Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 16872 Bydliště: s výhledem na Ještěd
Zaslal: ne leden 25, 2009 9:50 am Předmět:
Althea napsal:
Amazonka01 napsal:
Gehenna napsal:
Když mi někdo veme moderátora a ani mi o tom neřekne, tak holt tak, nenechám si s odpuštěním srát na hlavu.
Geh,nezlob se na mě,ale ty bys chtěla dělat moderátora někde,kde je to podle tvých vlastních slov na pí*u???
To co se tady děje,moc nechápu,ale tenhle tvůj výrok se evidentně dotkl nejen mě
Vidím, že tady se vesele šmíruje!!!
doteď jsem netušila,že jsou na BC separé diskuze,kam se nesmí nahlížet...
To mě dost mrzí,možná (pokud jde o pocit soukromí) to zkusit tam,co se dá diskuze zamknout,nebo diskuzi označit jako "nepřístupnou veřejnosti"
Když mi někdo veme moderátora a ani mi o tom neřekne, tak holt tak, nenechám si s odpuštěním srát na hlavu.
Geh,nezlob se na mě,ale ty bys chtěla dělat moderátora někde,kde je to podle tvých vlastních slov na pí*u???
To co se tady děje,moc nechápu,ale tenhle tvůj výrok se evidentně dotkl nejen mě
Vidím, že tady se vesele šmíruje!!!
dobré dopoledne.
Gehenno, a ty jsi Gehenna nebo Althea? nebo snad šmíruješ sama, sebe...mám toho dost! Jak je to dlouho, co se tu řešila něčí identita a zneužití. Buď si stojíš za tím, cos udělala, žes smazala ty seznamy. Nebo se schovej za svou novou identitu, nechc G usnout, ale tím jen ukazuješ, kým vlastně jsi.
Nezlob se na mě, ale myslela jsem si, že jsi inteligentní a rozumná i když s tvým "humorem" nesouhlasím. Nad tímto opravdu jen kroutím hlavou. Víš, každý se poučí ze svých kopanců i já se poučila. Ono všichni jsme nahraditelní, jen to opravdové přátelství a láska mezi dvěma jedinci není. Ty seznamy zas někdo, kdo to tu má rád, udělá. A tobě zbyde jen hořkost z toho, že se ti tu "neprávem" ublížilo. A opravdu ty bys chtěla dělat moderátora někde, kde to je jak si sama řekla....???
Zamyšlená, smutná Malina... _________________ "lepší je nic nevyzkoumat, než nic nevyléčit" (Léto s kovbojem)
Gehenno - holka, co to s Tebou je? Co se děje?
Když jsi sem přišla, měla jsem Tě docela ráda. Byla jsi vtipná a uměla vystihnout podstatu věci jako málokdo tady. A ještě jí vtipně podat.
Přišlo mi že jsi opravdu dost intelogentní.
Ale teď poslední dobou mě zaráží, jakým způsobem se tu prezentuješ. Je to kolikrát spíš smutný, než aby mě to fakt naštvalo.
Člověk by doufal, že přišli situace, kdy by ses měla nad sebou zamyslet a ne tu dělat ze sebe nějakou chudinku, která nic neví a neudělala. Myslím, že to víš a moc dobře. Tak hloupá prostě nejsi.
A myslím, že tu už ani nejde moc o smazaný seznamy. To bylo víc než dětinský - i když na to samozřejmě právo máš. Byla to Tvoje práce.
Zkus popřemýšlet ;) Věci se dají řešit i jinak než "vzpourou" nebo jak to nazvat...
Druhou identitu mám, protože už mě rozčiluje furt být perzekvována za to, co někdo vyčte mezi řádky.
A pokud byste byly té lásky, co mě to nechat dořešit s miss a neplést se do toho, hm?
Budu to opakovat znova a znova - vychovávejte si svoje děti, ne mě.
Nediv se, pokud se chováš jako nevychované děcko a bouráš něco, co je pro ostatní, tak je to jen logické vyústění věci.
Ne, já je smazala až pak.
Nevidím důvod, proč bych to tu měla nechávat, když se mi ani nic neřekne.
A prapříčina problému je někde jinde, tak nevím, co se do toho montuje někdo, kdo neví, o čem se s miss bavím, fakt ne.
Druhou identitu mám, protože už mě rozčiluje furt být perzekvována za to, co někdo vyčte mezi řádky.
A pokud byste byly té lásky, co mě to nechat dořešit s miss a neplést se do toho, hm?
Jako že ty bys směla všechno a všude a ostatní tě to mají nechat jen řešit s Miss a já mám být tolerantní? Promiň, ale jsme na veřejném foru. Je mi líto. Já tě nemám v úmyslu vychovávat. Jen říkám svůj názor jako reakci na to, za cos se přinila. Ono slyšet chválu, jak jsi úžasná, vtipná a já nevím co ještě, toje hezké, kritika se vždy slyší blbě. A zas říkám za sebe, sama to neslýchám ráda, ale snažím se s tím pokaždé aspon něco málo dělat. Kdežto ty si vyměníš identitu a ještě vyčítavě prohlásíš, jak tě kdosi perzekuje mezi řádky.
M*
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 2323 Bydliště: u Budějc
Zaslal: ne leden 25, 2009 10:34 am Předmět:
Althea napsal:
Matulienka napsal:
Althea napsal:
Nediv se, pokud se chováš jako nevychované děcko a bouráš něco, co je pro ostatní, tak je to jen logické vyústění věci.
Ne, já je smazala až pak.
Nevidím důvod, proč bych to tu měla nechávat, když se mi ani nic neřekne.
A prapříčina problému je někde jinde, tak nevím, co se do toho montuje někdo, kdo neví, o čem se s miss bavím, fakt ne.
Píšeš to pod blbým nickem Althea je přece pohodářka, co nemá problémy, ne?
No, myslím, že nikam jinam to ani dojít nemohlo... _________________
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.