Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Sebedestruktivní...
· 2 Sebedestruktivní...
· 3 Sebedestruktivní...
· 4 Sebedestruktivní...
· 5 Sebedestruktivní...
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 kdo to seděl u soudu??
· 2 Obaly na sešity
· 3 Kynutý koláč - efektní motání
· 4 Prirodni pripravky v domacnosti
· 5 Kurz rodopisu s hlídáním dětí
· 6 Slavná a úspěšná... Claricia :-)
· 7 Boule na krku dítěte, prosím o radu, akutní
· 8 genitální opar - přenos
· 9 Zánět močových cest c/a svědění.
· 10 Diskusní večer: "Nerušit! Rodím" - Zúčastnil se ně

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Prosincova miminka 2009
·  2 první třída 2013
·  3 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  4 Kurz rodopisu s hlídáním dětí
·  5 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  6 FOTOPROJEKT 52/2013!!! Dobrý druhý ročník je tu! :)
·  7 jaký "plevel" jíte?
·  8 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  9 Co všechno "při dětech" zvládáte?
·  10 Rodíme stejně jako v 50. letech?
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Třetí až čtvrté popř. páté a další dítě :-)
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1864, 1865, 1866 ... 2222, 2223, 2224  Další
Přejít na stránku

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Prožíváme to podobně
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Danka
Drbna
Drbna

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 10:34 am    Předmět: Citovat

Cance, si ma pobavila, že "7+1 nebo tak nějak". Barák oborvský, vnútri krása.
Diny, krásne fotky, chválim teba, terasu, Klárku aj Zuzi, že to tak pekne odfotila.
Hami, som zvedavá, dúfam, že s fotkami sa podelíš.
Nelinda, no Kačka mala horúčky od stredy a ATB dostala až teraz v pondelok, takže zatiaľ sme doma. V sobotu jej bolo dobre, bola bez teploty, tak sme boli 3 hodiny na dvore a v záhradke a v nedeľu jej to potom naspäť vyletelo.
Ale už jej chutí aj trochu jesť, aj nemá horúčku (aspoň nie nejakú vysokú, nemerala som ju).
Danka
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Hamina
Diskutérka
Diskutérka

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 10:35 am    Předmět: Citovat

Huráááá Huráááá Huráááá Huráááá

Lindusa udelala prvni kolo prijimacek na VS a jde do druheho kola.

Tak ted jeste v patek tu matiku a jestli to neudela tak se zblaznim Marný... Marný... Marný...

H.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Danka
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 10:37 am    Předmět: Citovat

Hami, to dá, tentoraz určite srdicko
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Danka
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 10:47 am    Předmět: Citovat

Hami, zasa na tú záhradníčinu čo minule?
Greti - ty máš kedy termín na to gastro? A nevravela si, že riešiš aj niečo so srdcom? Dávaj na seba pozor! A držím palce s nevestou, nech to dopadne čo najlepšie pre syna.

Danka
Hamina
Diskutérka
Diskutérka

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 10:50 am    Předmět: Citovat

Danka napsal:
Hami, zasa na tú záhradníčinu čo minule?
Greti - ty máš kedy termín na to gastro? A nevravela si, že riešiš aj niečo so srdcom? Dávaj na seba pozor! A držím palce s nevestou, nech to dopadne čo najlepšie pre syna.

Danka

Jo Danko, na zahradni architekturu.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Rudi001
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 3.7. 2007

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 11:12 am    Předmět: Citovat

Diny, na zítřek držím palce, ať se vše povede.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Cance
Treperenda
Treperenda

Registrace: 10.6. 2011

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 12:00 pm    Předmět: Citovat

Tak ja samozrejme vim, ze je to velike. O tom zadna. Lidi si zvykli nazyvat nas blazny. Ale kdyz nam se to libi. Jen doufam, ze se dockam toho, ze budeme obyvat i ten vrsek a ne jen spodek. Pocitam, ze tam budeme dost casu travit porad, ale deti budou mit velky pokoj pro sebe a i my casem kam zalezt.

Diny, Klarka je fakt slunicko. Taky se rehnim. Vychechtaný

Danko, Veselý
Jsem rada, ze je Kacce lip. Ale ty virozy a antibiotika ted fakt litaj, co?

Hami, to je supeeer, ze postoupila. Ted uz "jen" ta matika. Ale to da. Musi.
Danka
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 1:00 pm    Předmět: Citovat

Poraďte, ako nájsť "hlídací babičku" v dedine?
Zasa mi ide vypadnúť plomba, zasa budem potrebovať ísť k zubárke a nechcem otravovať stále muža (aby ich postrážil a tým prišiel neskôr do práce) a ani svokrovcov, ktorí to k nám majú polhodinu cesty na to, aby mi postrážili deti na hodinu a pol, kým sa vrátim.
Okrem toho, počet hlídaných detí a dĺžka pobytu u tch. sú nepriamo úmerné veličiny ... Plne to chápem, a nedivím sa im, len to potrebujem nejako dlhodobejšie riešiť a ako viete, jedno riešenie mi uletelo minulý týždeň "hore komínom".
D.
Zdenicek
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 1:28 pm    Předmět: Citovat

danko, co inzerat do obchodu nebo na zastavku? ... u nas se takhle obcas objevi neco na zastavce mhd

cance, teda smekam, to vypada jako stara skola nebo posta V rozpacích

gretino, mas muj obdiv... treba jim to vyjde, znam nejeden par, kde holka je o par let starsi, kde mela uz predem deti, kde jsou spolu od 16-17... ale nikde teda vsechno najednou Vychechtaný
a kdyz nevyjde, je to proste dobra zkusenost do budoucna
Arka
Diskutérka
Diskutérka

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 2:31 pm    Předmět: Citovat

Diny-terasa je nádherná!!! Huráááá povedla se! Je to i krásně nafoceno. FAkt nemá chybu. Aje to strašně pohodlné,vyjít rovnou z kuchyně ven..na terasu a púak rovnou na zahradu!
Kluci to také ocenili ne? Veselý
Dělali jste i dveře z kuchyně ven? nebo už tam byly rovnou připravené?
Povedla se fakt!

Cance-ty vnitřky domu jsou ještě krásnější než dům zvenku! To je fakt paráda!! Staršně s emi tento styl líbí. uaaa,kdyže mám přijet? Vychechtaný
krásné to holky máte,obě!

Hami-super gratulace Lindě!!! a moooc držím palce na maturitu! tu matematiku prostě pokoří! a uteklo to tak šíleně rychle Kulivočko

Inkognito
Inkognito

Registrace: 1.10. 2006

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 3:45 pm    Předmět: Citovat

Arka, tak mi napadlo - nie je na sadenie redkvičky trochu neskoro?
Mňa zasa chytil taký pocit márnosti, práca tu stále nie je, v BA možno je, ale ... hodila som si do kalkulačky rôzne výšky hrubej mzdy a prepočítala to s prípadným varovaním do septembra a to fakt môžem radšej ostať doma, nehovoriac o tom, že som do BA ísť nechcela. Problém je v tom, že som narazila na inzeráty na prácu, ktorá by ma možno aj bavila. Ale oni sa objavujú tak priebežne už 3 mesiace, tak sa asi budú objavovať aj naďalej.
No nič, skúsim sa tu opýtať jednej známej pani, či nevie o niekom, kto by mohol varovať a potom sa uvidí, čo bude ďalej.
Zasa som dnes bola poslaná k nejakému inému lekárovi, lebo sa internistovi nezdalo ešte stále moje EKG, ale to bude až koncom mesiaca a teraz ani neviem, či si hľadať robotu, keď možno ešte budem behať po lekároch Smutný Nejako sa mi nedarí si užívať posledné mesiace materskej, keď nemám kam sa vrátiť. A tak stále špekulujem, hľadám prácu a pritom v podstate chcem ešte tie necelé 4 mesiace ostať doma, len nechcem prepásť nejakú príležitosť, ktorá by sa už nemusela opakovať.
D.
Diny
Howgh
Howgh

Registrace: 21.9. 2006

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 3:48 pm    Předmět: Citovat

Arko, děkuju!!! Nene, dveře jsme museli udělat, bylo tam okno, ale vloni jsem už pod něj nenechala dělat topení jako předtím právě s tím, že tam bude výlez na terasu jednou.

Kluci jsou nadšení, David teda je napůl marod pořád, kašle, tak je doma, ale Karla od rána do večera, když jsme doma, nevidím, pořád je na zahraděVeselý

Klárku po nemoci pouštím na vozík omezeně, i ta horka jsou dost šílená, ale samo je taky celá bez sebe, na terase dokáže být pořád, kontroluje tam koťátka:)
Samana
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 28.7. 2009

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 4:23 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, chci se prosím zeptat, myslíte že normální krupičná kaše je na 9měs. mimino moc brzy? Příkrmy jí bez problému už všechno. Vždycky jsem krupičnou dávala od roku, ale dost ji dělávám holkám a tak že bych to vzala jedním vrzem všechny (mě ty příkrmy nebavíííííí Stydlín Stydlín Stydlín )
Danka
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 4:29 pm    Předmět: Citovat

Samana, mne pripadá krupica dosť ťažká na žalúdok, takže by som asi dávala fakt až od toho roka. Ja som tak dávala, mne samej je z nej ťažko.
Miss, ako často mám klikať na Sunar, aby neotravoval? Ja si to odkliknem, len aby som vedela. Vidím, že už ani oldBC vzhľad nezaberá.
Danka
Missorka
Adminka
Adminka

Registrace: 19.9. 2006

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 4:34 pm    Předmět: Citovat

Danka napsal:
Samana, mne pripadá krupica dosť ťažká na žalúdok, takže by som asi dávala fakt až od toho roka. Ja som tak dávala, mne samej je z nej ťažko.
Miss, ako často mám klikať na Sunar, aby neotravoval? Ja si to odkliknem, len aby som vedela. Vidím, že už ani oldBC vzhľad nezaberá.
Danka

Já jsem ho přesouvala, aby nebyl na hl. straně - takže byl chvilku neomezený a už je zase omezený na 2x za 30 minut...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Prožíváme to podobně Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1864, 1865, 1866 ... 2222, 2223, 2224  Další
Přejít na stránku
Strana 1865 z 2224
Přidat do záložek

Přejít na: