Registrace: 26.8. 2009 Příspěvky: 495 Bydliště: Praha
Zaslal: čt červen 28, 2012 10:54 am Předmět: Noční světýlko
Napadla mě ještě jedna doplňující otázka: máte v ložnici nějaké tlumené světlo, aby nebylo potřeba v noci rozsvěcet velké, ale abyste viděli na dítě třeba u kojení a tak? Nejlíp nějaké, které se zapne jenom dotykem...
V noci máme v ložnici dost velkou tmu, ale lampička je moc ostrá.
Napadla mě ještě jedna doplňující otázka: máte v ložnici nějaké tlumené světlo, aby nebylo potřeba v noci rozsvěcet velké, ale abyste viděli na dítě třeba u kojení a tak? Nejlíp nějaké, které se zapne jenom dotykem...
V noci máme v ložnici dost velkou tmu, ale lampička je moc ostrá.
Nemohla jsem spát s miminem potmě, tak mi dal manžel za skříň diodu. Neměla skoro žádnou spotřebu, tak jsme ji přes den nevypínali. Pak jsme si na ni nějak zvykli a vypli jsme ji, když mělo "mimino" 2 roky
starsi usinala asi do 12m v naruci, pak putovala do postylky a kolem 5hod rano za mnou do postele.
Od 20m (asi 14dni pred porodem mladsiho) se nastehovala nadobro a spi s nama stale, naprosto mi to vyhovuje
mladsi spal do 6m vedle postele v kosiku s tim, ze na krmeni sel za mnou.
Ted vedle postele v postylce, takze jsme vsichni v loznici a asi jeste dlouho budeme. _________________
První tři čtyři měsíce jsem si u kojení svítila normální noční lampičkou, jinak bych si neviděla do knihy. Miminu to bylo (snad) jedno, nic neříkalo.
Poté, co se doba kojení zkrátila a dítě je schopné škubat stránky, při kojení nesvítím, neboť mám zavřené oči.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.