Registrace: 28.2. 2007 Příspěvky: 2691 Bydliště: Severní Čechy
Zaslal: po květen 21, 2012 9:32 am Předmět:
Do lékárny v Rakovníku sháníme lékárnici/lékárníka na zástup v době dovolených (červenec, srpen). Možno jeden i více týdnů. Pracovní týden jen po-pátek, víkendy volné. Velmi dobré mzdové podmínky. Ubytování možné. Podrobnosti přes SZ.
Registrace: 25.4. 2008 Příspěvky: 3759 Bydliště: konečně zase Čechy :-)
Zaslal: po květen 21, 2012 12:28 pm Předmět:
Dneska se me ptala "znama" - kosmeticka, jestli neznam nekoho sikovneho a spolehliveho na uklid bytu /ma myslim 2+kk kolem 70 m2/. Bydlí na Praze 6. Z casove zaneprazdenosti shnani nekoho na bezny uklid /deti nema, bydli sama/ a asi i zehleni, 1x tydne.
Slibila jsem ji, ze se poptam, tak taky cinim.
Jestli by se nekdo nasel, napiste mi SZ, poslu vam na ni kontakt. Blizsi info sdeli ona sama. ;)
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 3280 Bydliště: Francie
Zaslal: po květen 21, 2012 11:00 pm Předmět:
Hledam jednorazove hlidani 15/06.
Kladno.
Bylo by to jenom na 2-3 hodiny ( od 10 do 12-13 hodin) , syn bude mit v te dobe 6 mesicu.
Budu stale v dosahu, kdyby neco. Klidne si muzete vzit i sve dite ( deti ) sebou. _________________ Denisa 17/06/1999
Gabriel 08/08/2006
Balthazar 23/12/2011
Ahoj všem, sháním práci na zkrácený úvazek v Jihlavě (o děti se postará pani na hlídání) nebo i s možností práce z domu.
Počítače na velmi dobré úrovni, kurz úče na podzim na oživení toho, co jsme na vošce se naučili a nyní navštěvuji intenzivní kurz angličtiny. Ráda bych se věnovala účetnictví, ale bez praxe je to složité, ale neklesám na mysli, určitě se na mě štěstí usměje...
Práci v podstatě sháním jakoukoli, nejlépe na dopoledne 5-6hod (8-14max).
CV ráda zašlu na mail.
Dík Blanka
PS: rozhodla jsem se zkusit štěstí v hledání i tady, BC už hodněkrát pomohlo tak uvidím, zda se štěstí opět usměje
Zaslal: st květen 23, 2012 9:26 am Předmět: Slečna na hlídání
Hledám slečnu na hlídání k tříměsíčnímu miminku (holčička). Nejlépe studentku pedagogické fakulty z nižšího ročníku. Jedná se o dlouhodobou spolupráci, 3 dny v týdnu, max. 5 hodin denně (dle domluvy). Vztah k malým dětem, spolehlivost, ochota je samozřejmostí. Lokalita Praha 8, dostupnost MHD velmi dobrá (zastávka přímo před domem). Odměna - dle domluvy. Spěchá! Víte o někom?
volejte 266 199 215 nebo 602 222 055
Zaslal: st květen 23, 2012 9:29 am Předmět: Re: Slečna na hlídání
Inkognito napsal:
Hledám slečnu na hlídání k tříměsíčnímu miminku (holčička). Nejlépe studentku pedagogické fakulty z nižšího ročníku. Jedná se o dlouhodobou spolupráci, 3 dny v týdnu, max. 5 hodin denně (dle domluvy). Vztah k malým dětem, spolehlivost, ochota je samozřejmostí. Lokalita Praha 8, dostupnost MHD velmi dobrá (zastávka přímo před domem). Odměna - dle domluvy. Spěchá! Víte o někom?
volejte 266 199 215 nebo 602 222 055
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 489 Bydliště: Praha
Zaslal: st květen 23, 2012 2:54 pm Předmět:
- PRAHA 11- Do našeho masážního studia hledáme maséra/masérku, pracovní doba dohodou, ideálně maminku na mateřské dovolené, která si chce jen přivydělávat. Podmínkou je masérský certifikát, ideálně i ŽL. Případné dotazy zodpovím v SZ.
Registrace: 15.11. 2009 Příspěvky: 13294 Bydliště: Vysočina u HB
Zaslal: po květen 28, 2012 9:33 pm Předmět:
Hledám překladatele (ŽL nebo na DPP), který mi přeloží cca 10 normostran českého populárně-naučného textu do angličtiny (profíka, amatérsky to zvládnu přeložit sama). V případě spokojenosti spolupráce na překladu cca 180 dalších normostran.
Bližší informace v SZ, prosím o info o ceně. Díky.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.