Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Flexi8 - burza

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Sebedestruktivní...
· 2 Sebedestruktivní...
· 3 Sebedestruktivní...
· 4 Sebedestruktivní...
· 5 Sebedestruktivní...
DOBROAKCE
BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

Poslední diskuse
· 1 Šikana ve škole pro postižené
· 2 Potřebuji poradit
· 3 kdo to seděl u soudu??
· 4 Obaly na sešity
· 5 Kynutý koláč - efektní motání
· 6 Prirodni pripravky v domacnosti
· 7 Kurz rodopisu s hlídáním dětí
· 8 Slavná a úspěšná... Claricia :-)
· 9 Boule na krku dítěte, prosím o radu, akutní
· 10 genitální opar - přenos

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
·  2 Dobrooběd s "předváděčkou" Flexi8 v Brně
·  3 Dobrooběd s "předváděčkou" Flexi8 v Brně
·  4 ČERVEN 2012
·  5 Prodám růžové Crocs crocband II.5
·  6 Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
·  7 Dobrooběd s "předváděčkou" Flexi8 v Brně
·  8 Zaostřeno na Flexi :-) (pro Gond)
·  9 Prodám růžové Crocs crocband II.5
·  10 Hubnu, hubneš, hubneme
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

fotíš fotím fotíme !!!!!!
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 4696, 4697, 4698 ... 4756, 4757, 4758  Další
Přejít na stránku

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Hobby - koníčky i jiná zvěř, přástky
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jaké téma kalendáře?
1) tradiční pohled na svět (krajinky)
12%
 12%  [ 12 ]
2) známé věci v neobvyklém pohledu
78%
 78%  [ 77 ]
a neboooo? navrhněte...
9%
 9%  [ 9 ]
Celkem hlasů : 98

Autor Zpráva
Inkognito
Inkognito

Registrace: 1.10. 2006

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 1:18 pm    Předmět: Citovat

ahoj holky, omlouvám se že sem lezu ale sháním šablonu čtyřlístku kam se dají vložit fotky dětí (hlavy) . Nemáte některá tucha odkud se to dá stáhnout? prolezla jsem celý net a nic jsem nenašla, tak tady na této diskuzi možná budete vědět kde to hledat ,-)

Moc díky, z jistých důvodů..... objevení // na testu a rodina to neví raději zatím inko. Díky moc. Huráááá
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Thymallus
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 29.2. 2012

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 10:10 pm    Předmět: Citovat

tak jak jsem slíbil, tak plním...
pár Rumunských... (zbytek mám na rajčeti)

Howgh
Howgh

Registrace: 11.11. 2006

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 7:07 am    Předmět: Citovat

Thymallus - jako pěkná podívaná! Za mě krapet podexponovaný (většinou), ale mám takovej pocit, že to prostě my dva máme každej jinak nastavený. Pěkný fotky a nádherný místa!!

Inko - tobě poradit neumím. Kdybych už něco takovýho chtěla udělat - stáhla bych obrázek a vložila fotku bez šablony, jen pomocí nějakýho softwaru k tomu určenýmu (PS, Gimp....).
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Thymallus
Klábosilka
Klábosilka

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 7:23 am    Předmět: Citovat

Lucka73: Ono to je relativní. Sám se přistihuji, že doma na notebooku více kontrastím, saturuju a podexponovávám, pak se na fotky kouknu v práci a doma vše zesvětlím a odsaturuju... takže výsledek je takový nějaký kompromis a abych pravdu řekl, na každém LCD to vypadá opravdu jinak - jsem ani nevěřil, že to udělá až tak velké rozdíly :-/
Howgh
Howgh

Registrace: 11.11. 2006

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 7:31 am    Předmět: Citovat

To je mi jasný. A co víc, každej máme tu "hranici" jinde.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Thymallus
Klábosilka
Klábosilka

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 8:09 am    Předmět: Citovat

Souhlasím Veselý
Taky jsem vypozoroval rozdíly, když si svýším/snížím jas na noťasu, nebo když upravuju přes den, kdy mi do obýváku paří slunko, nebo v noci...
Zlaté staré CRT monitory, to jsem takové problémy neměl...
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 24.10. 2010

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 11:38 am    Předmět: Citovat

ahooj po 100 letech :-D
Thyme, super, juknu ještě na rajče. je a blesk bych taky někdy ráda ulovila :-D
hodím aspoň jednu taky horskou, ale duhofku:-)

Barbarko srdicko srdicko srdicko

Dobrotko, teda, jsem myslela, že idif je solidní firma?
Thymallus
Klábosilka
Klábosilka

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 12:06 pm    Předmět: Citovat

O blescích mi ani nemluv - taky to jsou mé první a ještě ne moc povedené...
Jsme po cestě chytli dvě obří bouřky - hned první noc, kdy jsme spali v maďarsku pod pergolou, to byl takový liják a vítr, že jsme se stěhovali doprostřed pergoly a i tak jsme byli mokří, ale do rána jsme uschli.
A pak hned druhou noc v Rumunsku, kdy bouřka začala za půl hodiny, co jsme našli penzion. To bylo štěstí...
A s tím focením - blesků bylo habakuk a moc hezkých, ale vždy tam, kde jsem neměl namířeno a jak jsem to cvakání na jedno místo po pár minutách vzdal a otočil objektiv směrem, kde blýskalo více, tak jak na potvoru byly nádherné blesky tam, kde jsem míříl před chvílí a na druhé straně nic... A to se mi stalo několikrát. Takže příště se držím zásady mířit jen na jedno místo a i kdyby to všude okolo blýskalo víc, tak vydržet! Veselý)
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 16.10. 2006

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 5:49 pm    Předmět: Citovat

Ahojte!

Fotovíkend - nemůžu říct takhle dopředu - kvůli muzice, ale třeba bych se mohla alespoň otočit, když by bylo volno ...

Thyme - super - podle noťasu bych se vůbec neřídila - to je neštěstí. Musela jsem do noťasu stahovat víc než půl roku a nikdy víc Grrrrr

Já nějak pořád nestíhám, tak jen rychlovka, co jsem teď posílala kamarádovi, nějak zas nevím s tou červenou ...

jeden slovácký Diskobolos

zjistila jsem až pozdě, že mi to moc zacvičilo s časem - byl tam docela velký rozdíl vepředu a vzadu na pódiu - no, chybama se člověk učí - chtělo to fotit na čas a ne na clonu Marný...
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Venaan
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 21.5. 2008

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 6:44 pm    Předmět: Citovat

Zdravim, jdu sem z technickym dotazem. Mam Nikon D 50 a prestal mi ostrit, nevite cim by to mohlo byt?
-pixien-
Treperenda
Treperenda

Registrace: 18.1. 2011

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 8:01 pm    Předmět: Citovat

Veenan, začala by som takou banalitou, ktorá sa stáva často - neprepla si si ostrenie z AF (autofocus) na M (manual)?
Buď na tele foťáku alebo na objektíve.
Ďalej to môžeš mať niečo v nastavení, prepnuté na nejaký divý ostriaci mód a podobne.
Ak to nie je nič z tohto, zober do nejakej foto predajne, niekomu, kto sa vyzná a pozrie sa na to.

pix.

MY FAN PAGE

MY PHOTO BLOG

MY 52 PROJECT
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
-pixien-
Treperenda
Treperenda

Registrace: 18.1. 2011

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 8:04 pm    Předmět: Citovat

Thym, páčia sa mi viaceré, najviac druhá zospodu, aj keď ja by som presvetlila, kontrast pekný ale na mňa moc, chcela by som vidieť aspoň náznak tej kamennej štruktúry, aby bolo jasné, cez čo sa pozerám. To máš do 52jky ako rám v ráme? Veselý

pix.

MY FAN PAGE

MY PHOTO BLOG

MY 52 PROJECT
Katttja
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 5.6. 2008

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 9:13 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, tak se ukazuju po 100 letech Veselý

Nebyl čas, nálada a ani nic, občas se tak stane, znáte to Veselý

Nebudu moc listovat dozadu, to bych tu byla týden Veselý

Verunko zachytila jsem tvůj dotaz na to focení dětí na akci, asi už je po co? Já něco podobného dělávám tady na vánoce...zájem je, ale nijak ohromný a fotky dávám na místě vytištěné ve slušivé vánoční PFce, což si myslím je velké lákadlo, že ti lidi odcházejí hned s fotkou v ruce, takže mám i tomu uzpůsobenou cenu.
V tvém případě bych dala cenu za fotku 10x15cm do 50Kč, ale je otázka, kdy to ti lidi budou platit? Aby se ti to vyplatilo, museli by hned, což je zase problém, když defakto nic nedostanou v ten moment...takže buď to prostě fotit jen tak a rozdávat vizitky s adresou, kde ty fotky pak najdou a když budou chtít napíšou ti na mejla, které chtějí a jak velké, což je pro tebe jakási reklama a nebo prodávat na místě, ale to chce už mít hotový produkt...nicméně napiš, jak to dopadlo?

Fotovínový víkend zní super, jen mi přijde hrozně moc ten počet lidí, 50? To tady snad ani není...

Thyme mně se nejvíc líbí schránky a pejsek, ten má taková super výraz, kterým dává najevo, co si o tobě myslí Veselý Jinak krajinky mě buď zaujmou nebo ne, nerozumím jim a nevím co je tam dobře a co špatně, nicméně ty tvé působí tak ponuře a trošku chaoticky...

Inko netuším...

Dobrotko ta červená je tam hodně, na té první má v tváři asi odraz od těch bambulí, bo je úplně rudej, na těch dalších tolik ne, ale ty bambule jsou červené dost, až hodně bych řekla...
A jak to myslíš, že byl velký rozdíl na podiu? Není na to pak lepší manuál? Já takové věco fotím manuálem, právě abych měla kontrolu nad tím pohybem...zrovna včera jsem měla malou fotografickou školu, fotila jsem akci, kde se našlo absolutně vše, v malých časových úsecích a měla jsem to stíhat všechno včetně nastavení foťáku, bylo tam šílené dusno a já byla totál v koncích...fotit venku, Dlight, protisvětlo, vnitřek, normální pokojové světlo, potom jen nasvícený sál, ISO3200, do toho umělá mlha, fotky bílé Vychechtaný pak proslov na pódiu, kde svítí světla efektová + hlavní spot na člověka, s bleskem buď zabitá scéna nebo přepálená palice, ohňostroj, focení takových těch světelných kuželů, jak s nima rychle metaj a točej, šílenýýýýý, mi trvalo než jsem našla ten správnej čas a pak jsem musela vyfotit dva metající kužele, které tím točením vypisovaly do vzduchu logo firmy, to bylo prostě hrozný, zpocená totál jsem byla, vyřízená, ale nějak jsem to dala, ovšem fotky jsem ještě nestáhla...jako tolik různých nastavení v jednom večeru můj foťák ještě nezažil a blesk taky ne Vychechtaný

Venaan a neostří s žádným objektivem? Nebo jen s jedním? Vyloučila bych první vadu objektivu (u nikonu jsou nějak motorky v objektivech ne?) a pak asi šla do servisu nebo ještě pogůglila.

Já nesu jednu fotku mojí toho času ještě těhotné ségry Veselý

Venaan
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 21.5. 2008

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 9:53 pm    Předmět: Citovat

no bohuzel neostri s zadnym a neostri protoze necloni, kdyz na objektivu 50 dam vse na manual, tak jsem schopna zaostrit jenom na nejvyssi clonu, jinak hlasi chybu ... obavam se, ze je po nem Smutný

asi bude novy, ted jen jestli D90 nebo neco jineho v obdobne cene
Dobrotova
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 16.10. 2006

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 11:58 pm    Předmět: Citovat

Kat - manuál by to asi nevyřešil - na té prostřední je vidět, jak šel stín od střechy pódia a záleželo, kde se kdo zrovna pohyboval, jestli se vystrčil dopředu, nebo byl víc vzadu. Na tohoto (kamaráda Kubu) alespoň sluníčko zašlo za mrak, tak to bylo trošku rozptýlené...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Hobby - koníčky i jiná zvěř, přástky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 4696, 4697, 4698 ... 4756, 4757, 4758  Další
Přejít na stránku
Strana 4697 z 4758
Přidat do záložek

Přejít na: