hm..... tak jak jsem dala tu výpověď..... a "celá praha" poptává to maso..... zpracovávám (myšlenku, ne maso)... a tímto jaksi sleduji diskusi
holky, není tu někdo "řezník" kdo by jaksi to "maso " udělal z živých zvířat? Páč já vím o těch zvířatech, ale bývají asi živá, max zabitá, ale určitě ne v "kuchyňské úpravě".. co?
Registrace: 15.11. 2009 Příspěvky: 13003 Bydliště: Vysočina u HB
Zaslal: st květen 02, 2012 8:21 pm Předmět:
Plenka napsal:
hm..... tak jak jsem dala tu výpověď..... a "celá praha" poptává to maso..... zpracovávám (myšlenku, ne maso)... a tímto jaksi sleduji diskusi
holky, není tu někdo "řezník" kdo by jaksi to "maso " udělal z živých zvířat? Páč já vím o těch zvířatech, ale bývají asi živá, max zabitá, ale určitě ne v "kuchyňské úpravě".. co?
holky není to úplně bedýnka ale kdo si bude v červnu chtít přijet natrhat třešně je vítán ,mám na zahradě strom , loni byly moc pěkný a dobrý, hrušovany nad jevišovkou, žebřík mám, trhat to nebudu, jak budou na trhání napíšu
loni jich děsně moc opadalo, bylo mi to líto, ale tolik jich nesníme no
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.