Ty Taupe mi ve skutečnosti přijdou ale tmavší, trošku více do hněda a na obrázku jsou spíše více šedé.
Ještě se mi líbí Parma Violet a Vanilla Shimmer. Ale teď jsem si koupila i nějaké pigmenty, tak mi to musí stačit
Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 444 Bydliště: Praha západ
Zaslal: ne duben 01, 2012 8:16 pm Předmět:
NOVÁ HROMADKA
Holky o víkendu 21.-22. dubna můžu nechat dovézt věci z Lily Lolo. Takže kdo chcete, napište mi do SZ svůj mail - objednávky bych tentokrát ráda vyřizovala mailem, SZ mi přijdou děsně nepřehledný.
Holky o víkendu 21.-22. dubna můžu nechat dovézt věci z Lily Lolo. Takže kdo chcete, napište mi do SZ svůj mail - objednávky bych tentokrát ráda vyřizovala mailem, SZ mi přijdou děsně nepřehledný.
Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 444 Bydliště: Praha západ
Zaslal: st duben 04, 2012 11:17 am Předmět:
Kdo uvažujete o hromádce - znovu upozorňuju, že žádný vzorek nelze objednat 2x, takže kdo uvažujete o vzorcích, prosím pište rychle, ať víte na čem jste. Pokud už jsem stejný vzorek objednávala v minulosti, nebo ho bude chtít někdo kdo napsal před vámi, tak bohužel vzorek nebude možné objednat.
Registrace: 6.2. 2008 Příspěvky: 2972 Bydliště: Brno
Zaslal: so duben 07, 2012 12:29 pm Předmět:
ahoj, dala jsem to už do "recenzí", ale kdyby náhodou jste některá četla spíš tady... snad neva, že bude totéž na dvou místech:
Citace:
vyměním vzorky warm peach a in the buff (nechci, nesednou mi) za china doll (chci). (opraveno, i candy cane je na mne moc tmavý) nemáte některá? ideálně Brno, ať to nemusíme posílat poštou vzorky jsou otevřené, ale vyzkoušela jsem je tak na 5 cm tváře a to je vše, tj. v kelímku je tak 99% původního obsahu.
kdyby náhodou, pošlete SZ, budu ráda - je mi líto to vyhodit - za ty prachy
Naposledy upravil Janička dne ne duben 08, 2012 11:20 am, celkově upraveno 1 krát.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.