Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 4187 Bydliště: dedinka na Slovensku; na BC Květníček
Zaslal: st květen 02, 2012 10:34 am Předmět:
Cance, si ma pobavila, že "7+1 nebo tak nějak". Barák oborvský, vnútri krása.
Diny, krásne fotky, chválim teba, terasu, Klárku aj Zuzi, že to tak pekne odfotila.
Hami, som zvedavá, dúfam, že s fotkami sa podelíš.
Nelinda, no Kačka mala horúčky od stredy a ATB dostala až teraz v pondelok, takže zatiaľ sme doma. V sobotu jej bolo dobre, bola bez teploty, tak sme boli 3 hodiny na dvore a v záhradke a v nedeľu jej to potom naspäť vyletelo.
Ale už jej chutí aj trochu jesť, aj nemá horúčku (aspoň nie nejakú vysokú, nemerala som ju).
Danka
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 4187 Bydliště: dedinka na Slovensku; na BC Květníček
Zaslal: st květen 02, 2012 10:47 am Předmět:
Hami, zasa na tú záhradníčinu čo minule?
Greti - ty máš kedy termín na to gastro? A nevravela si, že riešiš aj niečo so srdcom? Dávaj na seba pozor! A držím palce s nevestou, nech to dopadne čo najlepšie pre syna.
Hami, zasa na tú záhradníčinu čo minule?
Greti - ty máš kedy termín na to gastro? A nevravela si, že riešiš aj niečo so srdcom? Dávaj na seba pozor! A držím palce s nevestou, nech to dopadne čo najlepšie pre syna.
Registrace: 10.6. 2011 Příspěvky: 1311 Bydliště: severní Čechy
Zaslal: st květen 02, 2012 12:00 pm Předmět:
Tak ja samozrejme vim, ze je to velike. O tom zadna. Lidi si zvykli nazyvat nas blazny. Ale kdyz nam se to libi. Jen doufam, ze se dockam toho, ze budeme obyvat i ten vrsek a ne jen spodek. Pocitam, ze tam budeme dost casu travit porad, ale deti budou mit velky pokoj pro sebe a i my casem kam zalezt.
Diny, Klarka je fakt slunicko. Taky se rehnim.
Danko,
Jsem rada, ze je Kacce lip. Ale ty virozy a antibiotika ted fakt litaj, co?
Hami, to je supeeer, ze postoupila. Ted uz "jen" ta matika. Ale to da. Musi.
Zaslal: st květen 02, 2012 1:00 pm Předmět:
Poraďte, ako nájsť "hlídací babičku" v dedine?
Zasa mi ide vypadnúť plomba, zasa budem potrebovať ísť k zubárke a nechcem otravovať stále muža (aby ich postrážil a tým prišiel neskôr do práce) a ani svokrovcov, ktorí to k nám majú polhodinu cesty na to, aby mi postrážili deti na hodinu a pol, kým sa vrátim.
Okrem toho, počet hlídaných detí a dĺžka pobytu u tch. sú nepriamo úmerné veličiny ... Plne to chápem, a nedivím sa im, len to potrebujem nejako dlhodobejšie riešiť a ako viete, jedno riešenie mi uletelo minulý týždeň "hore komínom".
D.
danko, co inzerat do obchodu nebo na zastavku? ... u nas se takhle obcas objevi neco na zastavce mhd
cance, teda smekam, to vypada jako stara skola nebo posta
gretino, mas muj obdiv... treba jim to vyjde, znam nejeden par, kde holka je o par let starsi, kde mela uz predem deti, kde jsou spolu od 16-17... ale nikde teda vsechno najednou
a kdyz nevyjde, je to proste dobra zkusenost do budoucna
Diny-terasa je nádherná!!! povedla se! Je to i krásně nafoceno. FAkt nemá chybu. Aje to strašně pohodlné,vyjít rovnou z kuchyně ven..na terasu a púak rovnou na zahradu!
Kluci to také ocenili ne?
Dělali jste i dveře z kuchyně ven? nebo už tam byly rovnou připravené?
Povedla se fakt!
Cance-ty vnitřky domu jsou ještě krásnější než dům zvenku! To je fakt paráda!! Staršně s emi tento styl líbí. uaaa,kdyže mám přijet?
krásné to holky máte,obě!
Hami-super gratulace Lindě!!! a moooc držím palce na maturitu! tu matematiku prostě pokoří! a uteklo to tak šíleně rychle _________________
Arka, tak mi napadlo - nie je na sadenie redkvičky trochu neskoro?
Mňa zasa chytil taký pocit márnosti, práca tu stále nie je, v BA možno je, ale ... hodila som si do kalkulačky rôzne výšky hrubej mzdy a prepočítala to s prípadným varovaním do septembra a to fakt môžem radšej ostať doma, nehovoriac o tom, že som do BA ísť nechcela. Problém je v tom, že som narazila na inzeráty na prácu, ktorá by ma možno aj bavila. Ale oni sa objavujú tak priebežne už 3 mesiace, tak sa asi budú objavovať aj naďalej.
No nič, skúsim sa tu opýtať jednej známej pani, či nevie o niekom, kto by mohol varovať a potom sa uvidí, čo bude ďalej.
Zasa som dnes bola poslaná k nejakému inému lekárovi, lebo sa internistovi nezdalo ešte stále moje EKG, ale to bude až koncom mesiaca a teraz ani neviem, či si hľadať robotu, keď možno ešte budem behať po lekároch Nejako sa mi nedarí si užívať posledné mesiace materskej, keď nemám kam sa vrátiť. A tak stále špekulujem, hľadám prácu a pritom v podstate chcem ešte tie necelé 4 mesiace ostať doma, len nechcem prepásť nejakú príležitosť, ktorá by sa už nemusela opakovať.
D.
Arko, děkuju!!! Nene, dveře jsme museli udělat, bylo tam okno, ale vloni jsem už pod něj nenechala dělat topení jako předtím právě s tím, že tam bude výlez na terasu jednou.
Kluci jsou nadšení, David teda je napůl marod pořád, kašle, tak je doma, ale Karla od rána do večera, když jsme doma, nevidím, pořád je na zahradě
Klárku po nemoci pouštím na vozík omezeně, i ta horka jsou dost šílená, ale samo je taky celá bez sebe, na terase dokáže být pořád, kontroluje tam koťátka:)
Ahoj, chci se prosím zeptat, myslíte že normální krupičná kaše je na 9měs. mimino moc brzy? Příkrmy jí bez problému už všechno. Vždycky jsem krupičnou dávala od roku, ale dost ji dělávám holkám a tak že bych to vzala jedním vrzem všechny (mě ty příkrmy nebavíííííí )
Zaslal: st květen 02, 2012 4:29 pm Předmět:
Samana, mne pripadá krupica dosť ťažká na žalúdok, takže by som asi dávala fakt až od toho roka. Ja som tak dávala, mne samej je z nej ťažko.
Miss, ako často mám klikať na Sunar, aby neotravoval? Ja si to odkliknem, len aby som vedela. Vidím, že už ani oldBC vzhľad nezaberá.
Danka
Samana, mne pripadá krupica dosť ťažká na žalúdok, takže by som asi dávala fakt až od toho roka. Ja som tak dávala, mne samej je z nej ťažko.
Miss, ako často mám klikať na Sunar, aby neotravoval? Ja si to odkliknem, len aby som vedela. Vidím, že už ani oldBC vzhľad nezaberá.
Danka
Já jsem ho přesouvala, aby nebyl na hl. straně - takže byl chvilku neomezený a už je zase omezený na 2x za 30 minut...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.