Registrace: 1.10. 2008 Příspěvky: 17107 Bydliště: Mladá Boleslav
Zaslal: so červen 16, 2012 6:23 pm Předmět:
Jani - co je to Kombajnérka nebo Grena?
No já doufám, že teď se bude chvíli držet při kočárku
Jako popravdě radši bych si šla lehnout a spát. Ale to by stejně neklaplo, takže jedeme ještě na kola. Mamka prý holky zpacifikuje, tak vyrazíme rovnou, než usnu
Hlavně že alespoň akce byly dobré a líbilo se vám tam.
Jani: tak takový scénář doufám nehrozí fotilo by se stejně až pozdě odpoledne a to už mi bývá celkem dobře, jen budu muset přežít cestu autem a super, že jste si to dnes užili ten výlet
X: ty neznáš kombajnérku a grenu? slávný sladký sodovky z pivovaru Černá Hora ;) kombajnérka je taková ta žlutá sodovka a grena je taková sladčí kofola bych řekla, oboje mívají i točený.. Gratuluji k oblíknutí riflí a dobrýho pocitu ze sukně, to je potřeba
Martyk: když koukám na ten recept, tak jediný rozdíl je v tom že se nemusí restovat cibulka na oleji nebo sádle, chápu to dobře? zahušťování nepočítám, páč segedin nezahušťuji
Já dnes poprvé zalitovala, že máme rozbombardovaný velký bazén, ale chlap to vyřešil tak, že nám dovezl aspoň malej nafukovací, takže odpoledne jsme se rochnili ve vodě a na dece na zahradě..já teda opět hlavně ve stínu a i tak jsem měla chvílema pocit, že z toho vedra padnu
X, Kombajnérka je žluté pití a Grena je něco jako Kofola. Dočítám, že Gabča má přehled
Spát by byla škoda, když máte hlídání, to je fakt. Tak třeba zaparkujete někde na louce a bude nějaká romantika
G, v létě vám ty baráčky se zahradama závidím ;) . O bazénkování se nám v paneláku může nechat jen zdát.
Ahojky,
nakukuju opět v rychlosti. Přepisuju něco k nám do školy, tak si dávám malý oddech. ještě mě toho čeká fůra.
Jani,
já taky dnes odpo lenošila na zahradě. ale fakt jen chvíli, na tom sluníčku to bylo neúnosný. Taky máme posekanou trávu, tak suším seno a tam si pařák užiju až dost.
Bazén už nedáváme, místo něj máme trampošku. David ještě hopsá.
Krti,
gratulace k úbytku a k asistentce. Snad to bude klapat. ;).
Z nemoci jsem se jakž takž vykřesala. Trvalo to 3 týdny a už jsem toho měla fakt dost. Vzpomínala jsem pokaždé na Martyk, jak to může zvládnout tak často . Psychicky mě to neskutečně vyčerpávalo a to byly děti zdravé.
Zítra se chystáme do Plzně do ZOO, tak doufám, že zvířátka uvidíme, že nebudou zalezlá a že my nepadneme vedrem.
Registrace: 2.1. 2009 Příspěvky: 6087 Bydliště: Praha Západ
Zaslal: so červen 16, 2012 8:38 pm Předmět:
Gabi, rozdíl je kromě restování vtom, že to promíchám v pekáči, dám péct a hodinu se na to nedívám. Pak přidám zakysanku, 10 minut ještě peču a je hotovo, fakt bez práce a bez tuku. _________________
Registrace: 2.1. 2009 Příspěvky: 6087 Bydliště: Praha Západ
Zaslal: so červen 16, 2012 8:39 pm Předmět:
Lanny, no taky jsme psala, že to bylo náročný, víckrát jsem si sáhla na dno. Nemocná a nevyspalá se stsrat o 2 nemocný děti je nic moc. _________________
X,
teda ty jsi prd romantička . Ale za vzdálenost na kole chválím, taky bych chtěla začít zase jezdit, ale bolí mě pravý nárt a s bídou na tom chodím .
Martyk,
no já si k té mé nemoci nedovedu představit, že by do toho marodily i ty děti. To by mě asi šlehlo..... každopádně jsi dobrá, že jsi to vždy zvládla ;) .
Registrace: 1.10. 2008 Příspěvky: 17107 Bydliště: Mladá Boleslav
Zaslal: so červen 16, 2012 9:54 pm Předmět:
Lanny - a tak byly doby, kdy i na poli by to šlo. Ale v mých letech?
Nohu nech odpočívat. Kolo počká
Já jsem dneska zjistila, že mě na kole začal bolet zadek - jakože svaly ne od sedla. Tak třeba si i ten zadek nakonec vypracuju a budou mi držet kalhoty
Jani: když jsem dělala jako servírka, tak se to u nás točilo a ČH je kousek, takže ty sodovky znám, ale teda Grena mi nechutná vůbec, žlutá se dá vypít, když je pořádně ledová
Martyk: někdy to zkusím, zní to zajímavě ;)
A já dnes asi neusnu, postup z 1. místa, kdo by to byl řek pěkně jsem si u toho pobrečela
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 18365 Bydliště: Brno
Zaslal: so červen 16, 2012 10:47 pm Předmět:
Lanny, super, že už jsi zdravá, snad to tak na dlouho zůstane.
Ani nevím, že je v Plzni ZOO, nějak nemám přehled . Tak si to užijte.
X, skoro třicítka po celodenním cajdání, to je slušný výkon ;)
Jídelák dneska nedáš? Čím si hřešila? Holky si na trzích koupily trdelník, ale jen jsem si přičichla, nikdy jsem to neměla.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.