UZÁVĚRKA OBJEDNÁVEK - 24.5. UZAVŘENO
termín plateb do konce května
dodání do konce června ( po zkušenostech z minula.. bohužel, jinak bude odeslání do týdne po dodání)
Možno i Elf a LilyLolo ( ne vzorky) .
K ceně objednávky bude připočítán podíl poštovného, balné a případně poštovné po ČR. Osobní předání v Praze nebo u nás, kafe mám zatím dost.
TVAR OBJEDNÁVKY
- druh zboží co nejpřesněji, počet ks, jméno, adresa/telefon a způsob dodání. Pro změnu POUZE MAILEM ( nejsem na svém PC)
Jako fakt váhám. Minule jsem to taky nestihla, ale zrovna včera jsem sesmolila objednávku vedle u bambuckého a spol. Já sem asi nebudu chodit nebo co. Jdu na zahradu ještě něco zasadit. Když už se tam budeme chodit pást, tak ať je to aspoň trochu výživnější než jetel.
Registrace: 6.2. 2008 Příspěvky: 2975 Bydliště: Brno
Zaslal: so květen 12, 2012 3:11 pm Předmět:
Dypecek napsal:
holky jde s emnou teda někdo na půl s tou hnědou hennou?
Objednávám si jednu hnědou a jednu kaštanovou, tak se s tebou kdyžtak můžu rozdělit jestli ti tedy stačí půlka jedné. Býváš občas v Brně na předání?
Llevelyn, cca před týdnem - když se hromádka ještě nerýsovala - jsem jim (do Lush) psala dotaz, jestli náááááhodou nemají občas akce typu "Při objednávce nad 50 liber poštovné zdarma", zvažovala jsem do nějaké objednávky zatáhnout kolegyně. Slíbili se zeptat a ozvat, ještě se jim s tím dotazem tedy připomenu a dám případně vědět, jestli se nechali nalomit.
Registrace: 2.12. 2007 Příspěvky: 12826 Bydliště: Na kopci u Brodu.
Zaslal: so květen 12, 2012 3:20 pm Předmět:
janičko, jasně. Mě tedy poštu zdarma nikdy nedali, ale moje english je prachmizerná. Ale poštovné vycházelo cca 6.-/ks ( teď to tedy asi bude o kus víc) takže jsem to tolik neřešila.
Registrace: 6.2. 2008 Příspěvky: 2975 Bydliště: Brno
Zaslal: so květen 12, 2012 3:24 pm Předmět:
Dypecek napsal:
Jani bezva, objednáš ji teda ty? stačí mi půlka hnědé chci ji zkusit , jasně do brna občas, nebo někde to zanechat , to se domluvíme
No už jsem Llev o tu hennu psala, takže (jestli nenastane nějaká nepředpokládaná situace) bude Chtělo by to možná víc lidí, co se přidají i s Lush objednávkama!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.