Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Perníková chaloupka
· 2 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Daneček II.díl - stále bojujeme
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 Dobrý logoped v Brně (pro skoro 5ti leťáka)
· 2 ucpaný odpad ve sprchovem koutu
· 3 Zdravotní polštář - jaký?*
· 4 Preventivní prohlídka 5 let
· 5 bolestivá boule na dásni
· 6 Vytápění dřevěnými peletami - zkušenosti
· 7 semináře přírodní domácí kosmetiky
· 8 Jizvy na čele a účes u školáka
· 9 Jedeme poprvé pod stan - prosím o rady a tipy:-)
· 10 dress code - smart casual, co na sebe

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 2008 - listopad
·  2 BB krémy
·  3 zmrzlinovač
·  4 Dobrý logoped v Brně (pro skoro 5ti leťáka)
·  5 Dobrý logoped v Brně (pro skoro 5ti leťáka)
·  6 Jakou pekárnu?
·  7 Třetí až čtvrté popř. páté a další dítě :-)
·  8 Zdravotní polštář - jaký?*
·  9 Dobrooběd s "předváděčkou" Flexi8 v Brně
·  10 2008 - listopad
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Třetí až čtvrté popř. páté a další dítě :-)
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1942, 1943, 1944 ... 2220, 2221, 2222  Další
Přejít na stránku

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Prožíváme to podobně
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gehenna
B-C Kašpar

Registrace: 13.12. 2007

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 12:27 am    Předmět: Citovat

O břichu ne, ale vazy se hlásí Kulivočko
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Cance
Treperenda
Treperenda

Registrace: 10.6. 2011

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 12:30 am    Předmět: Citovat

A nejak mi ten dotaz zapadl. Odpovite?

Cance napsal:

Holky, mam na vas dotaz. Budeme doma delat nove podlahy a tak se bude vsechno stehovat a prestavovat. Taky se chystam, ze vymalujeme. Mame v obyvaku ruzovou a oranzovou a v kuchyni svetle hnedou. A ja bych to chtela jinak. Podle ceho vybirate barvy?

Jsem totiz naprosty tele ve vyberu barev. A hlavne jejich kombinaci. A taky se mi nechce na vsechno porad ptat mamy. Vychechtaný
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Maggiemae
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 10.1. 2007

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 12:35 am    Předmět: Citovat

Cance, moc neporadím, máme vše vymalované bíle, v ložnici zelenou tapetu za postelí, v pracovně vzor do hnědozelena na jedné zdi, v dětském pokoji růžovou pruhovanou tapetu jednu zeď. Toť vše.

Barvy vybírám podle nábytku a podle nálady. Tu ložnici máme laděnou do zelené a černé s hnědou a bílou: koberec, zdi a skříně bílé, postel a stolky hnědá, závěry černé se zelenou a hnědou, tapeta zelená, lampičky černé. Pracovna: bílé zdi, nábytek typu antik (ikea, smrk mořený nahnědo s patinou), zelený koberec a závěsy, tapeta bílá se zeleným a hnědým vzorem. Dětský pokoj: tapeta růžový pruh, závěsy a nastálo daná prostěradla růžové (pink), nábytek světlé dřevo a bílá, koberec do barvy nábytku, stínidla bilá a růžová.

Kuchyň je kombinace dubu, bílé a červené, zdi bílé. Obecně mám víc barvy v doplňcích než na zdech.

Naposledy upravil Maggiemae dne út červen 26, 2012 12:42 am, celkově upraveno 2 krát.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Sarah3
Moderátor receptáře
Moderátor receptáře

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 12:36 am    Předmět: Citovat

Cance, my máme nakonec všude bílou, protože je to na opravy nejjednodušší... V bytě jsme vybírala barvy podle svých oblíbených a pocitově. Ložnice byla fialová, pokojík do zelena a obývák okrový.

Est je taky záříjová, nejí nic (oficiálně) a všechno (co najde pod stolem). Nespí a je nejhlasitější ze všech našich dětí, decibely má šílené... Ale přesně když je ve společnosti, tak je zlatá.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Cance
Treperenda
Treperenda

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 12:38 am    Předmět: Citovat

Moje dcera neakceptuje krmeni od nikoho, ani ode me. Pokud nenabizim prso. Mam-li byt uprimna, zacinam uvazovat o tom, jak bude vypadat kojeni 10-15leteho ditete. Protoze si nedovedu predstavit, ze se nekdy sama i naji. Marný... Marný... Marný... Vychechtaný

Geh, tak posilam aspon spetku sily. Trochu si s dovolenim necham. ;) Tusim, ze bricho jeste poroste a bude hur. Grrrrr
Cance
Treperenda
Treperenda

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 12:43 am    Předmět: Citovat

U nas prave asi bude jeste chvili trvat, nez se dockame vlastni loznice. Takze vlastne v obyvaku i spime a ja bych rada nejakou barevnou kombinaci. Kdyz jsme malovali poprve, tak jsem chtela oranzovou barvu s vyklenky bilymi. Jenze se nam to do jedne varky neveslo a nakonec jsem omylem namichala ruzovou. Takze mame obyvak svetle ruzovooranzovobily. Stydlín Buhvi, jaka kombinace to "vyhraje" priste. Vychechtaný

Jo, a dekuju za vase komenty.

Mag, ta vase loznice vypada krasne svetle a prostorne. Libi se mi. Veselý

Naposledy upravil Cance dne út červen 26, 2012 12:45 am, celkově upraveno 1 krát.
Maggiemae
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 10.1. 2007

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 12:43 am    Předmět: Citovat

Cance, Toni je ochotná jíst víc než pár lžiček asi tak dva týdny. Na oběd dá teď tak půl skleničky, na večeři malou misku kaše s ovocným pyré, jinak je imrvére kojená.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Cance
Treperenda
Treperenda

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 12:48 am    Předmět: Citovat

Maggiemae napsal:
Cance, Toni je ochotná jíst víc než pár lžiček asi tak dva týdny. Na oběd dá teď tak půl skleničky, na večeři malou misku kaše s ovocným pyré, jinak je imrvére kojená.

To je dobry. My se po 2 mesicich prikrmu jeste nedopracovaly k tomu, aby otevrela pusu a tu lzicku si nechala dat do pusy. Kulivočko Dneska jsem po nekolikate uvarila mrkev s pastinakem a bramborou a zkusila ji to zase dat kouskovate. Jako prvni vysypala misku a zacla ozuzlavat ji. Na jidlo zvysoka toooo. V rozpacích
Gehenna
B-C Kašpar

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 6:30 am    Předmět: Citovat

No vidíte, já ji nekrmím a cpe se vším, co mezi duplem najde nebo při přesunech vyloudí Vychechtaný

Barvy po mně nechtějte, být po mém, je tu všude červená a oranžová Kulivočko
Arka
Diskutérka
Diskutérka

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 7:44 am    Předmět: Citovat

Gehenna napsal:
No vidíte, já ji nekrmím a cpe se vším, co mezi duplem najde nebo při přesunech vyloudí Vychechtaný

Tak jsem to u tebe tipovala na černou...oranžová a červená jsou ještě ok ne? Vychechtaný

Které vazy citíš? kolení? Vychechtaný
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Arka
Diskutérka
Diskutérka

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 7:48 am    Předmět: Citovat

Já mám pocit,že s počtem dětí se ten řev zintenzivňuje Kulivočko náš nejmladší má tak pronikavý řev,že to řeže do uší!
Zase teda ho musím pochválit,protože kromě toho,že nechodí,tak je zlatý!
Umí se zabavit,když nemá důvod,tak neřve,no je fakt hrozně hodný,milý a krásně spí i jí.

Cance-jáí to barevné cítění také moc nemám. Podle nálady vybírám,comi zrovna adne do oka.Ale teď u nás převažuje bílá,jen krb a koupelnu jsem přemalovala...zatímVeselý
Gehenna
B-C Kašpar

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 7:50 am    Předmět: Citovat

Arka napsal:
Gehenna napsal:

Tak jsem to u tebe tipovala na černou...oranžová a červená jsou ještě ok ne? Vychechtaný

Které vazy citíš? kolení? Vychechtaný

Ty taky, po skvělém nápadu jít se všema třema na procházku do lesa, přičemž dva jsem prakticky celou dobu vezla na kočáru Marný...

ale myslela jsem ty v břiše (možná to nejsou vazy, nejsem biolog ani holič Vychechtaný )
Gehenna
B-C Kašpar

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 7:53 am    Předmět: Citovat

Ona Liduška je taky nehorázně spokojená, ale když už řve, tak to stojí za to Kulivočko
Amazonka01
Moderátor - Přirozený porod

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 7:54 am    Předmět: Citovat

Barvy mám jako Maggie, používám je v doplňcích, maximálně pak na jednu stěnu. Jinak bílou, přijde mi to nejsnáze vyměnitelné a kombinovatelné. Být x let v jedné barvě (která by byla tak výrazná, aby se dala nazvat barvou, ne jen nádechem) by mi dost vadilo.
Amazonka01

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 7:59 am    Předmět: Citovat

Ještě k příkrmům, Háňa mi bojkotovala cokoliv na lžičce, tak dostala kus vařené mrkve, kus brambory, rohlík, misku těstovin a přikrmovala se sama - asi od 7mi měsíců.
O řevu prosím nemluvit, nebo vám povím, jak to bude pokračovat Grrrrr
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Prožíváme to podobně Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1942, 1943, 1944 ... 2220, 2221, 2222  Další
Přejít na stránku
Strana 1943 z 2222
Přidat do záložek

Přejít na: