No páni! Koukala jsem na ten pražský alchymistický koutek, jak mlsná kočka procházím recepty na domácí kosmetiku, láká mě to velmi, ale mám třítýdenní prtě, takže netuším, jestli se budu moct přidat, každopádně vás budu sledovat a když bude dobrá konstelace hvězd, tak se v pravou chvíli do věci vložím
Ale tedy Kyjov je pro mě už trochu z ruky, ale kdyby se uskutečnily ty Lelekovice, to by bylo príma!
můžu potomka s sebou? nějak to vypadá že pokud budu moct a nebudu fotit nejspíše budeme slaměnky
v obou mají dětský koutek já je beru určitě, kojenkyni u sebe mít musím, starší se v Lažánkách přifaří k Orátorovic mlaďošce, v Kyjově by nejspíš zůstala u tetičky
Dypecek napsal:
určitě nemůžu 16.6
jen si zahlasuj, budem se snažit najít termín vhodný pokud možno pro všechny
Bjanka napsal:
Ale tedy Kyjov je pro mě už trochu z ruky, ale kdyby se uskutečnily ty Lelekovice, to by bylo príma!
Lažánky by se taky případně daly? Do Lelekovic s sebou budu muset brát obě a nikdo se mi o starší nepostará (i když předpokládám, že ve školní družině bude spousty hraček a když se sejde dětí víc než jedno, vyhrajou si spolu hezky)
je tu zájem o dobrodýchánek? koukáte sem někdo? mám rozeslat SZ? na první stránce úplně dole je odkaz na hlasování o termínu konání ;)
EDIT: hlasovaly zatím Dypecek a Lo, jediný červnový termín by mohl být 18. června v deset dopoledne v Lažánkách... co vy ostatní? hodí se ten termín ještě někomu?
Jak dlouho to bude trvat takova sranda??
Pokud by to bylo odpoledne vzala bych znamou, zajima se o to taky. Jestli teda chtela a jestli by to nevadilo.
Promiň, přehlídla jsem.
Záleží, není to žádné školení, takže podle zájmu účastnic - podívat a oňuchat suroviny a hotové výrobky, popovídat o práci, materiálu, zkušenostech, povyměňovat na ozkoušení přebytky - s dětma není moc reálné něco opravdu udělat, na druhou stranu lehké věci zvládne každá sama, těžší si musí člověk osahat sám...
samozřejmě, interesovaným kamarádkám se meze nekladou
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.