Registrace: 10.6. 2011 Příspěvky: 1305 Bydliště: severní Čechy
Zaslal: út červen 26, 2012 12:30 am Předmět:
A nejak mi ten dotaz zapadl. Odpovite?
Cance napsal:
Holky, mam na vas dotaz. Budeme doma delat nove podlahy a tak se bude vsechno stehovat a prestavovat. Taky se chystam, ze vymalujeme. Mame v obyvaku ruzovou a oranzovou a v kuchyni svetle hnedou. A ja bych to chtela jinak. Podle ceho vybirate barvy?
Jsem totiz naprosty tele ve vyberu barev. A hlavne jejich kombinaci. A taky se mi nechce na vsechno porad ptat mamy.
Registrace: 10.1. 2007 Příspěvky: 3189 Bydliště: Praha
Zaslal: út červen 26, 2012 12:35 am Předmět:
Cance, moc neporadím, máme vše vymalované bíle, v ložnici zelenou tapetu za postelí, v pracovně vzor do hnědozelena na jedné zdi, v dětském pokoji růžovou pruhovanou tapetu jednu zeď. Toť vše.
Barvy vybírám podle nábytku a podle nálady. Tu ložnici máme laděnou do zelené a černé s hnědou a bílou: koberec, zdi a skříně bílé, postel a stolky hnědá, závěry černé se zelenou a hnědou, tapeta zelená, lampičky černé. Pracovna: bílé zdi, nábytek typu antik (ikea, smrk mořený nahnědo s patinou), zelený koberec a závěsy, tapeta bílá se zeleným a hnědým vzorem. Dětský pokoj: tapeta růžový pruh, závěsy a nastálo daná prostěradla růžové (pink), nábytek světlé dřevo a bílá, koberec do barvy nábytku, stínidla bilá a růžová.
Kuchyň je kombinace dubu, bílé a červené, zdi bílé. Obecně mám víc barvy v doplňcích než na zdech.
Naposledy upravil Maggiemae dne út červen 26, 2012 12:42 am, celkově upraveno 2 krát.
Cance, my máme nakonec všude bílou, protože je to na opravy nejjednodušší... V bytě jsme vybírala barvy podle svých oblíbených a pocitově. Ložnice byla fialová, pokojík do zelena a obývák okrový.
Est je taky záříjová, nejí nic (oficiálně) a všechno (co najde pod stolem). Nespí a je nejhlasitější ze všech našich dětí, decibely má šílené... Ale přesně když je ve společnosti, tak je zlatá.
Zaslal: út červen 26, 2012 12:38 am Předmět:
Moje dcera neakceptuje krmeni od nikoho, ani ode me. Pokud nenabizim prso. Mam-li byt uprimna, zacinam uvazovat o tom, jak bude vypadat kojeni 10-15leteho ditete. Protoze si nedovedu predstavit, ze se nekdy sama i naji.
Geh, tak posilam aspon spetku sily. Trochu si s dovolenim necham. ;) Tusim, ze bricho jeste poroste a bude hur.
Zaslal: út červen 26, 2012 12:43 am Předmět:
U nas prave asi bude jeste chvili trvat, nez se dockame vlastni loznice. Takze vlastne v obyvaku i spime a ja bych rada nejakou barevnou kombinaci. Kdyz jsme malovali poprve, tak jsem chtela oranzovou barvu s vyklenky bilymi. Jenze se nam to do jedne varky neveslo a nakonec jsem omylem namichala ruzovou. Takze mame obyvak svetle ruzovooranzovobily. Buhvi, jaka kombinace to "vyhraje" priste.
Jo, a dekuju za vase komenty.
Mag, ta vase loznice vypada krasne svetle a prostorne. Libi se mi.
Naposledy upravil Cance dne út červen 26, 2012 12:45 am, celkově upraveno 1 krát.
Registrace: 10.1. 2007 Příspěvky: 3189 Bydliště: Praha
Zaslal: út červen 26, 2012 12:43 am Předmět:
Cance, Toni je ochotná jíst víc než pár lžiček asi tak dva týdny. Na oběd dá teď tak půl skleničky, na večeři malou misku kaše s ovocným pyré, jinak je imrvére kojená.
Zaslal: út červen 26, 2012 12:48 am Předmět:
Maggiemae napsal:
Cance, Toni je ochotná jíst víc než pár lžiček asi tak dva týdny. Na oběd dá teď tak půl skleničky, na večeři malou misku kaše s ovocným pyré, jinak je imrvére kojená.
To je dobry. My se po 2 mesicich prikrmu jeste nedopracovaly k tomu, aby otevrela pusu a tu lzicku si nechala dat do pusy. Dneska jsem po nekolikate uvarila mrkev s pastinakem a bramborou a zkusila ji to zase dat kouskovate. Jako prvni vysypala misku a zacla ozuzlavat ji. Na jidlo zvysoka toooo.
Já mám pocit,že s počtem dětí se ten řev zintenzivňuje náš nejmladší má tak pronikavý řev,že to řeže do uší!
Zase teda ho musím pochválit,protože kromě toho,že nechodí,tak je zlatý!
Umí se zabavit,když nemá důvod,tak neřve,no je fakt hrozně hodný,milý a krásně spí i jí.
Cance-jáí to barevné cítění také moc nemám. Podle nálady vybírám,comi zrovna adne do oka.Ale teď u nás převažuje bílá,jen krb a koupelnu jsem přemalovala...zatím
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 16872 Bydliště: s výhledem na Ještěd
Zaslal: út červen 26, 2012 7:54 am Předmět:
Barvy mám jako Maggie, používám je v doplňcích, maximálně pak na jednu stěnu. Jinak bílou, přijde mi to nejsnáze vyměnitelné a kombinovatelné. Být x let v jedné barvě (která by byla tak výrazná, aby se dala nazvat barvou, ne jen nádechem) by mi dost vadilo.
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 16872 Bydliště: s výhledem na Ještěd
Zaslal: út červen 26, 2012 7:59 am Předmět:
Ještě k příkrmům, Háňa mi bojkotovala cokoliv na lžičce, tak dostala kus vařené mrkve, kus brambory, rohlík, misku těstovin a přikrmovala se sama - asi od 7mi měsíců.
O řevu prosím nemluvit, nebo vám povím, jak to bude pokračovat
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.