Tak já už vím, co chceš slyšet. Usmiřte se v posteli, stejně to tak dopadne. Pak mu ještě v noci prolustruješ mobil, možná napíšeš utěšitelce peprný vzkaz jak s ní nadobro končí a budeš mít pocit výhry... Je těžké rozumně uvažovat v afektu . Z toho, co píšeš je ale jasné, že se ho nehodláš vzdávat. Tak ať to zvládnete bez újmy a budoucích výčitek. Myslete na dítě především.
Zaslal: po červen 25, 2012 1:21 pm Předmět: Re: má s ní poměr?
Inkognito napsal:
s dotyčnou se to snažil utnout prý už jednou ale dělala mu scény,i žárlivý scény na mě,tak prý musel na ní pomalu.Prý si myslí,že on je její majetek a to že jí psal ty zamilované sms nikdy nemyslel vážne a i když byl s ní,myslel na mě.Zalíbilo se mu,že je pro někoho důležitý a ten pocit trval krátce.a díky tomuto celému !případu" poznal,že jsem nenahraditelná i přes mé chyby které stejně nemůže změnit...
"Kecy, kecy kecy!" slovy klasika. Ale pokud ti vyhovuje žít s takovým silným charakterem, ketrý ze strachu lže manželce i milence, pokud si myslíš, že příštích 10 let bude naplněných vzájemnou důvěrou, tak mu ty kecy věř a založ na nich váš další vztah. Určitě bude pro tebe a pro dítě zdrojem psychické pohody.
Ještě k těm tvým chybám - z mé zkušenosti, pokud tvůj partner opravdu tolik řeší tvoje chyby (obecně, ne konkrétní věci, které jsi udělala, ale to, jaká jsi "chybná"), že o tom slyšíš tak jednou za rok-dva, tak tě nikdy neměl doopravdy rád, promiň. Chyby přece máme všichni, a pokud někoho máme rádi, tak i s nimi. A pokud jsou to takové chyby, se kterými nelze žít, tak s nimi nelze žít, tam už se s nimi smířit nedá a kecy nepomůžou.
Kolik ti je? Dvacet? Citove te vydira a ty mu to zeres. Odchazet nechces, uz bys byla pryc, pises ze kam jit mas... Prober se, a mysli na dite (pokud ho mas..)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.