Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Perníková chaloupka
· 2 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Daneček II.díl - stále bojujeme
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 Dobrý logoped v Brně (pro skoro 5ti leťáka)
· 2 ucpaný odpad ve sprchovem koutu
· 3 Zdravotní polštář - jaký?*
· 4 Preventivní prohlídka 5 let
· 5 bolestivá boule na dásni
· 6 Vytápění dřevěnými peletami - zkušenosti
· 7 semináře přírodní domácí kosmetiky
· 8 Jizvy na čele a účes u školáka
· 9 Jedeme poprvé pod stan - prosím o rady a tipy:-)
· 10 dress code - smart casual, co na sebe

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Jedeme poprvé pod stan - prosím o rady a tipy:-)
·  2 Jedeme poprvé pod stan - prosím o rady a tipy:-)
·  3 bolestivá boule na dásni
·  4 Preventivní prohlídka 5 let
·  5 bolestivá boule na dásni
·  6 Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
·  7 Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
·  8 Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
·  9 Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
·  10 Preventivní prohlídka 5 let
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Nová baterie nevydrží - nemůže za to telefon?
Přejít na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Technický koutek
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Melina
Drbna
Drbna

Registrace: 1.3. 2008

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 11:38 am    Předmět: Nová baterie nevydrží - nemůže za to telefon? Citovat

Ahoj,
mám cca 4 roky starou Nokii, protože už nedržela baterka, koupili jsme novou, ale zdá se mi to ještě horší, musím dobíjet někdy i 2x denně. Teď byla na displeji nabitá tak z jedné čtvrtiny, ale tlf hlásil, že je dobitá. Nemůže se stát, že za to může už ten starej krám? Že je baterka dobrá, ale blbne přístroj?
Drbna
Drbna

Registrace: 6.9. 2008

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 11:44 am    Předmět: Re: Nová baterie nevydrží - nemůže za to telefon? Citovat

Melina napsal:
Ahoj,
mám cca 4 roky starou Nokii, protože už nedržela baterka, koupili jsme novou, ale zdá se mi to ještě horší, musím dobíjet někdy i 2x denně. Teď byla na displeji nabitá tak z jedné čtvrtiny, ale tlf hlásil, že je dobitá. Nemůže se stát, že za to může už ten starej krám? Že je baterka dobrá, ale blbne přístroj?

No a kolikrát už si jí dobíjela? Je dobrý nechat to několikrát vybít do mrtě a nabít naplno, aby se to "zformátovalo" nebo jak to napsat, může být klidně chyba v nabíječce či v konektoru pro nabíjení u telefonu....
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Melina
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 11:47 am    Předmět: Citovat

No už ji mám víc jak měsíc a je to čím dál horší. Takže mi asi nezbyde nic jinýho, než to zanýst do opravy, že?
Drbna
Drbna

Registrace: 6.9. 2008

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 11:48 am    Předmět: Citovat

Melina napsal:
No už ji mám víc jak měsíc a je to čím dál horší. Takže mi asi nezbyde nic jinýho, než to zanýst do opravy, že?

Jj tak nějak, ale asi jen jestli je to originál, pokud ne tak reklamovat u prodejce....

Prodám ohrádku na mimi: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=51595828&tab=0
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Myska
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 12:08 pm    Předmět: Citovat

Muze to byt taky tim,ze spatne ukazuje kurzor nabiti baterie.Taky se mi stavalo,ze ukazoval,ze je baterka vybita a nebyla.Nechat ho uplne vybit az se vypne a pak dobit.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Vulpes
Krafařka
Krafařka

Registrace: 16.5. 2008

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 12:10 pm    Předmět: Citovat

Úplně čistě náhodou...nezapomněla jsi nechaný zapnutý bluetooth?

Taky mě překvapilo, jak baterka, co normálně vydrží týden je ze zapnutým bluetoothem vybitá během 1 dne....
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Melina
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 12:15 pm    Předmět: Citovat

Mysko, vybíjet nechávám, v podstatě se mi to stává při hovoru, včera vážně 2x, baterka vybitá tak, že se tlf vypne. A to nemluvím nějak extrémně dlouho, si nedovedu představit, když je někdo na telefonu pracovně celej den, to bych se nehla od nabíječky.

Vulpes, nic takovýho zapnutýho nenechávám, protože to nemám Vychechtaný

Budu muset manžela vyslat do obchodu, baterka je originál Nokia, ještě ho ten prodavač přesvědčoval, že jsou lepší, že víc vydrží. A asi teda bude muset vzít komplet všechno, aby na to koukli.
Kecka
Kecka

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 2:01 pm    Předmět: Re: Nová baterie nevydrží - nemůže za to telefon? Citovat

Yoreth napsal:
Melina napsal:
Ahoj,

No a kolikrát už si jí dobíjela? Je dobrý nechat to několikrát vybít do mrtě a nabít naplno, aby se to "zformátovalo" nebo jak to napsat, může být klidně chyba v nabíječce či v konektoru pro nabíjení u telefonu....

To o tom zformatovani baterie platilo driv, ted jsou uz baterie na jinem principu, formatovat netreba. Tedy u tech novejsich tlf.

Videla bych to na zapnutou nejakou funkci tlf, ktera je trvale v pohotovostnim rezimu a tim padem to nici baterku. Nebo proste baterka je zmetek, no....
Pristroj by nemel baterii vybijet sam o sobe, tim, ze je stray. Nebo mrkni, jak je tam baterka uchycena, zda je spravne a ne´dochazi k nejakym dalsim kontaktum.

A kdyz tak bych baterii reklamovala.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Kachnickab
Howgh
Howgh

Registrace: 10.12. 2009

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 4:48 pm    Předmět: Citovat

zkusila bych rozdelat a vycistit kontakty mezi baterkou a telefonem. Tento problem mel muz u noveho telefonu a me se ted stalo u meho stareho a pomohlo to Veselý
Sendy
Howgh
Howgh

Registrace: 22.10. 2006

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 6:04 pm    Předmět: Citovat

Melina napsal:

Ještě mi napadlo, koupila jsi originál? Mám doporučení originály nekupovat, je to nějak nastavené, že prostě to nevydrží.... ona totiž baterie se "tváří" jako nabitá a přitom není, může to být i SW problém...
Melina
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 6:20 pm    Předmět: Citovat

Kachnickab napsal:
zkusila bych rozdelat a vycistit kontakty mezi baterkou a telefonem. Tento problem mel muz u noveho telefonu a me se ted stalo u meho stareho a pomohlo to Veselý

díky, zkusím, snad to pomůže

Citace:
Ještě mi napadlo, koupila jsi originál? Mám doporučení originály nekupovat, je to nějak nastavené, že prostě to nevydrží.... ona totiž baterie se "tváří" jako nabitá a přitom není, může to být i SW problém...

originál to je, prodavač to manželovi zase doporučoval, že ty originály jsou "zaručený" V rozpacích
Howgh
Howgh

Registrace: 11.6. 2007

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 6:23 pm    Předmět: Re: Nová baterie nevydrží - nemůže za to telefon? Citovat

Melina napsal:
Ahoj,

Reklamovala bych baterií,manžel taky koupil novou a nevydržela ani co ta stará.Pokud nepomůže tak to může být telefonem.
Hasmandka
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 26.9. 2006

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 7:21 pm    Předmět: Re: Nová baterie nevydrží - nemůže za to telefon? Citovat

Vzhledem k tomu, že ta stará se ti asi nevybíjela po půl dni, bych to tipla na zmetek. Pokud se s telefonem nic nestalo, jako že by spadl na zem nebo do něčeho. Ještě by možná přícházela v úvahu jistá nekompatibilnost nové baterie a "starého" přístroje, ale jestli je to Nokia k Nokii, tak tohle by tě nemuselo zajímat, pokud výrobce tuto baterii deklaruje k tvému typu mobilu.

A šla bych reklamovat teda jen baterku. Jak tam přijdeš i se 4 roky starým mobilem, pochopitelně řeknou, že je to telefonem, nikoliv baterií.

Navíc, pokud se vada projeví do půl roku od koupě, bere se za to, že výrobek byl vadný už v době prodeje a máš nárok na vrácení peněz.
Sendy
Howgh
Howgh

Registrace: 22.10. 2006

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 8:16 pm    Předmět: Citovat

Melina napsal:

originál to je, prodavač to manželovi zase doporučoval, že ty originály jsou "zaručený" V rozpacích

nevím, já to měla u Nokie po dvou letech, baterka originál a stejně nevydržela.... to doporučení samozřejmě nemám od prodavače.... baterii bych vrátila a zkusila bych i upgrade SW
Niki84
Drbna
Drbna

Registrace: 28.12. 2009

PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2010 8:21 pm    Předmět: Citovat

Meli pokud to je fakt originál (stojí kolem 800kč) tak bych si tipla, že to bude telefonem, ale samozřejmě může být zmetek i baterka, ne vždy se vše povede ;)
Jaký máš telefon?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Technický koutek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2
Přidat do záložek

Přejít na: