Zaslal: čt duben 05, 2012 1:06 pm Předmět: Dovolená na Šumavě, v Jižních Čechách
Ahoj kafařky,
prošla jsem diskuze, ale nenašla nic co hledám.
Hledám menší penzion kde by mohla strávit dovolenou pětičlenná rodina. Lokalita Šumava, Jižní Čechy.
Penzion by měl mít restauraci, bazén, dost prostorné pokoje (upřednostňuji apartmán).
Holky, máte něco vyzkoušené, jezdíte někam opakovaně? Dejte, prosím, tip.
Díky, Lenka
PS: Přes weby jako chaty a chalupy ubytování nechci.
Registrace: 15.3. 2010 Příspěvky: 656 Bydliště: jižní Čechy/Vysočina
Zaslal: čt duben 05, 2012 2:23 pm Předmět:
Ahoj,
já bych věděla o jednom, ale pokoje nejsou táák prostorné a bazén tam taky není.
zato před nosem bobová dráha a obrovské jezero
kdybys chtěla přesto kontakt, ozvi se ;) _________________
Byli jsme dvakrát a vřele doporučuji. Jen pokoje asi nejsou tak velké, jak by sis představovala. Ono spojení malý penzion - velké aparmány mi nejde moc dohromady
Registrace: 28.11. 2007 Příspěvky: 379 Bydliště: Brno
Zaslal: čt duben 05, 2012 5:52 pm Předmět:
My jsme byli minulé léto v Želené Rudě, penzion Valmi, jsou tam kurty, bazén, menší restaurace, říčka, krásné prostředí a klid. My bydleli v nové části, kde byl "byt" se sociálním zařízením, vestavěné skříně, dvě ložnice, všechno nové, paráda. Ovšem mám dojem, že majitelé ten penzion prodali, nechali si jen tu novou část, takže to asi vyhovovat nebude. _________________ A ČETLI, A ČETLI A ČETLI, A JESTLI NEUMŘELI, TAK ČTOU DODNES.
Registrace: 9.1. 2007 Příspěvky: 5136 Bydliště: Praha 4
Zaslal: čt duben 05, 2012 6:26 pm Předmět:
my jezdíme na šumavu na jednu chalupu, která má úžasnou atmosféru a velkou zahradu, kousek les, jezdíme s kolama. Ale bazén tak leda gumový na zahrádku
A vaříme si sami, zato tam je absolutní klid a nikomu naše 3 hlučící dítka nevadí
Kdybys redefinovala požadavky, ráda dám kontakt.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.