Maydíky za poznání
Lydujá taky ráda, v počítači je i mám, ale do novin dávám ty širší, pčece jen se pak každej hledá, jestli je jako v novinách, že tak aby tam bylo víc lidí...
Cipujo jí v ní taky viděla hned symboliku, to je moje mamča, pro mě je ta symbolika ještě větší, protože stojekj zrovna naproti dveřím na kůr a tam je pochovaná moje praprababička . hrob už není od roku 90nějak, jen kosti v zemi zůstaly.
net tý ostrosti dal teda počoudit... tam je vždycky děsný to přežerat na 3:4 nařítení vedení, noviny chápu, tam mají okýnka, předpřipravený, ale na net je to i škoda. Spousta fotek ztratí kouzlo, hlavně co se týče kompozice
No tak to je nádheraaa, z zterý je to strany od Sedmohorek to znám, ale nějak si nemuzu vybavit od nich na který straně je Panna a na který Baba. Nádherný světlo a Miluju Trosky, jsou pokaždý jiný a pořád fotogenický
Ja bych tak chtela, aby se sem vetrel jeste nejaky novacek, na vse se ptal, a ja potichu bych jen nachazela odpovedi na otazky, co me trapi.... Tak treba to casem dopadne.
Znamená to, že nutkavě vykonáváš určité rituály, třeba si pořád musíš mýt ruce
Zase ale jako nováček máš výhodu, že si tě tu bude víc lidí hledět ;)
Jelikož nemůžu posílat fotky zákazníků bez jejich svolení, tak alespoň 7 let staré foto z cest, třeba se bude líbit ... focené tehdy ještě na kompaktík olympus mju mini
Pizulinda Ta horní fotka je bomba a ta spodní je taky supr, možná bych vzala ještě jednu podexponovanou (kvuli obloze) a sestavila bych to v PC do jedné fotky.
Imag - ona tam nebyla žádná kresba na obloze takhle nízko nad horizontem a přepálený to není, to jsem si pohlídala. Takže tím ztmavením bych ničeho nedosáhla. Měla jsem to vyfocený i na -1,5 EV a obloha jen o malilinkato oranžovější. Za nějakou pilačku ze skládání 2 fotek to nestálo.
Nějakou aktuálnější fotku nemáš? 7 let starou nám sem dáš, csss!! Jako je pěkňoučká, to jóó..
Registrace: 21.6. 2010 Příspěvky: 1492 Bydliště: Praha
Zaslal: čt červen 21, 2012 11:51 am Předmět:
Piz ... parádička... mě berou tTrosky... se kochám a kochám
Imagi ... hezká stavba... a co nějaká novější fotesa... určo by se našla ;) zvláště když jsi obsedantně kompulsivní fotografka nebo fotíš jenom zákazníky? ;) nás napínáš
A já nesu jednu klučičí... páč nic jinýho ještě nemám hotovýho... pro Piz ...velkej dělá experiment, malej mu sekunduje s pomocným nástrojem v ruce... ;)
Naposledy upravil Cipulino dne čt červen 21, 2012 1:39 pm, celkově upraveno 1 krát.
Cipu, díky za překlad k pochopení fotky ))))))))))))))) Správně, tak se na Pižu musí
Máš pozadí jak Saudek, pěknýý (teda fotopozadí, nemyslím Tvou zadnici)
Je to už skoro velký, musím přejíždět jezdíkem a přicházím o celkový dojem!! ;)
CIPU kráásná..též se přimlouvám za menšejší.
PIZU, nádhera, zase jedeš...nejde ta druhá nějak srovnat ten lán? Asis s tim měla hoňku, ale radši bych křivý Trosky než lán..? _________________ PENTAX K-5
May a kam se co kácí? Jako já jsem na tohle dost jalová
Proto nemůžu fotit vůbec architekturu, tam je ještě navíc perspektiva, to už jsem ouplně v háji
Registrace: 21.6. 2010 Příspěvky: 1492 Bydliště: Praha
Zaslal: čt červen 21, 2012 1:40 pm Předmět:
Holky, dík! Se omlouvám, mi to ujelo... dala jsem fotku z blogu, kde se to automaticky přizpůsobilo a tady se to roztáhlo tak jsem opravila... zas to zmršilo ostření
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.