Registrace: 6.2. 2008 Příspěvky: 2976 Bydliště: Brno
Zaslal: út červen 19, 2012 12:23 pm Předmět:
Saryno, neboj.
A ještě mě tak napadlo...
...co tak z toho dobroZMŽ udělat trochu i bazar?
Každá možná máme doma něco, co jsme někdy koupily a nevyužijeme. Já třeba korále, které mi ale barevně nesednou, nové oční stíny, které jsem použila jednou a nesedí mi, špatně vybraný šampon i s kondicionerem (přitom neotevřený)... a je mi líto to vyhodit.
A vy třeba můžete mít - šátek, který nemáte k čemu nosit, náramek, který jste kdysi někde koupily a od té doby se na něj jen práší, sukni, která už vám není, protože jste zhubly, ... a tak dále.
Návrh tedy je - každá ať přinese, co chce, ceny si určí vždy původní majitelka (ale klidně můžeme i smlouvat ) a třeba 10% nebo na kolika se domluvíme bychom přihodily k tomu zrnkovému dobroZMŽ výtěžku.
Janičko, píšu i sem i SZ, neb nevím, co je lepší způsob...
Každopádně mužova pracovní situace mi znemožnila přijít 23.6. bezdětná. A přijít dětná, to bychom z toho nikdo nic neměli vím s kým hraji golf
Velice se omlouvám, ale 23.6. přijít nemůžu.
Pokud bude ještě místo na 9.7., ráda se zúčastním. Hlídání je vyřešeno, neb je to všední den.
Pokud to klapne, těším se i na bazar, je to skvělý nápad a doma bych našla dost materiálu k prodeji!
Registrace: 6.2. 2008 Příspěvky: 2976 Bydliště: Brno
Zaslal: út červen 19, 2012 2:20 pm Předmět:
Betyno, díky za zprávu, přepsala jsem tě. Druhý termín ještě plný určitě není, viz první příspěvek.
Obecně - holky, pokud zrušíte účast, zvlášť takto na poslední chvíli - prosím, rozhoďte sítě třeba ve vaší domovské diskusi, zda by někdo nechtěl jet místo vás. Vizážistka přijede dost z daleka a těch 250 kaček od každé kryje i její náklady na cestu. A pokud by nás bylo málo, zkomplikuje se to tím. Díky za pochopení.
Nakonec dojdu s nejmladsim, ale treba bude spat...je zvykly spat v hluku, v tichu neusne ;) Jeste se pokusim zeptat svagrove, bezdetna by bylo prece jenom lepsi.
Donesu chleba z pekarny- klas. psenicnozitny, a snad neco upecu.
Registrace: 13.1. 2009 Příspěvky: 183 Bydliště: Brno
Zaslal: st červen 20, 2012 10:08 pm Předmět:
Milé Ženy:-)
ozývám se až teď, já na ZMŽ úplně zapoměla..Toho 23. budu "trpět" coby Matka na svatbě, vůbec netuším, co na sebe, co se sebou,.. Takže na vás budu myslet, jak si to krášlení užíváte. A v pondělí 9.7. bych mohla, ale s 2 exemplářema těch, o kterých se tu nemluví. Pokud by se mi nějakým zázrakem podařilo sehnat hlídání, moc ráda bych dorazila, ale to se dozvím až týden před.
Tak budete-li mít volno a vyjde-li to hlídání, vzala bych i něco do bazaru, supr nápad!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.