Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 9670 Bydliště: USA, VA
Zaslal: po červen 25, 2012 7:06 pm Předmět:
Ahoj holky, dala jsem si rano fitko, zameruju se hodne na paze a zada, fakt mi vadi, jak se tam to sadlo na pazich klepe a zada musim trvale udrzovat, aby nebolela.
KRTI, at mas vsechny problemy zdarne vyresene, hlavne, ze to neni nic vazneho, ale kazda navsteva u doktora je proste otrava, co...
ILALI, do gastro schuzky odpocitavam posledni hodiny , ale fakt se obavam, ze nam zavrou usta tim, ze proste pribira, tak co chceme . Ale 3 - 4 mirne vlhke plenky a ten rev u jidla preci nemuze byt normalni... No uvidime...
JITKO, zmena obrovska, fakt klobouk dolu! Snad se take dockam, az se dosapu nakonec . Vaha mi zatim klesla o 3 lbs, hubnu cca 1 lb. tydne, to je super. Ale za dve bych se nezlobila , i kdyz vim, ze ted hodne buduju svaly.
MAKOS, super, ze Vam cestovka vysla vstric s dovcou a muzete jet pozdeji. Snad to chytne Paja brzy. Celkem by mi nastvalo, byt Tebou, kdyby se ji to vyhnulo . Ja mam u nas vztek, ze se na nestovice ockuje v roce a bez toho deti nesmi do skolky/skoly, takze fakt blby, radeji bych asi tu chorobu brala. A teda doufala v mirny prubeh. Me ale vadi, ze ockovani je dobre na 10 let, pak bud preockovat nebo to chytnout na stara kolena, obzvlast u holek v tehotenstvi je to padle na hlavu... No, holt si tu farma spolecnosti buduji zivnou pudu na nekonecne ockovani... Vzdy jsem byla proti vyhledavani nakazy, ale normalne bych si prala, aby to Lilli chytla tak v 10 mesicich... Si snad necham poslat vira postou . L. _________________
-11 lbs.
Zaslal: po červen 25, 2012 8:50 pm Předmět:
Tak moje fotky mate v galerce. Je to 21 dni cviceni, z toho asi 3 dny necviceni. Jitko, diky za vlozeni.
Jinak ted tu zapasim se Sofii. Od rana je vztekla a protivna jak snad jeste nikdy, ale co predvedla ted, tak to jsem jako teda fakt jeste nezazila. Uplne se tu valela vzteku, kopala, ricela, byla uplne rudo-fialova,vubec s ni neslo mluvit, no jak v tranzu. Poprve vzivote jsem strcila dite do sprchy, vlazna voda a soupla jsem ji do pokoje. Doufam, ze to k restartu stacilo, protoze ta kdyby mohla, tak mi vrazi snad kudlu mezi zebra, jak byla/je rozzurena . L.
Hezké ránko,
Lindo, no taky super na tom bříšku to jde fakt poznat nejvíc, jste holky fakt dobré.
Krti, ať vyšetření proběhne co nejlíp
Já jsem na skok v práci a pak zase mažu domů za holkama. Už bych je nejradši vyexpedovala do školky. Míša už má stroupky, tak musím zavolat doktorce, jestli by už třeba ve čtvrtek do té školky nemohla jít.Paja už bude mít ATB taky dobrané. _________________
Lindušo, na tu gastroskopii jsem fakt zvědavá. Hlavně by mě zajímalo, jak to budou dělat, u takhle malých dětí se to dělá v narkóze, ne?
S cvičením gratuluju, též to mělo velký efekt .
Makoš, to byly nějaké extra rychlé neštovice . Ondra byl doma ze školky 2 týdny, ten se s tím pekloval dlouho.
Maky už zase od rána melduje Mámu mezi marťany, děs a hrůza. Za chvíli ji seberu a odvezu k babičce, dneska si jdu nechat vyndat dvě znaménka a domluvit se na ty další nepříjemnosti. Nebo jestli mě to bude čekat už dneska, nevím. A takový krásný den by to byl...
Kluci už doklepávají poslední školní týden, každý den odpočítávají kolik ještě .-)) No a já budu potom počítat kolik ještě do konce prázdnin .-) Vůbec nemáme žádné plány, myslím, že to budou náročné 2 měsíce.
No a taky už mám se Simčou konec klidu, od včera začala sama posedávat a snaží se i zvedat. A jak ji to ještě moc nejde a rozjíždějí se jí nohy, tak se pořád někde válí... Musím pořídit do lékárničky něco na boule .-))
Na čtvrtek jsme objednaní na naušničky, tak už budeme mít doma 100% holčičku .-)
KRTI držím palce
MAKOS taky si myslím, že to s neštovicema tak honem nebude.... A super, že vám s dovčou vyšli vstříct.
JITO, LINDO s cvičením super... já teda taky cvičím, ale přiznám se, že to trochu flákám
Ted se tady Simča pokouší dostat na balkon, poslední dny její nejoblíbenější zábava.-) jen ji teda nedochází, že přes zavřený dveře to nepůjde a hlavou je fakt neotevře .-)))) No jdu ji vysvobodit .-)))))
Tak jsem doma, znaménka jsou venku, za týden jdu na stehy. A pak se domluvíme na to další, ale to necháme až po našem návratu z OVy.
Dneska už mi přijedou kluci, sice až někdy kolem desáté večer, ale přijedou. Už se na ně moc těším .
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 5349 Bydliště: Praha - východ
Zaslal: út červen 26, 2012 2:56 pm Předmět:
Hezké odpoledne kočičky a koťátka!
U nás hrozně fouká a je relativně zima, nejraději bych se celý den válela v posteli. Dopoledne jsem měla schůzku a pak práci na firmě, potřebovala bych se vážně naklonovat. Vždycky zvládnu tak polovinu toho co bych chtěla a kupí se to Situace v práci nic moc, nemůžu to tady vypisovat, ale jen na to pomyslím, už se mi dělá fyzicky zle Snad se to brzy nějak rozsekne, ta nejistota je na mašli!
Kokeš je nějaký polehávací, včera usnul bez večeře na gauči už před šestou a nebyl k probuzení. Doufám, že nebude nemocný, to by mi ještě chybělo.
Dneska si tady byl Ilju tatínek pro druhé kotě a byla to moc milá návštěva. Je to sympaťák, tak jsme poklábosili a nasmáli se. Prima, že můžu občas na chvíli vypustit stresy.
Krti, zákroky sice nepříjemné, ale co se dá dělat. Hlavně, že to není nic vážnějšího, však víš. Ale postěžuj si, to zase jo. Já bych taky bručela ;) Užijte si shledání
Anni, na prázdniny poděl dětma babičky, ne? ;)
Na Simonku s náušničkama jsem moc zvědavá a těším se na fotku.
Lindi, netrpělivě čekám na info z gastra, šli jste dnes, ne?
Fotky super!!! Gratuluji
Jitko, taky gratuluj ke spokojenosti. Na fotky jsem se nějak nedostala, ale podle ohlasů a Tvého nadšeného komentáře soudím, že výsledek stojí za to.
No já do toho radši snad ani nejdu. Musela bych pak měnit šatník a nakupování hader je nad moje síly
Makoš, s dovolenou skvělá zpráva. Téměř zázrak, že měli takhle v sezóně prostor na změnu termínu. Teď už jen zdárně zaléčit pupínky a bude dobře. Snad to bude brzy za vámi.
Tak já si jdu na chvíli dáchnout s Kokešem k pohádce a pak pro Daníka. Večer mám ještě flowin dance, poslední před prázdninama, tak si to musím užít. A zařadit místo toho něco jiného.
Krásné odpoledne všem! _________________ www.hippsy.net a www.warmme.cz - barevné bederní pásy
Já mám za sebou zase pěší túru, sousedka je k neutahání . Stihly jsme u toho nasbírat ještě 1,5 litru borůvek, zítra na ně jdu ještě s mamkou.
Nico, snad se to v práci brzy vyřeší a bude všechno v pořádku. To jde pořád ještě o neloajalitu toho zaměstnance, jak jsi tu psala? Nebo se vám sype nedejbože něco jiného?
Tohle byla znaménka na krku, žádná hrůza, ale trochu nervózní jsem byla, nikdy jsem to neabsolvovala. Ale dá se to. Příště půjde o něco trochu jiného a hlavně na mnohem blbějších místech, proto jsem z toho taková přepadlá. Ono čapit se na gynekologii, na to jsme celkem zvyklé, ale já musím na chirurgii a tak vůbec, no prostě to bude dost potupné, budu se asi strašně stydět . No nic, víc se rozepisovat nechci, nemusí každý, kdo jde kolem, vědět podrobnosti, že .
Zaslal: út červen 26, 2012 6:22 pm Předmět:
Ahoj holky, tak gastro... Vime, ze nic nevime . Doktor byl moc fajn, celkove mam z te schuzky dobry pocit, ale zaver zadny. Budou delat teda jedny testy, kdy musi vypit reaktivni latku, pak probehou rentgeny a uvidi, zda je anatomie v poradku, vice testu by probehlo az v pripade, ze se bude chovat stale stejne po roce veku a nebo v pripade zhorseni kdykoliv. Testy na alergie nemaji zadny smysl, jsou nepresne, zbytecne muceni. Na Neocate bude minimalne do roka, potazmo v roce dostane jine specialni mleko (jeste drazsi nez Neocate , kolem $900 na mesic!!!) a kolem 15 mesicu teprve zkouset bilkovinu KM, popripade soju. Vypada zdrave (to vime), ma zvysene leky na reflux a v budoucnu se s nima bude hybat, aby se videlo, jaky to ma vyvoj. Doktor rikal, ze se nekdy setkava s tim, ze deti pijou hrozne malo UM, k vysvetleni to neni, nevi, proc to tak je, ale holt to tak je. Ve 4 mesicich mame zkusit prikrmy, vse hodne opatrne, vyhy at je alergenum (vejce, orechy), vse hodne zakladni, 3 dny pockat, prej tyhle deti reagujou dost a na vsechno . To mam za to, jak jsem vzdy herodeskovala s Alli a Sof . Jinak na ty testy musime do Portsmouth, ja tam tak nerada jezdim, ach jo... Musim holkam na ten den zaridit skolku, at se tam netahnem jak Hujerovi. V zari - rijnu nas chce videt zas, budem chodit pravidelne do te doby, nez bude normalne jist a nejak se to vse ustali. Pry se ale nemame obavat, vse vypada v poradku a melo by se to lepsit. To vztekani u jidla muze byt pry i tim spatnym zacatkem, kdy mela jidlo spojene jen s bolesti. Kazdopadne je ted hlidana a pry obvykle po trech az peti mesicich nastava zlepseni takovych tech nevysvetlitelnych veci. Tak snad se blyska na lepsi casy.
KRTi, na znamenko se take chystam. Mam velke na boku a nejak se mi prestava libit. Ne jako esteticky, ale ma uprostred cernou tecku, tak aby z toho nebyl nejaky pruser. No a s capenim na chirurgii soucitim... Ja stale premyslim, co mam delat se sebou. Mampocit, ze mam trochu propad panevniho dna. S unimem moci teda problem nemam (aspon neco), ale holt je neco po tomto porodu jinak a ja ted cekam, jestli se to samo opravi nebo se budu muset capit .
VERUN, snad se prace nejak utrepe a nebudou z toho nejake neprijemne dusledky do budoucna . A ty se trochu setri, zdravi je uplne nejdulezitejsi a to obvykle se stresem moc nefunguje... Prijde mi, ze se hrozne pretahujes. Jsi sice zena, ale stale jen clovek ;) .
Tak mizim, ani nekontroluju preklepy, sorry, s iPadem stale nejsme na jedne vlne . L. _________________
-11 lbs.
Naposledy upravil Lindusa dne út červen 26, 2012 7:28 pm, celkově upraveno 2 krát.
tak se jdu taky příhlásit, rozhodně to tady ve všední den žije líp
Přidávám se do klubu se zdravotními nepříjemnostmi, o víkendu mě chytnul záněk močáku. Nechtěla jsem s tím nikam chodit, nechtěla jsem atb, ale nakonec se to v pondělí už nedalo vydržet, tak jsem zdrhla z práce ještě před obědem a nechala si ta atb holt napsat. Mám i předepsáno něco na imunitu, tak snad to pomůže od dalších příhod.
MAKOŠ, dobře že neštovice přecházejí tak rychle A s dovolenou super. My už si taky všude děláme připojištění storna dovolených, protože u nás fakt člověk neví dne ani hodiny, kdy někdo lehne. Ale na druhou stranu vidím, že v tom nejsem sama, ba někteří jedinci to mají ještě horší, že JITKO (to is neber ve zlém, ale obě víme, že to tak je a plně s tebou soucítím).
JITKO, LINDI, změna bříšek úžasná, jste fakt skvělé. I když pořád si tedy ještě trvám na tom, že hodně může dělat zatažení a povolení břicha.. Ale ne, jako bylo vidět, že jste cvičily poctivě.
KRTI, tak ať ti doktoři dobře dopadnou. ILALI, tobě též
No a jinak u nás vše v očekávání prázdnin. Děti se těší, já taky na změnu režimu.
VERUN, snad se prace nejak utrepe a nebudou z toho nejake neprijemne dusledky do budoucna . A ty se trochu setri, zdravi je uplne nejdulezitejsi a to obvykle se stresem moc nefunguje... Prijde mi, ze se hrozne pretahujes. Jsi sice zena, ale stale jen clovek ;) .
Tak mizim, ani nekontroluju preklepy, sorry, s iPadem stale nejsme na jedne vlne . L.
tak s tímhle nezbývá než souhlasit. A doufám, že s prací je vše na dobré cestě..
LINDI, zprávy mi přijdou docela dobré, takové uklidňující. Bylo by fajn, kdyby aspoň ty příkrmy probíhaly nějak lépe. Jinak já tedy nemám absolutně představu, jak moc Nikolka pila (dle délky kojení málo) a měla reflux jak blázen, ale přežila, přibírala a myslím, že jí příkrmy potom hodně pomohly a hodně se na ně vrhala. Pevná, nebo aspoň pevnější strava je na ten reflux taky lepší, tak snad to prostě bude mít dobrý směr.
Lindušo, no tak hlavně že je všechno v pořádku, že se nepřišlo na nějaký nepěkný problém. Snad se s tím Lilli fakt co nejdřív popere, teď jsem teda zvědavá na ty příkrmy, co to s ní udělá, snad nebude mít reakci opravdu na všechno, co do ní nacpete. Jen chápu, že pokud to má jít všechno jako doteď, tak to moc nepotěší, když Lilli tak vyvádí u každého jídla, co?
já jsem dnes měla docela náročný den. Měla jsem dva soudy, pak logopedie s holkama, pilates a teď už padám na ústa.
KRTI - se znamínkama jsi určitě udělala dobře a ať dobře dopadne i to druhé... Co chlapi? Co zážitky?
NICO - taky se mi zdá, že toho máš fakt moc na starost, ještě že se oderaguješ tím pohybem. Šetři se a odpočívej taky trošku.
LINDI - s gastro tedy dobré zprávy. Super, že to není nic vážného a na příkrmy jsem taky zvědavá. Držte se!!!!
PAJI - i u nás se čeká na prázdniny. Dnes jsme ráno ve školce potkaly s Laurinkou nového pana učitele a fakt z něj mám dobrý pocit. Navíc jsem slyšela i z okolí samé dobré reference. V Laurince se to pere se smutkem, že se bude loučit se svojí milovanou učitelkou.
Zítra se jedu opět soudit a pak mám dost práce i v kanceláři, tak mě čeká opravdu nabitý den. Do toho mě pořád trápí ten příšerný chrapot a sípání... _________________
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.