Predpokladam, ze koncom augusta by sme mohli byt tiez doma. Aj ked clovek u nas nikdy nevie a tazko sa mi zavazne prihlasuje tak dopredu. Takze, ak by to vyslo, mohli by sme, Clar, dokoncit tu rodinnu zoznamovacku a zoznamit deti. Samozrejme rada spoznam aj ostatnych.
Registrace: 15.11. 2009 Příspěvky: 13062 Bydliště: Vysočina u HB
Zaslal: út červen 26, 2012 5:49 pm Předmět:
Flyingfrog napsal:
Juuu, já bych tak ráda dorazila.
Není to až tak daleko, akorát jsem 2v1 (TP 8.9.). Dá se dostat busem/vlakem (=neřídím a nevím, zda by byl ochoten chlap)?
Zaslal: út červen 26, 2012 5:51 pm Předmět:
Meduhel napsal:
Predpokladam, ze koncom augusta by sme mohli byt tiez doma. Aj ked clovek u nas nikdy nevie a tazko sa mi zavazne prihlasuje tak dopredu. Takze, ak by to vyslo, mohli by sme, Clar, dokoncit tu rodinnu zoznamovacku a zoznamit deti. Samozrejme rada spoznam aj ostatnych.
Není to až tak daleko, akorát jsem 2v1 (TP 8.9.). Dá se dostat busem/vlakem (=neřídím a nevím, zda by byl ochoten chlap)?
Umím upéct muffiny podle kachničky.
Dá - do HB, kde tě vyzvednu.
To by šlo, do HB mi jede přímý vlak i bus (jak tak koukám).
Zaslal: út červen 26, 2012 6:01 pm Předmět:
Flyingfrog napsal:
Claricia napsal:
Flyingfrog napsal:
Umím upéct muffiny podle kachničky.
Dá - do HB, kde tě vyzvednu.
To by šlo, do HB mi jede přímý vlak i bus (jak tak koukám).
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 4747 Bydliště: mezi Přerovem a Bystřicí
Zaslal: út červen 26, 2012 7:47 pm Předmět:
jaktože když od nás do Brna jede vlak hodinu a čtvrt a od nás do Brna a z Brna do Havl. Brodu je to tak stejně, tak proč mi idos hází dobu jízdy 4,5hodiny uááá, a s námi chlap asi jen tak nepojede, ideální kdyb měl tím směrem práci ;)
hm mno uvidíme..
nějak mi ty srazy letos nevychází..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.