Safi dekuju, snad bude vsechno ok Mam kdyz jsem mela H-tronku od medatronu, tak jsem mela jednu zalozni, ale ted mam Paradigmu od medtroniku a oni davaji na cely 4 roky jen jednu pumpu, takze zalozni nemam
Medatron už taky nedava založní, už máš taky jednu jenom. Ja mam dvě jenom protože, když jsem jí měla odevzdavat, tak se mi rozbil displej. Takže ona jede, ale nic nevidíš, už nevim proč si jí nevzala. Ale stejně je mi platna jak mrtvymu zimník
Já ji zapomněla odevzdat, tak jsem jí tu něco přes 4 roky měla..to je pravda...je naštěstí funkční..takže zálohu mám..
jinak nám dealerka vyprávěla, kam všude museli jezdit zabezpečovat diabetiky ohledně pumpy..tak by třeba k moři taky zajeli
Já jsme dneska byla na KO, šla jsme dřív a taky jsem pozdějí odchazela. ted už mi věci do pumpy nebudou chodit poštou ale budu si je vyzvedavat ve zdr. potřebach(mno dobrý, že mi nebude v 6 ráno volal PPL) pak proužky a tendry se budou ted dělat přes revizaka,takže docela opruz.
výsledky jsou lepší než minule.
Byla jsem pochvalena jak hezky řešíme pumpu se Saf
Já jsem jí pravě říkala, že Saf má novou pumpu a co má za funkce a že porovnavame, takže byla rada, že vůbec řeším co a jak
Tak to je dobré
Že bych Vás zítra taky zapojila do debaty s mým diabetologem? jsem zvědavá jaký budu mít glykovaný....
Týjo a Vám teda chodí pomůcky k pumpě poštou? Zítra se na to musím zeptat, jak to bude u mě..
Registrace: 29.4. 2010 Příspěvky: 295 Bydliště: Brno
Zaslal: pá červen 29, 2012 9:07 am Předmět:
No me ty posledni postou prisly, tak nevim. Jedina zmena co jsem zaznamenala od lonska je schvalovani setu revizakem, ale tech mam nastesti dost do konce roku
Tak jsem po kontrole...vše šlo hladce...dokonce jsem tě Mam i zmínila že jsi mi jako poradila takže dobrý...
Jinak glykovanej budu vědět až příští úterý, tak si tam nesmím zapomenout zavolat.
NO a jinak pomůcky do pumpy mi budou taky posílat poštou a ty sety opravdu musí schvalovat
Jo, ještě mě potěšilo, že jim váha váží asi o 2kg míň než ta doma to je milé..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.