Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 2 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 3 Vyhrajte plenku Bambee - soutěžte s www.detskeplenky.eu!
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Daneček II.díl - stále bojujeme
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 Lítáte ve snu?
· 2 Alibaba a 40 loupežníků teď na CT2 - horor??
· 3 slintanie po vytrhnuti osmiciek
· 4 Přenos černého kašle od školáka
· 5 Krůty - listopad, prosinec
· 6 Odličovač make-upu
· 7 Endometrióza a operace
· 8 rychlý dotaz- Jak dostat kočárek z Ostravy do Prahy
· 9 trapný gynekologický problém
· 10 Pedagogický asistent - co je třeba při vyřizování?

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Sbírka externích odkazů (samodomo kosmetika)
·  2 Sama s dětmi
·  3 FOTOPROJEKT 52/2013!!! Dobrý druhý ročník je tu! :)
·  4 Lítáte ve snu?
·  5 Třetí až čtvrté popř. páté a další dítě :-)
·  6 Lítáte ve snu?
·  7 Lítáte ve snu?
·  8 Krůty - listopad, prosinec
·  9 Úvahy o živote
·  10 Třetí až čtvrté popř. páté a další dítě :-)
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 495, 496, 497 ... 1593, 1594, 1595  Další
Přejít na stránku

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz ZMŽ - Z matky ženou...
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lavande
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 27.5. 2011

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 2:00 pm    Předmět: Citovat

Hanele napsal:
Lavande napsal:
Ahoj všem, poradí mi někdo při sobotě? Poprvý chcu zkusit spočítat vlastní jídlo a nevím přesně, jak dál....chci spočítat chlupaty knedlíky, co dělávám, 150 g celozrnny mouky, 100 g bílé, 500 g syrových brambor, 1 vejce. Celková váha uvařených knedlíků je 1310g. No vychází mi to na 421 kj na 100 g, nevím, jestli počítám dobře, ale při zadání vlastní potraviny potřebuju B/T/S a to už jsem fakt v koncích. Pomůžete někdo? Díky.
JInak odpoveď na otázky, to asi Bebet nepomůžu, semínka kupuju v místní sámošce, stejně jako JS, drahý to je, ale mě nebaví jezdit bůhví kam daleko se všema dětma. A syrovou zeleninu mi děti jedí, okurky, mrkev, kedlubnu, zbožňují hrášek, rajčata. Spíš nemusí tu dušenou.

Lavande - zadej do stobu jako recept, zadáš tam i počet porcí a potom když si to uložíš do svých receptů, můžeš naklikat jen počet knedlíčků a vypočítá ti to i BTS

Bebet - kupuji ve zdravé výživě, jsou to věci, co vydrží... I tofu je tam tak o polovinu levnější než v TEscu

Moc děkuju!! Už jsem to nějak propočítala, zadala, a nepotěšila se, páč po obědě mám už moc sacharidů. Tak moje oblíbené jídlo na hubnutí moc není.. Smutný
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Corina
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 8.5. 2007

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 2:07 pm    Předmět: Citovat

Hodně zdraví malé Jůlince srdicko
Corina
Žvatlalka
Žvatlalka

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 2:11 pm    Předmět: Citovat

My jsme celá rodina zeleninová - moje mláďata jedí úplně všechnu, co běžně kupuju - okurky, mrkev, papriky, rajčata, saláty, kukuřici, ředkvičky (pokud nepálí), hrášek (po kilech), nejraději melouna, se ví. Ovšem pečenou nebo dušenou zeleninu by nepozřeli Grrrrr
Missorka
Adminka
Adminka

Registrace: 19.9. 2006

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 3:05 pm    Předmět: Citovat

Já měla jahodový knedlíky, mňam!!!

Mám je spočítaný, hodím recept pak. Veselý
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Palcerik
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 27.9. 2010

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 3:23 pm    Předmět: Citovat

Missorka napsal:
Já měla jahodový knedlíky, mňam!!!

Mám je spočítaný, hodím recept pak. Veselý

Recept se hodí, budu dělat zítra Mňam! A dnes mě čeká zavařování Veselý
Kory
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 17.11. 2009

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 3:33 pm    Předmět: Citovat

jsem dneska zaspala snídani a svačinu .... jakoprvní jídlo dne ... oběd brplacky se zelim,ale to už dneska asi nedoženu

....jako jetě jsem to neřešila, normoš jsem o víkendu posunutá se snídaní o 2h, ale to se řeší behem dne v týdnu mám vetší pauzy mezi odpolko svačinou a večeří, takževečer bávám časově stejně jako o víkendu tak vtýdnu, ale toto co s tím ??

mam rozložit celý příjem jen do 4 jídel obed- svačina, večeře - druhá večeře?? nebo nechta celkove nizkej když mi chybí víc jak 1/3 přijmu za ty dve vynechaný??
Corina
Žvatlalka
Žvatlalka

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 4:05 pm    Předmět: Citovat

Missorka napsal:

Holkyyyy, neblbněte, to je fakt neomezený... (tedy předpokládám, že nějaký, co jim lezu krkem, by se nehlásily Veselý)

Miss - čím dál tím líp Vychechtaný Koukám, že nedostatek prostoru nepřipadá v úvahu ... mmch už chápu, že nemáš čas na sekání trávy - takové latifundije, to bych na to potřebovala dovolenou Vychechtaný
Nenicka
Treperenda
Treperenda

Registrace: 7.10. 2006

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 6:38 pm    Předmět: Citovat

ahoj holky, dneska byl krásnej den, ulevilo se mi hodně, takže jsme podnikli jezdecký den v pirátském stylu. jezdecký klub, kam chodí dcera pořádal akci pro dětičky. Měli to krásně vymyšlené a bylo to fajn. Pak nás babi pozvala na kafíčko na ranč, pohodička, jako už dlouho ne, je mi skvěle Vychechtaný

Fafenko, já mám všechna vyšetření v pořádku, nemám ani alergii na lepek, ani celiakii nemám prokázanou. Jen jsem instinktivně najela na bezlepkovou jako dcera, protože jsem měla pořád střevní potíže. Neznámý důvod, proč se mi to děje, vše ok. A po té bezlepkové je mi prostě celkově líp. Pomalu najíždím na mlíko, dneska jsem si dala late a dobrý, tak asi fakt ten tvaroh je na mě moc agresivní. Vyzvracela jsem se skoro z podoby.
Jsem moc ráda, že ses zareagovala.

mějte krásnej zbytek soboty, všechny moc zdravím!
Marketakra
Treperenda
Treperenda

Registrace: 22.9. 2008

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 7:34 pm    Předmět: Citovat

Rudi001 napsal:

A podařilo se mi sehnat nízkoesterizovaný pektin, takže budu vyrábět málo slazené ma
co to je? V rozpacích

Pektin se používá k želírování marmelád, existují 2 typy nízko a vysokoesterizovaný ( doufám, že to překládám správně, googlila jsem na zahraničních stránkách).
Ten první se používá na marmelády kde chceš dát málo cukru 2:1 3:1 až 4:1.
tan druhý do marmelád 1:1.
Běžně v obchodě ho koupíš naředený s cukrem a konzervační přísadou ( obvykle kys. sorbová). Třeba Dr. Oetker ...
No a já chci dělat marmelády bez konzervačních látek. Jen je budu muset sterilovat.

Dneska jsem vyrobila kombinaci ananas-kokos. Na 1kg ovoce jen 250g cukru.

JM teď také pauzuji, protože momentálně spím 6 a méně hodin denně takže nezvládám vstávat dříve než ostatní a cvičit. Ale alespoň chodím a odpoledne jsme byli na kole 18km se počítá Veselý.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Fafenka
Treperenda
Treperenda

Registrace: 8.12. 2011

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 8:00 pm    Předmět: Citovat

Nenicka napsal:
ahoj holky, dneska byl krásnej den, ulevilo se mi hodně, takže jsme podnikli jezdecký den v pirátském stylu. jezdecký klub, kam chodí dcera pořádal akci pro dětičky. Měli to krásně vymyšlené a bylo to fajn. Pak nás babi pozvala na kafíčko na ranč, pohodička, jako už dlouho ne, je mi skvěle Vychechtaný

Fafenko, já mám všechna vyšetření v pořádku, nemám ani alergii na lepek, ani celiakii nemám prokázanou. Jen jsem instinktivně najela na bezlepkovou jako dcera, protože jsem měla pořád střevní potíže. Neznámý důvod, proč se mi to děje, vše ok. A po té bezlepkové je mi prostě celkově líp. Pomalu najíždím na mlíko, dneska jsem si dala late a dobrý, tak asi fakt ten tvaroh je na mě moc agresivní. Vyzvracela jsem se skoro z podoby.
Jsem moc ráda, že ses zareagovala.

mějte krásnej zbytek soboty, všechny moc zdravím!

Přeju ti ať už je ti opravdu dobře. Veselý
Kinga
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 16.5. 2011

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 8:10 pm    Předmět: Citovat

Nenicko, jsem si taky myslela, že máš celiakii, tak to je fajn, že je ti už líp.
Tavaroh je asi fakt agresivnější, bolí mě z něho žaludek....tak jsem si to díky vám spojila.

Malé Julince přeju hodně štěstí do života!!!
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Vodnicekebulice
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 1.6. 2009

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 8:48 pm    Předmět: Citovat

Nenicko, tyhle potíže vůbec nezávidím a jako nedovedu si představit, že bych nemohla mléčný výrobky. Tak držím palce, ať už jsi v pohodě.
Vůbec obdivuju všechny, co mají nějakou potravinovou alergii, protože pak bývá ten výběr omezený (nebo spíš jen mně to přijde jako zúžené, alergici mají zase rozhled jiným směrem) a pořád musíš s něčím "počítat".
U nás už oslava skončila, bylo tu 25 lidí, z toho 10 dětí. Bengál neskutečnej, myčka frčí dneska už potřetí Veselý , ale všici spokojený, byla jsem za svoje kulinářský (ne)umění vyzdvihovaná Stydlín .
Všemu jsem odolala. Tedy jen vaječnou tlačenku jsem si dala 2 kousky s jedním půlkrajíčkem chleba a 2 žloutkový pidivětrníčky. Chlebíčků, koláčků ani řezů s máslovým krémem jsem se nedotkla Huráááá Hrozně mi pomohlo, že jsem se celý den nezastavila - nosila pití, doplňovala na talíře, vařila kafe, uklízela špinavý nádobí... Tak mám ze sebe radost a doufám, že zítra tam půlkilčo dole bude ;) Zato večeři už do sebe nedostanu, takže dneska bílkoviny oranžový V rozpacích
Jdu hodit sprchu!!!
Dobrou noc všem!!!
Zvědavka
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 4.1. 2008

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 8:58 pm    Předmět: Citovat

moc děkuju za gratulace, všechny zítra vyřídím, jdu se pomazlit..se tááák těším....
Vodníčku , nezapomněla...smska mi přišla o půlnoci...

dneska jsem pila vodu z lesní studánky ...popravdě, tak dobrou vodu jsem snad ještě nepila...
Palcerik
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 27.9. 2010

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 9:24 pm    Předmět: Citovat

Jedna tematická Hustej

http://www.youtube.com/watch?v=OhesUID8iqc

a ještě

http://www.youtube.com/watch?v=Ukdnh7ZgzeM&feature=related
Vodnicekebulice
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 1.6. 2009

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 6:19 am    Předmět: Citovat

Palcerik, Vychechtaný jsem se hned po ránu hudebně naladila a na to se napijem!!

Dnešní vážení -1,6kg Huráááá Huráááá
Další meta pokořena. Už nejsem obézní středně, ale jen mírně Vychechtaný Vychechtaný
Další meta je až za 8kg, ale vím, že díky vám všem tady to dáááááááám Huráááá !!!!
Opětovně tu tedy vyzdvihuji Missorku a Diny - naše vedoucí a zbytku družiny 3x sláva srdicko srdicko srdicko a velký DÍK!!
Mějte krásný den, žrádelky moje Mlask
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz ZMŽ - Z matky ženou... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 495, 496, 497 ... 1593, 1594, 1595  Další
Přejít na stránku
Strana 496 z 1595
Přidat do záložek

Přejít na: