Zaslal: so červen 02, 2012 7:57 am Předmět: dětský fotoaparát KIDIZOOM z TV
ahojky všem,
prosím o radu, máte někdo zkušenosti, nebo víte o někom, kdo by koupil toto svému dítěti? já teda nevím, já jsem spíše proti, ale náš syn už hrozně dlouho o něm mluví, ale.... dneska poprvé jsem teda souhlasila a koukla na ty jejich stránky a fotoaparát prosím stojí 1500Kč, jsem se až zhrozila, je vůbec možné koupit pětiletému synovi takový dárek? babičky by prý přidaly, ale teď mi přijde nemožné mu toto pořídit, tak se jen ptám, jestli ho někdo má a jestli opravdu je to taková bomba, jak reklamují. Je mi jasné, že reklama je reklama, ale normálně bych to neřešila, jenže má syn za týden páté narozeniny a my vůbec nevíme, co mu koupit a když se ho zeptáme, tak je to jasné, fotoaparát z TV. Takže to zkouším ještě touto cestou a uvidíme. Děkuji moc za rady a pak poprosím o smazání.
tento fotoaparat nemame takze co sa jeho tyka tak neporadim, ale jedno viem iste, vsetky tieto detske fotoaparaty su o nicom, su drahe a fotia mizerne. Ja by som na vasom mieste kupila normalny fotoaparat, nejaky najlacnejsi na trhu, u nas su uz aj za 40 euro ( 1200,-) a dala mu ten. Rozhodne odfoti viacej, moze sa na tom naucit fotit, ak mu k nemu kupite aj nejake puzdro, bude to mat vacsi vyznam ako tie detske hracky... Mam 5 rocnu, ona teda vlastny fotak nema ale ked chce fotit, foti nasim a zvlada to uplne v pohode...
tak mě hlavně přijde blbost kupovat fotoaparát pětiletýmu děcku, jen jsem si myslela, že je to spíš taková hra, ale pak mě dorazila ta cena, takže já určitě o fotoaparátu nepřemýšlím, pokud nebude tento, tak mu koupím jinou hračku, ale ještě nevím jakou
tak mě hlavně přijde blbost kupovat fotoaparát pětiletýmu děcku, jen jsem si myslela, že je to spíš taková hra, ale pak mě dorazila ta cena, takže já určitě o fotoaparátu nepřemýšlím, pokud nebude tento, tak mu koupím jinou hračku, ale ještě nevím jakou
No mě to taky přijde hodně brzo pro pětileté dítě foťák i když děti jsou co se týče techniky zručné ale vhodné mi to přijde až pro školáka který si už je schopnej přečíst návod atd.a přeci jen už se k tomu i líp chovají.
Mam kamosku, davala tie najlacnejsie fotaky 4 rocnym detom na Vianoce... Ja sa na to divam tak ze fotak chce primarne na to aby s nim fotil a tie detske fotaky neodfotia nic... tak naco mu bude?? Fotky rozmazane a necitatelne, za tyzden ho hodi do kuta...
Ten najlacnejsi kompakt odfoti o 100% lepsie, navod na fotenie nepotrebuje, stukat vie aj dvojrocak... a ak si svoje hracky a veci vazi tak podla mna tiet o com.. Ale to je len moj nazor na vec... Detsky fotak to su prachy vyhodene oknom..
Registrace: 2.2. 2011 Příspěvky: 745 Bydliště: pod tím naším Řípem
Zaslal: so červen 02, 2012 1:59 pm Předmět:
IVíku,
někdy před půl rokem jsem tu zakládala podobnou diskuzi a holky se shodly,že lepší je koupit normální obyč levnej kompakt než toto...přesně kvůliva té kvalitě fotek!
Jinak tedy mě nepříjde blbost koupit pětileťákovi foťák...rozvíjí to pohledy,kreativitu...Liška fotí od jejích tří let...a pro mě osobně je strašně krásný dívat se na svět sem tam i jejíma očima - právě prostřednictvím těch fotek. A že jsou někdy opravdu zajímavé.
Teď tedy nefotí,páč není čím a zrcadlovku jí nepučim, ale bráška až se narodí, tak jí foťák přinese:-))
Maru, jo jo, možná to není blbost, koupit pětileťákovi foťák, ale našemu zběsilcovi, který si ničeho moc zatím neváží a to je náš velký problém, který řeším poslední dobou neustále, jeho baví lítat po lese a jezdit traktorem a prostě vytváří venku, doma je to s ním na palici, to ho opravdu nic nebaví, takže on musí do takových věcí trošku dospět
A jinak teda bráška,jo? No tak super, moc gratuluji ještě jednou
Líbí se nám, že fotí i pod vodou, což ona rozhodně využije, je to naše potápka.
Doufám, že foťák bude mít úspěch, protože ona si moc s hračkama nehraje, když jsme se vyčerpali s klouzačkou, trampolínou, kolem a mikroskopem, tak je to takový přirozený postup. Jsou to dárky většinou drahé, ale složíme peníze od celé rodiny, někdy i pro obě holky dohromady a zdá se mi to rozumnější než normální hračky.
My Kidizoom máme (dovezla kamarádka z USA laciněji), syn (4,5 roku) ho dostal k Vánocům a teda je to hitovka pořád. Fotky tedy žádný zázrak, ale je na tom několik her, možností blbnout s fotkama (různě dávat do rámečků, prohýbat, přidat vyfocenému tělo prasečí hlavu,... atd...). Syn byl na foťák opatrný, vždy po hraní ukládal do pouzdra, přesto se mu nějakým záhadným způsobem poškodil ten hlavní čudl, kterým se točí, aby se přepínaly režimy a má to teď špatný kontakt a různě to přeskakuje kam nemá Takže myslím, že k dalším Vánocům dostane nějaký kompakt...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.