Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Perníková chaloupka
· 2 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Daneček II.díl - stále bojujeme
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 Dělá vám to Seznam.cz taky?
· 2 Ukončení povinného ručení
· 3 Medaile
· 4 Jak říct dítěti o návštěvě psychologa?
· 5 na MD dřív nebo později?
· 6 Propojení dvou PC - prosím o radu
· 7 Rodíme stejně jako v 50. letech?
· 8 Dobrý logoped v Brně (pro skoro 5ti leťáka)
· 9 ucpaný odpad ve sprchovem koutu
· 10 Zdravotní polštář - jaký?*

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Dělá vám to Seznam.cz taky?
·  2 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  3 Nechápu...
·  4 *ZPOVEDNICE*
·  5 pro missorku
·  6 *ZPOVEDNICE*
·  7 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  8 2006 - listopad
·  9 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  10 září 2013
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

ČERVEN 2012
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 139, 140, 141 ... 352, 353, 354  Další
Přejít na stránku

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz 2012
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Chokina
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 1.11. 2008

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 11:07 am    Předmět: Citovat

jen zacinam mit trochu obavy z toho jak to
tady manza zvladne az budu v por.jde hlavne oJ
on je fakt narocny dite a pece o nej taky.
nesmim porodit prvni tyden v cervnu,to tady
tchyne nebude,aby mu pomohla.a vzhledem
k tomu,ze jsem zatim rodila jen kdyz se to
vubec nehodilo,tak teda nevim,a budu doufat.
chjo.
Kája 6/2012,3260g ,50cm
..a uvidíme co nám přinese budoucnost... "omyl" v podobě holčičky, by nebyl uplně špatný, ale prosím až tak za 5 let :-D
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Maugli
Krafařka
Krafařka

Registrace: 20.8. 2009

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 11:44 am    Předmět: Citovat

Choki, Ubi, jste drsné s těma rekonstrukcema, už bych na to v tomto stádiu neměla nervy asi, jsem stresařka. Měla bych děsný strach, že porodím dřív a pak se s miminem vrátím do totálního chaosu a bordelu. (který tu ostatně bude tak jako tak i bez stavby, když tu chlapi budou hospodařit sami). Smekám!

A jinak jsem na tom fyzicky a psychicky podobně jako psaly Ubi a Katchen - nevyspaná, v noci se převaluju a nemůžu zabrat, budím se, řeším kraviny místo abych se uvolnila, chtěla bych tady vyřešit věci, co mě štvou, ale s malým to nejde, a potřebovala bych si od něho odpočinout, je poslední dny fakt na zabití.

O víkendu jedem na svatbu a Tobiáše dáváme ke tchýni, takže aspoň to poslední se mi splní, těším se na kamarády a známé, ale na druhou stranu mám pocit, že si stejně moc neodpočinu.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Kobliha82
Drbna
Drbna

Registrace: 25.10. 2010

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 1:21 pm    Předmět: Citovat

Tak vas pekne zdravim!

Stavitelkam to jde vyborne, gratuluju.

Dnes jsem obdrzela blbou zpravu. Ve skolce je spala. Deti jsou tudiz dnes ve skolicce naposledy a znova pujdou az tak za tri tydny (az bude nejaka jistota, ze uz to nemaji od koho chytit) Asi mne vomeeeejooouuu Marný...

No, ale treba mne budou tocit tak, ze porodim driv. Uz v patek 18. muzu doma Veselý
Ubikvita
Howgh
Howgh

Registrace: 8.4. 2010

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 1:30 pm    Předmět: Citovat

Ty bláho. Ja si vobec neviem predstaviť už za týždeň rodiť. Minule som bola taká vyhecovaná celý porod zvládnuť, pripravená i na tú bolesť, na všetko a teraz mám občas pocit, že nedožijem večera Vychechtaný a že nemám vobec na to psychických síl. Stále ten porod vytlačujem, aby som na to nejak nemyslela, že to nejak bude, ale vidím, že mám strach a vobec. Občas si pomaly viac prajem ten cisársky než klasiku. A já blbá ešte dnes rozklikla diskusiu o ťažkom 3. porode. Marný...

Maugli, odpočinieš si, len zase inak Veselý, uži si to!!! Jako, ja sa nebojím, že porodím skor, ja mám niekedy dojem, že si myslím, že ani rodiť nebudem, že som si to proste zakázala, minimálne do toho 2.6., kedy by sme sa teda akože mohli sťahovať. Ale jo, priznávam, že je to mazec toto všetko robiť teraz, aj keď máme na vela vecí firmy a zbytok už je chlap zmierený, že robí on. Len to balenie a vybalovanie a triedenie a vyhadzovanie zbytočných vecí (jak u nás, tak tchán), to ma neminie a už teraz na to nemám morál. No, bude veselo.
Chokina
Klevetnice
Klevetnice

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 1:46 pm    Předmět: Citovat

Tak hlásím, koše mám doma, jsou super, a krááásně voní .-)))) přijely mi i košile a podrpdy do porodnice, tak to peru,.... tak jo no, začnu pomalu plnit tašku. Vychechtaný Vychechtaný

Naposledy upravil Chokina dne pá květen 11, 2012 1:47 pm, celkově upraveno 1 krát.
Katchen
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 16.5. 2011

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 1:47 pm    Předmět: Citovat

Kobliho, tak to je teda na palici. Taky si s tou spálou mohli vzpomenout dřív, že?

Za týden ještě rodit nechci, ale za 14 dní už klidně.

Maugli, odpočineš si. Sice asi nic moc nedospíš, ale nebudeš muset poletovat z mrňousem, řešit spaní, čůrání, přebalování, prostě si sedneš a budeš se bavit. Uvidíš, jak tě to osvěží. Už to, že budeš mluvit s někým jiným než s manželem a mrňousem.

MMM jel ještě dopoledne na nějakou schůzku do práce, tak mi nezbylo než vyrazit s T. ven. A zdolali jsme metu: dojít do vzdálenějšího krámu a dokonce oklikou zpět, to vše po svých/na motorce! Huráááá To byla podmínka při rozhodování o tandemu. Ten sice stejně pořídíme, nebudu se trápit, ale mám z toho výletu děsnou radost. Základ je překonat svůj strach, kde se mi zasekne, vztekne, stanovit si realistický cíl a mít dost času a potom už jen vyrazit bez kočáru. Pak prostě nezbývá než dojít. A došli jsme. Mám toho dost, Tonda to po obědě rychle zalomil, ale je to děsně fajn pocit. Dokonce mě začalo bavit tady bloumat po okolí, do města jen tak už mě nic netáhne a kočár už se mi vůbec nechce vyndavat. Měly jste pravdu, jde to rychle. Veselý
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Harpyje
Krafařka
Krafařka

Registrace: 7.1. 2008

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 2:25 pm    Předmět: Citovat

UBI - mně mužeš připsat do tabulky holčičku.

Pampeliško - zapomněla jsem, že čekáš chlapečka - toho bych tedy jako prvorodička KP taky určitě nerodila. - Ale má důvěru se otočit Veselý stejně jako naše slečna Veselý

maugli- a jsou i jiné potíže a nebo základ je to jméno, kvůli kterýmu je doma dusno?? člvoěk by nevěřil, na čem se chlap muže šprajcnout- fakt jiný živočišný druh.

babuly, krafete krafete a já nemám čas to dočíst- těším se,ž e dočtu dnes večer a pak zareaguju
Katchen
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 16.5. 2011

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 3:23 pm    Předmět: Citovat

Harp: proč jsou chlapečci KP horší než holčičky?
Chokina
Klevetnice
Klevetnice

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 7:29 pm    Předmět: Citovat

No jo to by mě taky zajímalo Harp..
Harpyje
Krafařka
Krafařka

Registrace: 7.1. 2008

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 9:22 pm    Předmět: Citovat

Kvůli pohlavním orgánům, přeci jen je to velký tlak. Že třeba varlátka při KP se prý velice často hodně zasunou- což by nebylo nic divného, to je stav běžný u novorozenců, ale je prý zvýšené riziko, že pak nesestoupnou a častěji tudíž dochází k operacím, než u chlapečků narozených hlavičkou napřed. A celkově různé zhmožděniny v té oblasti jsou prý rizikové.
Tak mi to bylo řečeno - i u vícerodiček se vaginální porod chlapečků zvažuje víc než holčiček.
Nicméně mám ve svém okolí dva dospělé muže, kteří se jako první! děti narodili svým maminkám KP, a pokud vím, oba jsou v pořádku Veselý

Choki - to je zajímavé s tím pásem, kdybych věděla, že skončím CS, tak si ho pořídím rovnou. (navíc se pekelně blbě hojím, tudíž by to byla jistě lahůdka)

Ubi - moje milá porodní asistentka, když jsem s ní mluvila o obavách z porodu a že i když se fakt snažím, že se mi nedařilo vyrovnat se s tím, že to všechno bude možná uplně jinak než si "plánuju", mi doporučila přečíst si Kazatele Veselý

Kobliho - tři neděle obě děti doma- to by mne snad odvezli! I na tebe myslím, že vlastně budeš mít tři děti do tří let - takhle to měla moje maminka, té se tedy třetí narodilo, když prvnímu bylo 2,5 roku a první dítko jí do školky vzali až v 5,5 letech- to by mne na mou duši zabilo Vychechtaný

Stavitelky - já vím, že je to pro vás děsně náročné, ale ty přestavby, to se tak hezky čte! Ubi- to jsou jakože nově vybourané dveře? dřív tam byla zed, že bude ted víc světla?
Choki - když jsi psala o vyboulené zdi, uplně jsem měla chut dojet ti to tam odkopat (jooo, blbej nápad, který by mne rychle přešel.
Se stydkou sponou, to tě jako bolí pořád? Mne v posledních dnech tak občas, a když to trvá dýl, tak mám chut ječet Vychechtaný

Katchen - Tonda je hvězda, naše K. je o dost starší, 1 r. 10 m a podobné výlety s ní pořádám taky až ted, nejdřív mi bylo blbě, pak nějak nebyla energie Kulivočko - potěší, že víš, že už leccos zvládne, že?

Naposledy upravil Harpyje dne so květen 12, 2012 10:17 am, celkově upraveno 2 krát.
Ubikvita
Howgh
Howgh

Registrace: 8.4. 2010

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 10:08 pm    Předmět: Citovat

Harpyje, nie sú to úplne nové dvere, boli tam dvere+okno (jediný zdroj vonk. svetla). teraz sú to široké dvojdvere, takže fakt je tam svetla viac a dá sa to otvoriť oboje naraz, takže taký pocit slobody a kontaktu so záhradou Veselý (my jak bývame doteraz hore so strešnými oknami a pidi oknami v izbe, tak ten kontakt s vonkajškom mi chýba a teším sa dole na to).
Čo sa porodu týka, ja nemám vobec problém s tým, že to bude "inak", to som si odžila minule. Ja mám jeden špecifický blok ohladne vagin. porodu, ktorý sa mi tu ale nechce rozvádzať. Ale aj ten je na modlitby, to jo. Skor akoby teraz ešte nie som vobec nejak "pripravená", že budem rodiť, celkovo na tú bolesť. U prvého som bola nabudená a vyhecovaná Veselý.

Katchen, gratulujem k dnešnému úspechu a chápem Veselý
Maugli
Krafařka
Krafařka

PříspěvekZaslal: so květen 12, 2012 5:43 am    Předmět: Citovat

čaute, tak já zas nemůžu dospat Grrrrr a to jsem do noci balila a chystala věci pro malého a pro nás na víkend, svačiny do auta, ať nemusíme zastavovat, milion věcí, abych vůbec mohla usnout a neřešila zas, co ještě nemám hotové, hrůůůza.

Kobliho, tak tomu se říká správné načasování! A už fakt za týden můžeš rodit doma? To je fofr!!!

Ubi, mám to podobně s tím vnitřním nastavením na porod - ještě ne, nějak si to zatím nepřipouštím. Zkoušíš s tím svým blokem něco dělat, nebo myslíš, že je to tak silné, že by to ani nemělo cenu?
Já mám zas takový strach, aby to neskončilo opět vyvoláváním, že to tím určitě přivolám Smutný a možnost, že bude třeba nakonec císař, si taky moc nepřipouštím, to bych asi měla... tak snad se nezablokuju ještě kvůli takové blbině, že nemáme jméno.

Harpyje, nejen kvůli jménu, to jen tak nějak demonstruje fakt, že tu poslední dobou prostě nějak nepanuje taková harmonie a shoda, jak bych si představovala Smutný furt je dusno, jsme oba hrozně startovací, vznětliví, já věčně bez něho s opravdu divokým děckem (jako ne že bych seděla doma, máme pořád nějaké aktivity, ale chybí ten společně strávený čas a zážitky), on furt v práci a na cestách mezi Brnem a Ostravou, je hrozně rozlítaný kvůli tomu a nemá prostor se pořádně soustředit na to, co potřebuje. Tím pádem je věčně podrážděný, já zas často unavená a přetažená, on to moc nechápe. Je to prostě asi tak od toho stěhování (před 2 měsíci), já jsem děsně happy a spokojená v novém a on furt brble a kazí mi to, je negativistický, hledá mouchy, nemá chuť tu cokoliv zlepšovat, dělat, vyskytovat se tu Smutný a já bych tak chtěla tu harmónii Vychechtaný obávám se, že to s koncem těhotenství jen tak nepřejde a z období po porodu mám už teď tak trochu hrůzu, což bych taky velice ráda nějak odbourala. Tož tak...
Kobliha82
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: so květen 12, 2012 6:01 am    Předmět: Citovat

Katchen Tonda je borec Huráááá

Maugli Smutný Tak snad se to vsechno brzy urovna. Nemuze si muz vzit nejakou dovcu, aby jste stravili cas spolu jako rodina (nebo jeste lip jen jako partneri?) Mne strasne chybi, kdyz nemame cas jen sami na sebe. Mam pak pocit, ze jsem zredukovana jen na obsluhu deti a domacnosti a takova ta pemanentni unava spojena s tehotenstvim a malyma detma to jen zesiluje V rozpacích Tak treba alespon ten dnesni den vas trosku nabije pozitvnimi zazitky. Uzij si to!

Skolka a spala[b] ja toho gyndare proste neposlechnu. Deti budou doma do stredy vcetne. Pokud se o te doby zadny dalsi pripad spaly neobjevi, tak ve ctvrtek mazou. Zatim je nemocne jen jedno ditko a to bylo ve skolce naposledy v utery, tak snad se to nerozsiri vic.

Porod 18.5.[/b] je jen teoreticka moznost Vychechtaný To uz bude ukonceny 37.tt, takze plnohodnotny novorozenec Vychechtaný Ale mam takovy dojem, ze to neklapne. Ackoli madam ma hlavu narvanou dost dole Grrrrr

Navic, ja si jeste nejak neuvedomuju, ze uz je to tak blizko. Mam jeste porad spouuuustu casu Vychechtaný
Kobliha82
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: so květen 12, 2012 6:11 am    Předmět: Citovat

A holky, normalne jsem uz asi uplne mimo. Se mi zdalo, ze byl chlap za profi slecnama. A byl to tak sugestivni a presvedcivy sen, ze jsem mu v jednu v noci volala. A protoze mi to nezvedl, tak mne to v tom polospanku utvrdilo v tom, ze teda nekde s..ka a rozervala jsem se. Pak jsem zase usnula, ale jen do 4.30. Normalne magor. Stydlín
Maugli
Krafařka
Krafařka

PříspěvekZaslal: so květen 12, 2012 6:54 am    Předmět: Citovat

jůů, Kobliha taky nespí Veselý pochopila jsem to tak, že školka teď bude na tři týdny zavřená... tak to jo. Živé sny mívám taky, jeden takový podobný naposled v březnu na dovolené v Rakousku, kdy muž blábolil něco ze spaní , já u toho napůl spala a něco si k tomu přibájila, pak mě to probralo a vydedukovala jsem si z toho, že má asi milenku a do rána nespala Veselý ráno mi to musel říct desetkrát, že nemá, než jsem tomu uvěřila

Kobliho, přesně, připadám si jak mašina, co jede a jede a jede a už mě to neba. Dovolenou si může dát leda tak sám, což moc neumí, pracuje i doma, furt, má toho plnou hlavu, maily na mobilu, tabletu... na té svatbě stejně spolu nebudem trávit čas, urve se a bude s kamarády, které teď vídá míň, ale aspoň si odpočinu od maloška.

jo a ten Tonda, to je fakt šikula, gratulace!

U nás už se vstává, tak ahoj a krásný víkend!!!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz 2012 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 139, 140, 141 ... 352, 353, 354  Další
Přejít na stránku
Strana 140 z 354
Přidat do záložek

Přejít na: