Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 2 Kašpárkohraní ve Stromovce
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Vyhrajte plenku Bambee - soutěžte s www.detskeplenky.eu!
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 pro missorku
· 2 kartarka
· 3 STEPHEN KING
· 4 Rozštěp-Ultrazvuk ve 21 týdnu
· 5 Kde v Praze nechat potisknout polštář?
· 6 Dobrý psychiatr Praha
· 7 Sexualita - 6 let
· 8 knížka o dospívání pro kluka
· 9 Hory v Česku-jarní prázdniny
· 10 Hliník v Infanrix Hib

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 pro missorku
·  2 Třetí až čtvrté popř. páté a další dítě :-)
·  3 Sexualita - 6 let
·  4 pro missorku
·  5 Křesťanské maminy
·  6 STEPHEN KING
·  7 Dobrogrilování pro Vojtu - sobota 18.5.2013 v Žalhosticích
·  8 DUBEN 2013
·  9 Únor 2013
·  10 pro missorku
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Společná objednávka - podprsenky, plavky - BRASTOP.COM
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Přejít na stránku

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Nakupujeme společně (nejen v zahraničí)
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Missorka
Adminka
Adminka

Registrace: 19.9. 2006

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 7:09 am    Předmět: Společná objednávka - podprsenky, plavky - BRASTOP.COM Citovat

Ahoj,

už dlouho pokukuju po podprsenkách na www.brastop.com, přemýšlím, že bych do toho šla.

Doručení je zdarma při objednávce nad 75 liber.

Možnost vrácení zboží do 30 dnů.

Změřit se lze zde: http://www.spravnapodprsenka.cz/dulezite/zjistete-svoji-velikost

Dejte vědět, zda nás bude víc.

Peta
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Jagaga
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 1.11. 2011

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 7:15 am    Předmět: Citovat

Což o to, taky jsem tam slintala, ale dost se bojím objednání bez vyzkoušení, po zkušenostech z lovu Správné podprsenky v kamenných obchodech. Kdyby šlo jen o velikosti, ale ono prý i různé šíře kostic...
No nevím, třeba se nakonec přidám (musím spočíst, kolik by mě to stálo).
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Jagaga
Klábosilka
Klábosilka

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 7:32 am    Předmět: Citovat

Ještě je ale důležitý zjistit, jak to bude s vracením, pokud bude jedna společná faktura. Protože tady se vracet určitě bude.
Llevelyn
Guma a neuvařitelná slepice :-)

Registrace: 2.12. 2007

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 7:38 am    Předmět: Citovat

Objednávali jsme s kamarádkou, vrácení bez problémů ( lze buď vrátit nebo měnit). Doporučíám číst recenze http://bra.4fan.cz/galerie nebo ozkoušet značku v obchodě. Třeba Lepel má větší obvody, tam mi stačí obvod 65.

Potřebuju 70F ( a ze začátku prodlužovátko, obvod se brzo natáhne a nesedí) běžnou velikost mám 75DD a celý život jsem nosila 85A Vychechtaný Vychechtaný Rozdíl je velmi viditelný.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Missorka
Adminka
Adminka

Registrace: 19.9. 2006

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 7:43 am    Předmět: Citovat

Jagaga napsal:
Ještě je ale důležitý zjistit, jak to bude s vracením, pokud bude jedna společná faktura. Protože tady se vracet určitě bude.

Muselo by se to vrátit dohromady, určitě je to i finančně výhodnější.

Pokud dobře koukám, tak kolem 500 za 2 kg balík.
Jagaga
Klábosilka
Klábosilka

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 7:52 am    Předmět: Citovat

Jestli to ale budeme schopné dát dohromady. Možná by bylo snazší domluvit si objednávky z jednoho města či okolí, ale to se asi nedá dohromady potřebné množství.
Je vůbec někde obchod, kde by měli značky prodávané na Brastopu? Ve všech velikostech? Já jsem na takový nenarazila.
Navíc jsem si ještě nezkoušela nikdy anglickou podprsenku, ale to by se dalo napravit, kvůli číslu.
Andruša
Treperenda
Treperenda

Registrace: 19.4. 2010

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 8:00 am    Předmět: Citovat

Já na brastopu nakupuju a vřele doporučuju pokud odtamtud ještě nic nemáte a nevíte jaký střih a velikost vám padne objednat si napoprvé více kusů najednou - různé střihy i velikosti. Já poprvé brala snad pět podprsenek a seděla mi jedna jediná. Výhoda je i ta, že pokud něco měníte, neplatíte další poštovné z UK sem.
Plavky jsem vzala v domění že už nemůžu sáhnout vedle a nakonec jsem je měnila natřikrát ( a pořád se mi to vyplatilo).
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Andruša
Treperenda
Treperenda

Registrace: 19.4. 2010

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 8:02 am    Předmět: Citovat

Jagaga napsal:
Je vůbec někde obchod, kde by měli značky prodávané na Brastopu? Ve všech velikostech? Já jsem na takový nenarazila.
Navíc jsem si ještě nezkoušela nikdy anglickou podprsenku, ale to by se dalo napravit, kvůli číslu.

V Praze u Konarovské nebo v braexpertu určitě mají minimálně něco od Fantazie, Fauve atd. což mívají i na brastopu.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Llevelyn

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 8:07 am    Předmět: Citovat

Ještě pořád se to vyplatí i s poštovným po ČR ( tam i z5) , zvlášť když člověk bere víc ks. Ale pošta do Uk je svinsky drahá, 6 podprsenek a nějaké gaťky a 470.-
Noemmi
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 4.5. 2007

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 8:08 am    Předmět: Citovat

Já bych se ráda přidala! Už o tom dlouho přemýšlím. Takže se hlásím.
Miss, díky za nápad. Byla bych do toho asi šla sama (ono to poštovné od nich sem je docela levné), tak aspoň ušetřím.

Nemá někdo nějaký slevový kód Hustej .
Noemmi
Klevetnice
Klevetnice

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 8:16 am    Předmět: Citovat

Llevelyn napsal:

Potřebuju 70F ( a ze začátku prodlužovátko, obvod se brzo natáhne a nesedí) běžnou velikost mám 75DD a celý život jsem nosila 85A Vychechtaný Vychechtaný Rozdíl je velmi viditelný.

V době jednový jsem četla, jak jsou tyto "správné velikosti" nezdravé, jelikož brání proudění lymfy. Myslíš si o tom něco?
Alimka
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 14.8. 2007

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 8:24 am    Předmět: velikost Citovat

A uplně nezasvěcený dotaz vlastníka velikosti 70B a pocitu, že jinak to nejde - nezařezává se pak viditelně a nepohodlně z boku? Dík, ovšem tedy nevím, nevím, už několik dnů studuju Heymountain a teď budu prohlíže tohle.....
Alimka
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 14.8. 2007

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 8:38 am    Předmět: velikost Citovat

beru zpět, už jsem nahlédla Kulivočko Vychechtaný
Llevelyn

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 8:42 am    Předmět: Citovat

Alimko, mám 10kg nadváhu a svá léta, takže postava už není co bývala. Ale po výběru správné podprsenky mám konečně poprvý ňadra dmoucí a ne dvě lentilky pod kobercem. I kamarádka si všimla ( natož chlap). Nikde se mi nic nazařezává, žádný potíže oběhu jsem si nevšimla, zato mám prsa lepší, protože se nenamáhají vazy co je drží. V kombinaci s korzetem je to jako před 20 lety Vychechtaný

Noemmi, mě se to zdá blábol. Však to neškrtí. Ale nesprávnou velikostí si určitě ničíme prsa, protože se prověšují a namáhají vazy. Googlila jsem a píšou, že lymfatickému oběhu brání utažená ramínka, ale to je právě nesprávnou velikostí, prsa " nevisí" v ramínkách ale váhu mají rozloženou v obvodu podprsenky, drží je ten obvod, když sundáš ramínka neměly by " spadnout". Další průšvih jsou kostice, pokud nekopírují prso, ale někde se do něj zabodnou.

Pro ilustraci, lymfatický systém.

http://www.lymfodrenaz-manualni.cz/lymfaticky-system/file-content.ashx?get_file_content=&id_structure=173479

Edit, v avataru mám blbou podprsenku, je vidět, jak mi i moje pidi prsa " visí".
Prsenková diskuze http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32754&start=255&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Noemmi
Klevetnice
Klevetnice

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 8:49 am    Předmět: Citovat

Llev, toho se právě bojím při nákupu přes internet, aby ta kostice dobře sedla.
Jo, a taky tam píšou o kovových kosticích, ale to už mi zní jako čínská medicína (že kovová kostice působí tzv. anténový efekt - kousek kovu nad akupunkturními body, taky přitahují elektromagnetické záření).

Ale teda já rozhodně podrsenku, a to správnou, nosit hodlám a z brastopu si ji též chci objednat Vychechtaný .
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Nakupujeme společně (nejen v zahraničí) Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Přejít na stránku
Strana 1 z 10
Přidat do záložek

Přejít na: