Registrace: 16.5. 2011 Příspěvky: 2204 Bydliště: Praha
Zaslal: út červen 26, 2012 5:09 pm Předmět:
Že bych se konečně odvážila na skutečnou (ne virtuální) BC akci? Konec srpna vyhovuje, zhroucená jsem (a v srpnu určitě ještě budu) dost. Na zahradě mám akorát plevel, ale můžu dovézt něco na zub. Takže pokud bude termín vyhovovat, dojedu.
Katchen alias inko zhroucené
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 16872 Bydliště: s výhledem na Ještěd
Zaslal: út červen 26, 2012 5:11 pm Předmět:
Já se teda nehlásím, páč se nemám jak dopravit (no, jako obyčejně, že ;), jinak bych tedy velmi zapadala), ale nedá mi to, "bergamot" není bergamot (to je totiž druh citrusu, takže na zahradě by fakt u nás nerostl), alébrž monarda - což tedy je trvalka, a až na občasné padlí zcela nenáročná.
Mám obvykle problém s dopravou, ale shodou okolností budem tou dobou někde u Pelhřimova i s autem, tak kdyby to vycházelo, tak bych se s dovolením přijela juknout
Juuu, já bych tak ráda dorazila.
Není to až tak daleko, akorát jsem 2v1 (TP 8.9.). Dá se dostat busem/vlakem (=neřídím a nevím, zda by byl ochoten chlap)?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.