Registrace: 15.11. 2009 Příspěvky: 12901 Bydliště: Vysočina u HB
Zaslal: st duben 25, 2012 10:34 am Předmět:
Felinka napsal:
Llevelyn napsal:
Kachně vivat
Naše pidikuře je taky stále o.k., je to takový záprtek prťavý, ale má se k světu, klidně zobe v největším chumlu... Zkusím vyfotit vedle sourozence ( souklubence?)
Mám chuť na běžčí káčata, nemá někdo v líhni?
já mám, ale bojím se že z nich nic nebude Diana mi je posílala poštou a balíček se pozdržel na poště déle než obvykle... cca za 2 týdny budu moudřejší, ale zatím to vypadá, že se ve většině nic neděje
Naše pidikuře je taky stále o.k., je to takový záprtek prťavý, ale má se k světu, klidně zobe v největším chumlu... Zkusím vyfotit vedle sourozence ( souklubence?)
Mám chuť na běžčí káčata, nemá někdo v líhni?
já mám, ale bojím se že z nich nic nebude Diana mi je posílala poštou a balíček se pozdržel na poště déle než obvykle... cca za 2 týdny budu moudřejší, ale zatím to vypadá, že se ve většině nic neděje
Amaz - hodně štěstí při stěhování, i když ty jsi profík ;) my se stěhovali v únoru, vykopávala jsem zmrzlé keře ze zahradě, ale kupodivu se skoro všechno ujalo
Registrace: 15.11. 2009 Příspěvky: 12901 Bydliště: Vysočina u HB
Zaslal: st duben 25, 2012 11:29 am Předmět:
Amazonka01 napsal:
Claricia napsal:
Delin napsal:
koukám, že samé dobré zprávy tady
u nás je dneska taak hnusně
U nás taky. Fučí vítr a je zima.
U nás sluníčko, ale fouká taky.
Jo, sluníčko už vykouklo, vichr rozfoukal mraky. Tak jsem aspoň přesadila balkonová rajčata do květináčů a pověsila ven první várku prádla. Jdu dát Rebeku spát - a makat...
Jak jste tu psaly o prosvěcování... říkala jsem si, che, kdepak prosvěcovačka, na to musí stačít baterka. A nestačila .
Kamarádka mi nabídla k půjčení svítítko, které slouží k samovyšetření prsu prosvícením. To by mohlo na vajíčka fungovat, že jo?
Jinak malá běžátka bych časem chtěla taky, dva běžci jsou málo ale až později, dnes jedeme pro krůtí brojlery, tak ať toho není moc malého zároveň.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.