Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Perníková chaloupka
· 2 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Daneček II.díl - stále bojujeme
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 Rada ohledně svatebních šatů
· 2 PPM na dvojky či jedno?
· 3 kterou pračku AEG na 7 kg?
· 4 Prsa paní Žolíkové
· 5 Dělá vám to Seznam.cz taky?
· 6 Ukončení povinného ručení
· 7 Medaile
· 8 Jak říct dítěti o návštěvě psychologa?
· 9 na MD dřív nebo později?
· 10 Propojení dvou PC - prosím o radu

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  2 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  3 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  4 Prosinec 2010/Leden 2011
·  5 Zaostřeno na Flexi :-) (pro Gond)
·  6 Prsa paní Žolíkové
·  7 Zaostřeno na Flexi :-) (pro Gond)
·  8 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  9 Zaostřeno na Flexi :-) (pro Gond)
·  10 Prsa paní Žolíkové
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Jihlava

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Kam do porodnice
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ivuska
Treperenda
Treperenda

Registrace: 28.9. 2006

PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 1:47 pm    Předmět: Jihlava Citovat

Tohle téma je sice o porodnicích, ale můj příspěvek se toho vlastně také týká. Po 6-nedělí jsem doma začala dost krvácet, stála jsem ve sprše a měla pocit, že jsem si pustila kohoutek teplé vody. Malá spala, telefon v obýváku. Musela jsem se obali t 3 velkými osuškami, které tam naštěstí byly a honem k telefonu. Manžel mě odvezl do Jihlavy na gyn. ambulanci. A víte jak jsem dopadla? Odmítli mě ošetřit, dokonce jsem dostala vynadáno, že jsem rodila v Havl. Brodě Pak se na mě tedy jeden doktor podíval, ale měla jsem pocit, že jsem u řezníka, né u ženského lékaře. A opravdu jsem musela jet do Brodu. Tam už na mě čekali všichni na sále, doktorka mě utěšovala, že to nic není - opět jak v ráji.
Já jen aby jste věděly, jak můžete dopadnout, když rodíte jinde než tam, kde se necháte ošetřit.

Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Amalka
Kecka
Kecka

Registrace: 30.10. 2006

PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 8:45 pm    Předmět: Citovat

Tak to je síla! Je to vůbec možný odmítnout někoho ošetřit?????

A jinak jsi byla s porodem v HB spokojená? Chystám se taky tam (jsem odtud).
Ivuska
Treperenda
Treperenda

Registrace: 28.9. 2006

PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 9:39 pm    Předmět: Citovat

To je rivalita mezi nemocnicema .... jsem ráda, že jsem zrovna byla v Brodě a že jsem mohla rodit tam. Opravdu jsem byla spokojená, nadmíru. S kým jsem mluvila, tak byl taky spokojený ....... pokud to zvládnete tam dojet, tak určitě tam.

Niksa
Krafařka
Krafařka

Registrace: 26.9. 2006

PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 10:52 pm    Předmět: Citovat

Hmmm, to teda nic moc. V rozpacích Ja teda s jihlavskou porodnici zkusenost nemam, ale pokud vim, tak se to tam v poslednich letech melo dost zlepsit. A kamaradky, co tam rodily v nedavne dobe, byly celkem spokojene. Ale zarlivost na brodskou porodnici tam asi nejak pretrvava. Kulivočko

a Simon 03
Barbánek
Drbna
Drbna

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 10:59 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,
jo jo, je to tak, v Jihlavě se o Brodě vůbec nezmiňovat... ale je to od nich dost neprofesionální. Já se v Jihlavě narodila, ale to už bude nějakej ten pátek... Švagrová v Jihlavě porodila 2 děti, druhé dokonce jen před 14 dny. A je spokojená.

Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Mamullinka
Krafařka
Krafařka

Registrace: 24.9. 2006

PříspěvekZaslal: ne únor 04, 2007 2:45 pm    Předmět: Citovat

Ahojík též přidám svojí zkušenost s Jihlavou. V jihlavské porodnici jsem rodila svojí dcerku na porodním sále super tým fakt jsem byla spokojená. Rozčarování přislo po příchodu na oddělení šestinedělí. Dětské sestry mají hrozný přístup k rodičkám špatný přístup co se týká kojení. Mám fakt špatnou zkušenost. Malá byla nemocná takže jsem se přesunula na JIPN a tam uplně super přístup vše vysvětleno atd... Stejná nemocnice akorát jiní lidičkovové a co to všechno udělá.

Jinak mě docela vadilo nevím jak to je v jiné nemocnici když se čeká na velký ultrazvuk ve 20 a 30tt ale v jihlavské nemocnici to je šílené. Tmavá neodvětraná chodba no prostě šílenost a pokud tam máte čekat i "několik hodin" šílené.

Přeji málo takových zkušeností

PS: ještě při příjímání k porodu do mě doktor který mě prohlížel tak sáhnul, že jsem myslela, že mu tu holku rovnou vyprdnu tam a nebudu ani čekat. A ještě na mě křičel ať se uvolním. Chtěla bych ho vidět jak by se uvolnil on kdyby měl takové břicho a byl rád, že se "valí".

Je to rok starý zážitek nevím jaké to tam je teď.

Tak papa Petra a Eliška
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Nita33
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 16.10. 2006

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 8:29 am    Předmět: Citovat

Ahojky.
Tak já také přispěju...
První dítě jsme rodila v HB...bylo vše super a v pořádku. Nyní se chystám do Jihlavy. Kamarádky to tam moc chválí. Prý se tam moc změnilo. Já sama to nedokážu posoudit. Hezčí je to prej v Brodě, přístup taky fajn, ale profesionální stránka tam prudce klesá. ( Nemyslím oddělení šestinedělí)
Když nejsou žádné problémy, tak je to jedno a nepozná se to. Doufám, že to taky zvládnu bez komlikaci, i když první jsem rodila císařem a fakt si nemůžu na HB stěžovat.
Na oddělení šestinedělí to bylo fajn, všichni nabízeli pomoc a rady.
Ale bojím se trochu toho porodu. Mám ještě chvilku čas...tak to musím promyslet. Do Jihlavy to máme blíž, tak to asi rozhodne.

[/url]
Amazonka01
Moderátor - Přirozený porod
Moderátor - Přirozený porod

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: ne únor 18, 2007 9:22 am    Předmět: Citovat

V HB jsem nebyla,ale v Jihlavě jsem v roce 2005 porodila mladší holčičku...rodila jsem podle přání do vody,takže jsem tam byla trochu za exota,ale péči při porodu nemůžu nic vytknout...PA příjemné a vědoucí,během porodu se střídala směna,a opět to bylo prima...lékaři se tam moc nepohybovali,pí dr. přišla až na samotné tlačení a byla úžasná...a to i při šití...

Co se týče pomoci s kojením,tak to nevím....já už byla zkušená matka a do kojení bych si stejně kecat nedala,ale byla jsem na nadstandartu a sestřičky se chodily ptát,jestli něco nepotřebuju a byly zklamané,když jsem nic nechtěla....

Je potřeba mít vlastní poporodní vložky a pleny pro dítě,ale když došly a nákup daleko,tak sestřičky ochotně vypomohly...prádla pro děti bylo dost a kdykoli na výměnu (ne na příděl na den)...

Prostě bych Jihlavu jednoznačně označila za přátelskou pro děti i matky...jediný,kdo se tam mračil a byl nerudný,byla uklízečka v šest ráno :twisted:

Háňa 10/09, Anči 6/04, Jůla 10/05, Tom 8/07

https://picasaweb.google.com/101614206845987509729/Ruze
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Trixl
Howgh
Howgh

Registrace: 6.4. 2007

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2007 7:21 pm    Předmět: Citovat

Ahoj je tu někdo kdo se podělí o to jak to tu chodí při plánovaném císaři? Díky.

2013 - 79,1 km pěšky
2012 - 751,55 km
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Kam do porodnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat do záložek

Přejít na: