Chacháááá tak mi při posílání žádosti o zaměstnání spadl internet natolik, že už jsme ho nenahodila. Štěstí, že mám bydlí tak blízko, vegetuju tedy dnes dopoledne u ní
Aha, ono je jich víc. Kterej používáš?
Tak zrovna šampuk je, koukám, zářným příkladem použití chemie u Lush. Ze všech ingreiencí je v něm nejvíc SODIUM LAURYL SULFATE.
Tak nejdůležitější je, že ti vyhovuje, ale prostě s tou chemií mi fakt štvou. Navíc tohle je ta horší varianta, lepší (o něco) je laureth.
Mam, nic neslubuju, ale až budu vyrábět mýdla klasickou metodou, budu na tebe pamatovat. Stejnak jsem měla v plánu vytvořit i pevnej šampon, tak budu mít aspoň trochu nějakej mustr ;) _________________ I ZA MRAKY POŘÁD SVÍTÍ SLUNÍČKO
Tomášek 9/2010, Martínek 5/2007
Verunka 7/2013?
Přes Palubu - SLEVA pro BC
- 10% DĚTSKÉ BOBY, SÁŇKY, ... zn. Alpen Gaudi
Mam, nic neslubuju, ale až budu vyrábět mýdla klasickou metodou, budu na tebe pamatovat. Stejnak jsem měla v plánu vytvořit i pevnej šampon, tak budu mít aspoň trochu nějakej mustr ;)
To je samá hygiena tady Kdybys jídlo raději rozesílala...něco moooc dobrýho...mašo tšeba
že jo, moje řeč
Tak jako ty se budeš koupat ve Vltavě, tobě Vydřin hygienický hlavní stan třeba...ale co já? Ubohá! Já tu budu nakonec jedinej smradlavej bezďák. Všichni mi budete vonět i přes net! (já teda počítám s tim, že až se jednou o víkendu vyskytnu ve Volduchách, tak tam zanechám děti ostatním členům rodiny a vetřu se k Vydře ne kurz hygieny)
To je samá hygiena tady Kdybys jídlo raději rozesílala...něco moooc dobrýho...mašo tšeba
že jo, moje řeč
Tak jako ty se budeš koupat ve Vltavě, tobě Vydřin hygienický hlavní stan třeba...ale co já? Ubohá! Já tu budu nakonec jedinej smradlavej bezďák. Všichni mi budete vonět i přes net! (já teda počítám s tim, že až se jednou o víkendu vyskytnu ve Volduchách, tak tam zanechám děti ostatním členům rodiny a vetřu se k Vydře ne kurz hygieny)
ha vidiš, jak jsi si to naplanovala, abys nebyla pozadu
že jo, moje řeč
Vem Lídu sebou Předpokládám, že kovář děti zvládne ;) _________________ I ZA MRAKY POŘÁD SVÍTÍ SLUNÍČKO
Tomášek 9/2010, Martínek 5/2007
Verunka 7/2013?
Přes Palubu - SLEVA pro BC
- 10% DĚTSKÉ BOBY, SÁŇKY, ... zn. Alpen Gaudi
že jo, moje řeč
Vem Lídu sebou Předpokládám, že kovář děti zvládne ;)
Ty, Ivuš, co vlastně muž na Soptíka ???
jestli jsem se Tě ptala a Ty mi to říkala tak promiň... to ten němec..
Byl z něj na větvi, samo Akorát ho kvůli práci nemůže nosit nebo co... ale tak to nevadí, budeme ho uchovávat v rodinné šperkovnici a dědit z generace na generaci
A ahóóój, vy moje čistotný voňavý bezďáčky, co říkáte na počasí, hnus velebnosti, že? Já peču slanej závin a listový taštičky se salámem, naši dva spolubydlící dnes vyráží na víkendový výlet a já budu po dlouhé době s mužem a dítětem sama doma a navíc, dnes jsem si vydupala 3x týdně dvě hodiny volna v odpoledních hodinách a dva večery za měsíc
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.