Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Perníková chaloupka
· 2 Perníková chaloupka
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Daneček II.díl - stále bojujeme
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 Zánět močových cest c/a svědění.
· 2 Diskusní večer: "Nerušit! Rodím" - Zúčastnil se ně
· 3 Co všechno "při dětech" zvládáte?
· 4 ZŠ Rašínova Brno - integrace dítěte s PAS
· 5 Očkování novorozence
· 6 Prodám růžové Crocs crocband II.5
· 7 Čtení z ruky batolete
· 8 Neplacené volno - může zaměstnavatel dát bez mého souhlasu?
· 9 alimenty exekučně, jak na to
· 10 Zkouška odborné způsobilosti matrikáře

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  2 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  3 Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
·  4 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  5 Co všechno "při dětech" zvládáte?
·  6 vyšetření prsu VZP
·  7 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  8 Co všechno "při dětech" zvládáte?
·  9 Farmářky :-)
·  10 Zánět močových cest c/a svědění.
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

dětský fotoaparát KIDIZOOM z TV

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz 2007
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ivík
Drbna
Drbna

Registrace: 16.7. 2007

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 7:57 am    Předmět: dětský fotoaparát KIDIZOOM z TV Citovat

ahojky všem,

prosím o radu, máte někdo zkušenosti, nebo víte o někom, kdo by koupil toto svému dítěti? já teda nevím, já jsem spíše proti, ale náš syn už hrozně dlouho o něm mluví, ale.... dneska poprvé jsem teda souhlasila a koukla na ty jejich stránky a fotoaparát prosím stojí 1500Kč, jsem se až zhrozila, je vůbec možné koupit pětiletému synovi takový dárek? babičky by prý přidaly, ale teď mi přijde nemožné mu toto pořídit, tak se jen ptám, jestli ho někdo má a jestli opravdu je to taková bomba, jak reklamují. Je mi jasné, že reklama je reklama, ale normálně bych to neřešila, jenže má syn za týden páté narozeniny a my vůbec nevíme, co mu koupit a když se ho zeptáme, tak je to jasné, fotoaparát z TV. Takže to zkouším ještě touto cestou a uvidíme. Děkuji moc za rady a pak poprosím o smazání.

Kod POKUSIK (vtipný Huráááá )
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Sonyay
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 25.9. 2006

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 8:13 am    Předmět: Citovat

ahoj,

tento fotoaparat nemame takze co sa jeho tyka tak neporadim, ale jedno viem iste, vsetky tieto detske fotoaparaty su o nicom, su drahe a fotia mizerne. Ja by som na vasom mieste kupila normalny fotoaparat, nejaky najlacnejsi na trhu, u nas su uz aj za 40 euro ( 1200,-) a dala mu ten. Rozhodne odfoti viacej, moze sa na tom naucit fotit, ak mu k nemu kupite aj nejake puzdro, bude to mat vacsi vyznam ako tie detske hracky... Mam 5 rocnu, ona teda vlastny fotak nema ale ked chce fotit, foti nasim a zvlada to uplne v pohode...

S.
Petras.
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 2.8. 2010

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 8:26 am    Předmět: Citovat

Já ted zrovna taky řeším foták k narozeninám ale ke 12 takže to už budu pořizovat normální digitální kompakt ale jak prolejzám všechny možné stránky tak jsem narazila na toto http://www.zbozi.cz/vyrobek/oem-easypix-v130-modry/ je to za poloviční cenu než ten vysněný vaším synem ale myslím že jinak je to to samé.
Já ještě nejsem úplně rozhodnutá(mám na to ještě skoro dva týdny) ale dost přemýšlím o tomto http://www.zbozi.cz/vyrobek/kodak-easyshare-c1530/ nebo tomto http://www.zbozi.cz/vyrobek/kodak-easyshare-c123/
Ivík
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 9:13 am    Předmět: Citovat

tak mě hlavně přijde blbost kupovat fotoaparát pětiletýmu děcku, jen jsem si myslela, že je to spíš taková hra, ale pak mě dorazila ta cena, takže já určitě o fotoaparátu nepřemýšlím, pokud nebude tento, tak mu koupím jinou hračku, ale ještě nevím jakou Hustej
Petras.
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 2.8. 2010

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 9:25 am    Předmět: Citovat

Ivík napsal:
tak mě hlavně přijde blbost kupovat fotoaparát pětiletýmu děcku, jen jsem si myslela, že je to spíš taková hra, ale pak mě dorazila ta cena, takže já určitě o fotoaparátu nepřemýšlím, pokud nebude tento, tak mu koupím jinou hračku, ale ještě nevím jakou Hustej

No mě to taky přijde hodně brzo pro pětileté dítě foťák i když děti jsou co se týče techniky zručné ale vhodné mi to přijde až pro školáka který si už je schopnej přečíst návod atd.a přeci jen už se k tomu i líp chovají.
Sonyay
Žvatlalka
Žvatlalka

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 11:50 am    Předmět: Citovat

Mam kamosku, davala tie najlacnejsie fotaky 4 rocnym detom na Vianoce... Ja sa na to divam tak ze fotak chce primarne na to aby s nim fotil a tie detske fotaky neodfotia nic... tak naco mu bude?? Fotky rozmazane a necitatelne, za tyzden ho hodi do kuta...

Ten najlacnejsi kompakt odfoti o 100% lepsie, navod na fotenie nepotrebuje, stukat vie aj dvojrocak... a ak si svoje hracky a veci vazi tak podla mna tiet o com.. Ale to je len moj nazor na vec... Detsky fotak to su prachy vyhodene oknom..
Aprilmouse
Moderátor diskusního fóra (Motorová myš)
Moderátor diskusního fóra (Motorová myš)

Registrace: 26.9. 2006

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 1:24 pm    Předmět: Citovat

http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=38227

je tam i odkaz na to, jak to fotí... jako já bych za to teda ty prachy nedala a koupila starý kompakt Vychechtaný
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Maryjenka
Krafařka
Krafařka

Registrace: 2.2. 2011

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 1:59 pm    Předmět: Citovat

IVíku,
někdy před půl rokem jsem tu zakládala podobnou diskuzi a holky se shodly,že lepší je koupit normální obyč levnej kompakt než toto...přesně kvůliva té kvalitě fotek!

Jinak tedy mě nepříjde blbost koupit pětileťákovi foťák...rozvíjí to pohledy,kreativitu...Liška fotí od jejích tří let...a pro mě osobně je strašně krásný dívat se na svět sem tam i jejíma očima - právě prostřednictvím těch fotek. A že jsou někdy opravdu zajímavé.

Teď tedy nefotí,páč není čím a zrcadlovku jí nepučim, ale bráška až se narodí, tak jí foťák přinese:-))
Maryjenka
Krafařka
Krafařka

Registrace: 2.2. 2011

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 2:01 pm    Předmět: Citovat

aha, teď koukám že ten odkaz na diskuzi,co sem dala Aprilmouse je ta ma o ktere jsem se zminila...Veselý
Ivík
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 3:40 pm    Předmět: Citovat

Maru, jo jo, možná to není blbost, koupit pětileťákovi foťák, ale našemu zběsilcovi, který si ničeho moc zatím neváží a to je náš velký problém, který řeším poslední dobou neustále, jeho baví lítat po lese a jezdit traktorem a prostě vytváří venku, doma je to s ním na palici, to ho opravdu nic nebaví, takže on musí do takových věcí trošku dospět V rozpacích

A jinak teda bráška,jo? No tak super, moc gratuluji ještě jednou Mlask
Suri
Treperenda
Treperenda

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2012 11:34 pm    Předmět: Citovat

Po konzultaci zde na BC (v jiné diskuzi), jsme vybrali pro naši 7letou k narozeninám tento foťák: http://www.alza.cz/kodak-easyshare-c123-yellow-d233101.htm?kampan=heureka.cz

Líbí se nám, že fotí i pod vodou, což ona rozhodně využije, je to naše potápka.

Doufám, že foťák bude mít úspěch, protože ona si moc s hračkama nehraje, když jsme se vyčerpali s klouzačkou, trampolínou, kolem a mikroskopem, tak je to takový přirozený postup. Jsou to dárky většinou drahé, ale složíme peníze od celé rodiny, někdy i pro obě holky dohromady a zdá se mi to rozumnější než normální hračky.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Bulibanka
Krafařka
Krafařka

Registrace: 27.12. 2009

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2012 9:10 pm    Předmět: Citovat

My Kidizoom máme (dovezla kamarádka z USA laciněji), syn (4,5 roku) ho dostal k Vánocům a teda je to hitovka pořád. Fotky tedy žádný zázrak, ale je na tom několik her, možností blbnout s fotkama (různě dávat do rámečků, prohýbat, přidat vyfocenému tělo prasečí hlavu,... atd...). Syn byl na foťák opatrný, vždy po hraní ukládal do pouzdra, přesto se mu nějakým záhadným způsobem poškodil ten hlavní čudl, kterým se točí, aby se přepínaly režimy a má to teď špatný kontakt a různě to přeskakuje kam nemá Smutný Takže myslím, že k dalším Vánocům dostane nějaký kompakt...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz 2007 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat do záložek

Přejít na: