Mmch nejlepší je samozřejmě opravdový citron nebo koupená citronová šťáva. Taková ta levná citronová šťáva za pár korun v plastových lahvičkách s citronovou šťávou moc společného nemá. Ale asi i tak bude lepší než nic. Záleží jen na tobě, jsou to tvé vlasy.
Já jsem tak napnutá
Už aby tady ty balíky byly a já mohla vyrábět. Mám tady pro sebe šampon z DM, ale jak jsem natěšená na ty své výrobky, už vůbec nemám chuť si tím z DM vlasy mýt. _________________ I ZA MRAKY POŘÁD SVÍTÍ SLUNÍČKO
Tomášek 9/2010, Martínek 5/2007
Verunka 7/2013?
Přes Palubu - SLEVA pro BC
- 10% DĚTSKÉ BOBY, SÁŇKY, ... zn. Alpen Gaudi
Mám dojem že ty jednou si založíš kosmetickou firmu
Ne že by mi to nelákalo, ale já zas nemám takový potenciál, zajímá mě jen něco. Třeba výroba krémů mě zatím vůbec neoslovila. Jo a taky na to nemám vzdělání, abych v tom mohla podnikat. Ještě tak ty mýdla a taková ta drobotina kolem (bomby, možná i pěny a ty šampony), ale třeba tělové kondicionéry a kosmetika jako taková, to už by byl určitě problém. Už jsem teda zjistila, že jedna má dobrá kámoška má potřebné vzdělání (chemie), takže s ní by to šlo, ale zatím je to čistě má zábava a to mi stačí. Staršně mi těší, když se lidem ty mé věci líbí, takže rozdávám a pak to taky používám jako takové prezenty, když chci někomu za něco poděkovat atd.
Mmch ten vzorek dostaneš, teprv když se ti bude líbit a chtěla bys víc, domluvíme se dál. Jsem ráda, že mám někoho, kdo bude chtít vyzkoušet novinku a já ji tak budu moct na základě připomínek i vylepšovat. _________________ I ZA MRAKY POŘÁD SVÍTÍ SLUNÍČKO
Verunka 7/2013?
Mmch nejlepší je samozřejmě opravdový citron nebo koupená citronová šťáva. Taková ta levná citronová šťáva za pár korun v plastových lahvičkách s citronovou šťávou moc společného nemá. Ale asi i tak bude lepší než nic. Záleží jen na tobě, jsou to tvé vlasy.
Já jsem tak napnutá
Už aby tady ty balíky byly a já mohla vyrábět. Mám tady pro sebe šampon z DM, ale jak jsem natěšená na ty své výrobky, už vůbec nemám chuť si tím z DM vlasy mýt.
Mám dojem že ty jednou si založíš kosmetickou firmu
Ne že by mi to nelákalo, ale já zas nemám takový potenciál, zajímá mě jen něco. Třeba výroba krémů mě zatím vůbec neoslovila. Jo a taky na to nemám vzdělání, abych v tom mohla podnikat. Ještě tak ty mýdla a taková ta drobotina kolem (bomby, možná i pěny a ty šampony), ale třeba tělové kondicionéry a kosmetika jako taková, to už by byl určitě problém. Už jsem teda zjistila, že jedna má dobrá kámoška má potřebné vzdělání (chemie), takže s ní by to šlo, ale zatím je to čistě má zábava a to mi stačí. Staršně mi těší, když se lidem ty mé věci líbí, takže rozdávám a pak to taky používám jako takové prezenty, když chci někomu za něco poděkovat atd.
Mmch ten vzorek dostaneš, teprv když se ti bude líbit a chtěla bys víc, domluvíme se dál. Jsem ráda, že mám někoho, kdo bude chtít vyzkoušet novinku a já ji tak budu moct na základě připomínek i vylepšovat.
Tak to jsme dvě _________________ I ZA MRAKY POŘÁD SVÍTÍ SLUNÍČKO
Verunka 7/2013?
Odjíždím do Volduch za svou milovanou tchýní. Držte mi palce...jako ona tam nebydlí, žije asi dvacet minut autem od nás a vídáme se celkem často, ale teď s ní budu celé tři dny...což znamená, že budu dostávat sáhodlouhé přednášky o tom jak mám hledat práci. Já to totiž bez jejích rad nevim, že. Mi tim vždycky naštve. Samozřejmě nezapomene přihodit pár historek o tom jak našla práci, ale musela chuděra dát výpověď, páč jí tam bylo zima, či tam bylo šero, páč měli v kanclu malá okna.
Registrace: 24.2. 2008 Příspěvky: 4934 Bydliště: praha - východ
Zaslal: so květen 05, 2012 9:30 am Předmět:
Jani, přeží to! Já se o tom a máti odmítala bavit, vždycky jsem jí dokola tvrdila, že to je moje věc a o rady nestojím... Ale s matkou je to přeci jen jiný vztah...
Jani, drž se a kdyby bylo nejhůř, přijeď na Bílou Horu. Pokecáme a když budeš chtít, můžeme i něco vytvořit _________________ I ZA MRAKY POŘÁD SVÍTÍ SLUNÍČKO
Verunka 7/2013?
Registrace: 24.2. 2008 Příspěvky: 4934 Bydliště: praha - východ
Zaslal: so květen 05, 2012 6:07 pm Předmět:
Pořád ještě šiju! Jde to o chlup líp, přišly mi nové součátky k šicímu stroji (teda k narozeninám, ale skoro 2 táci...), objednáváno velikonoční pondělí, hned placeno, včera došly... Pane jo, to je hýčkání si zákazníků (a za ty prachy...) Jenže konkurence nemá všechno...
Ale budu potřebovat masáž...
Na bílou horu? To je od nás přívozem a pak už kousek... ;) Ale tohle asi bude jiná, co?
Naposledy upravil Santhe dne so květen 05, 2012 6:48 pm, celkově upraveno 1 krát.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.