Ahoj holky,
já // objevila v sobotu, už jsem byla i u dr., viděla jsem na UTZ 4mm dutinku. ;)
Zatím taky jako inko, počkám až po srdíčku.
A je to naše čtvrté.
Inko, TP mi vychází na 21.11., u nás v plánu čtvrté nebylo, ale nějak se to tak vyvrbilo.
Právě kvůli špinění jsem byla hned v pondělí u dr., v předchozích těhotenstvích se mi to nestalo, tentokrát jsem špinila už od čtvrtku, v pondělí u dr. pravil, že mám mít klidový režim a nezdvihat těžká břemena (asi mu tam prcky zanesu, aby je zdvíhal místo mě ) a dnes už zase trochu špiním, tak mám z toho trošku nerva, aby bylo vše OK, když už to čtvrté máme mít. ;)
Tweetee tak to preju, at je vsechno v naprostem poradku !
Inko my mame doma 11 mesicniho, jeste nechodi sam a jsem s nim skoro porad sama, takze se nanosim dost. Mas utrogestan?
U nas druhatko v planu taky nebylo, mela jsem zacit brat HA, ale nejak na ni uz nedoslo
Inko, nemám utroš. Takhle podobně jako Ty jsem to měla se druhým a třetím. Otěhotněla jsem 8 měs. po CS, prostřední je nedonošený, takže celej první trimestr jsem s ním ještě provojtila, zjistila jsem to až ve 13tt, že jsem těhotná. Chodit začal dva měsíce před narozením našeho zatím nejmladšího. Od ledna 2007 jsem bud těhotná nebo kojící (nejmladšího stále kojím, v dubnu bude mít dva) a už jsem si trochu chtěla od toho mateřství odpočinout (aspon na nějakou dobu) a ono houby.
Inko + skoro 4
Ahoj holky,
tedy inko se skoro čtyřma, to máš tedy docela mazec, co . A doktoři vždycky pobaví s tím klidovým režimem, když má doma člověk maloše, že...
Lencik, to je náhoda, vídali jsme se v diskuzi Prosinec 2008, naše Majda se narodila den před vaším Matyáškem
Jinak mě termín vychází někdy kolem 20. listopadu, k doktorce se chystám až někdy začátkem dubna, chtěla bych rovnou vědět, jestli je tam srdíčko...
Krac.
Inko se 4 to nase ditko je taky nedonosene, na to, jak to vypadalo, vydrzel do 34tt a kousek vojtovku jsme meli taky, ale skoncili jsme v 5 mesicich, jakmile se sam pretocil
Budes mit docela zaprah doma, tak to manzel doma dost pomaha co?
Inko, náš nedonošený je narozený ve 29+3tt akutním SC pro abrupci placenty. Manžel pomáhá, jak může, ale jeho pracovní doba je od nevidím do nevidím, předevčírem přišel z práce 21:30, včera 19:30 a dnes to nebude jinak. Ale tak zatím je to v pohodě, nejmladšího ještě kojím, chtěla bych ho odstavit, ale nechce se nechat, je to malej závislák.
Inko se ctyrma s manzelama to mame nastejno, ten muj porad taky pracuje, casto i o vikendech a nejblizsi rodina bydli 200km daleko. Na predcasne narozenych jsem byla jen parkrat, mela jsem tam asi 5-6 prispevku, vic ne. Tak hlavne ze maly je v poradku a ze to zvladnul
Inko, začíná Tvůj nick na T.?? ;) To je detektivka. Na diskuzi PNM už se vystřídalo hodně holek, já už tam taky v podstatě nechodím přispívat, jen občas, většinou jen čtu. Když jsem tam začínala, tak ta diskuze ještě neměla ani 100 stránek...
Inko + 4
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.