Zaslal: st květen 09, 2012 2:13 pm Předmět: Chemická laboratoř
Prosím vás, máte někdo? Výrobcem je Albi. Syn po tom touží, ale neměli jsme možnost to u nikoho vidět......vlastníte nekdo nejakou hru s moznosti chemickych pokusu? Vek tak 6+???? Dekuji za doporuceni.
Máme, ale je to pro starší, pod dozorem mohou ev i mladší, ale moc nepochopí co a proč.
Co krystaly, ty by se nelíbily?
Nebo dělat pokusy s věcmi co jsou doma příp. něco málo dokoupit. Např:
soda + ocet - pění
šťáva z červeného zelí mění barvu, když se přidá kyselina nebo zásada...
příp. koupit ph papírky a zkoumat s nimi to co najde doma.... Omllouvám se, že píšu jako čuně, mám na ruce mimino.
Máme, ale je to pro starší, pod dozorem mohou ev i mladší, ale moc nepochopí co a proč.
Co krystaly, ty by se nelíbily?
Nebo dělat pokusy s věcmi co jsou doma příp. něco málo dokoupit. Např:
soda + ocet - pění
šťáva z červeného zelí mění barvu, když se přidá kyselina nebo zásada...
příp. koupit ph papírky a zkoumat s nimi to co najde doma.... Omllouvám se, že píšu jako čuně, mám na ruce mimino.
Registrace: 28.9. 2006 Příspěvky: 5034 Bydliště: Všude dobře, tak co doma?......
Zaslal: st květen 09, 2012 8:05 pm Předmět:
Máme zbytek sady od Clementoni. Syn si s tím docela vyhrál, ale jsou v tom plastové zkumavky/zásobníky se solemi a hned při prvním otevírání se ulámala držátka a pak jsme se do zkumavek pracně dobývali. Před touto sadou měl jenom nějakou knížku s pokusy s běžnými domácími surovinami a to ho bavilo taky dlouho.
Jo a ještě, i když možná trochu mimo dotaz, naše oblíbená knížka od Radka Chajdy Fyzika v kuchyni. S tím jsem si vyhrála a početla i já
_________________ http://picasaweb.google.com/Sojsinka
...... na FB "Sojsinka tašky"
Moje nápady na tvoření s dětmi, přidejte se na FB do skupiny Sojsinka - studánka nápadů
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.