navrhuju:
1) zeptat se Makytky, jak to vypadá s prostory v Řevnicích v ty dvy čtvrtky
2) stanovit uzávěrku hlasování
3) poslat SZ těm, které nemají 3/10 zaškrtnuto
4) spočítat hlasy
ještě něco?
kdo vlastně všechno si budevyzvedávat oleje? měl by mít asi přednost, ne..?
s dovolenim jsem se pripsala na jeden ze ctvrtku, mam ale v 9.30hod doktora, tak bych dojela potom, jestli by to nevadilo. za me nejlip od dvou, ale to se urcite nebude hodit ostatnim, nicmene na to kardio se sebou vazne musim...
tož jako emulgátor v/o se dá vzít lanolín ;) a i s tím lecitinem se dá celkem zacházet... něco mám, konec konců, můžem mé zásoby pozkoušet na místě a další objednávce v cestě nic nestojí
máme domluvené bydlení a muž dovolenou, zkusíme vymyslet alternativní pražské místo konání? příjemná kavárna, kde je přes den prázdno..? (nejlíp s dětským koutkem) velká indoor herna?
Ten příští čtvrtek dopoledne bych mohla nabídnout i u nás (stále Řevnice), pokud děti vydrží na zahradě.... Osm dospělých se sem vejde, ale nevím, jak s dětmi.... Kdyby jich bylo dvě na osobu, tak už mám pochybnosti
ok, máme alternativní útočiště, takže tímto VYHLAŠUJU ALCHYMISTICKÝ DOBRODÝCHÁNEK ŘEVNICKÝ, 10. KVĚTNA 2012 OD 10 HODIN
beru s sebou: svůj receptář, suroviny, udělátka, vlastní produkty (co mi chlap nevyhodí z auta )
budete chtít kromě okukování/ozkoušávání taky něco míchat? kdybyste si s sebou někdo chtěl vzít vlastní olej, tak mu můžu dodat tenzid a příp. glycerín na hydrofilní olej..? šampu bych nedělala ráda, když tam budem mít mrňousy... co koho ještě napadne?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.