Registrace: 19.4. 2010 Příspěvky: 1086 Bydliště: severní Čechy
Zaslal: čt květen 03, 2012 10:02 am Předmět:
Tak já můžu nějaké králičí maso nabídnout ale až tak za měsíc/dva. Lokalita Roudnice nad Labem, případně Praha (muž pracuje), občas jižní Morava a jižní Čechy (muž služebně cestuje).
edit: cena zhruba 250/kus (cca 2-2,5kg)
Naposledy upravil Andruša dne pá květen 04, 2012 12:28 pm, celkově upraveno 1 krát.
Já bych moc ráda domácí zeleninu.. klasika od mrkve přes rajčata, nebráníme se skoro ničemu ideálně okolí Jaroměře a pravidelný odběr, máme vysokou spotřebu a velké žrouty
a kuřátka, vepřátka někdo nemá?
Můj muž má obšancovaný všemožný jehnata a kozlata a žraloky a jiný typický český masa který já zrovna moc nemusím..
Registrace: 19.4. 2010 Příspěvky: 1086 Bydliště: severní Čechy
Zaslal: čt květen 03, 2012 12:44 pm Předmět:
Maryjenka napsal:
já bych se také ráda přidala k tomu DOMÁCÍMU MASU jakéhokoliv druhu...
lokalita - Praha, Roudnice, Mělník... za případné nabídky děkuji...
a jinak super nápad!
Maru já beru u nás ve vsi hovězí, až zase bude můžu ti dát vědět. Má to buď po pěti nebo po deseti kilech, cena 110/kg (tahle cena byla loni v říjnu, nevím jestli se to trochu nezměnilo).
Též se hlásím na MASO: hovězí, vepřové, drůbež, určitě králík...(jehněčí buď neumím zpracovat, nebo to maso prostě má tu příchuť a nechutá mi), ZELENINU: existuje ještě chutná mrkev? (zkusila jsem i místní bedýnky-jako ty opravdický , a taky nic moc) a v podstatě leccos (kromě rajčat, paprik, z ovoce máme přísun jahod a jablek), bylinky (mně chcípne i umělá kytka) a VAJÍČKA (lhostejno jaká, pokud jsou běžně kuchyňsky použitelná).
Registrace: 20.4. 2007 Příspěvky: 4048 Bydliště: na té našé Hané só tam bochte slané :)
Zaslal: čt květen 03, 2012 1:26 pm Předmět:
Jestli úrodu něco nesežere, budu moct nabídnout:
- třešně výborné na zavařování i mlsání jen tak
- hrušky přesnídávkové, zavařovacích bylo hodně vloni, takže letos asi nic
- jabka, těch jsou kvanta každoročně
aktuální nabídka:
zrovna tvořím pro vlastní spotřebu sirupy: sedmikráskový, a bezinkový(z květů)a pampeliškový med vše z vlastní louky, civilizací téměř nedotčené, používám třtinový cukr a citron, bez dalších konzervantů. Tak pokud byste měl někdo zájem pište SZ
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.