Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 2 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 3 Vyhrajte plenku Bambee - soutěžte s www.detskeplenky.eu!
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Daneček II.díl - stále bojujeme
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 Hliník v Infanrix Hib
· 2 Lítáte ve snu?
· 3 Alibaba a 40 loupežníků teď na CT2 - horor??
· 4 slintanie po vytrhnuti osmiciek
· 5 Přenos černého kašle od školáka
· 6 Krůty - listopad, prosinec
· 7 Odličovač make-upu
· 8 Endometrióza a operace
· 9 rychlý dotaz- Jak dostat kočárek z Ostravy do Prahy
· 10 trapný gynekologický problém

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Přenos černého kašle od školáka
·  2 Dobrogrilování pro Vojtu - sobota 18.5.2013 v Žalhosticích
·  3 Krůty - listopad, prosinec
·  4 Alibaba a 40 loupežníků teď na CT2 - horor??
·  5 Alibaba a 40 loupežníků teď na CT2 - horor??
·  6 Přenos černého kašle od školáka
·  7 Alibaba a 40 loupežníků teď na CT2 - horor??
·  8 Přenos černého kašle od školáka
·  9 Sama s dětmi
·  10 Hliník v Infanrix Hib
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Cenově přijatelná restaurace v centru Prahy - poradíte?
Přejít na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Volný čas s dětmi - výlety, kroužky, mateřská centra
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Badu
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 6.5. 2008

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2009 6:08 pm    Předmět: Cenově přijatelná restaurace v centru Prahy - poradíte? Citovat

Ahoj,

mám prosbu. Příští týden jedu s patnáctiletými dětmi na exkurzi do Prahy. Obědy obvykle řešíme v KFC či McDonald´s. Toto je ale zvláštní skupina Veselý , více jak polovina z nich tyto podniky nesnáší a ptali se, zda tam bude možnost dát si i něco normálního k jídlu, např. smažák, guláš apod. Bude nás cca 18 lidí a budeme se pohybovat na Václavském náměstí (spíše horní část) a na Vyšehradě.

Na Vyšehradě je stánek s občerstvením a jedna luxusnější restaurace, dál vůbec netuším.

Okolo Václaváku znám již zmiňované KFC a McDonald´s a pak ještě Kavárnu Vesmírna. Jinak nic.

Cenově přijatelná pro děti znamená např. masité jídlo maximálně kolem 100 - 120 Kč + příloha, káva do 40-50 Kč apod.
Je to vůbec v této části Prahy reálné? Poradíte mi prosím?
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Kracenka
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2009 6:36 pm    Předmět: Citovat

Kamarádka, co pracovala v Národním Muzeu, chodila na obědy třeba sem:
http://www.thrakia.cz/index.php (od NM cca 5 minut, přes den mají přijatelné ceny hotovek) nebo pak ještě o kus dál sem http://www.restaurace.cz/praha-2/restaurace-pod-smetankou.html
V horní části Václaváku bývala ještě (relativně) levná Jizerka, ale z té snad udělali pizzerii
Pokud by vám nevadilo popojít, tak dole pod Václavákem u Havelského trhu je Havelská koruna (taková ta rychlojídelna s velkým výběrem, ale v poledne bývá dost nabitá) a jen o pár metrů dál je podnik s velkým poledním výběrem hotovek: http://www.arenarestaurace.cz/index.php?Str=Intro
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Gedžitka
ZRNKA tým
ZRNKA tým

Registrace: 17.6. 2008

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2009 6:46 pm    Předmět: Citovat

Z Jizery je pizzerie, ale vaří tam i normální jídla - viz menu http://www.jizera-vaclavka.cz/

Pak mě napadá ještě Mušketýr.

Nedávno jsem byla s kamarádkou naproti metru Národní třída, jde se tam dod dvora, ale zaboha nevím, jak se to tam jmenovalo - možná je to tohle http://www.ubrejsku.cz/ .

A neboj, skoro všude mají v poledne hotovky za normální ceny, určitě něco objevíte! Užijte si výlet ;)

Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Dancul
Howgh
Howgh

Registrace: 25.9. 2006

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2009 7:48 pm    Předmět: Citovat

ked som v prahe tak chodim do takej pizzerie na hornom konci vaclavaku. mam pocit ze tie cestoviny su robene a nie polotovary. proste mnam. cena v pohode
Harpyje
Krafařka
Krafařka

Registrace: 7.1. 2008

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2009 8:36 pm    Předmět: Citovat

a dolu na Mustek do countrylife by studenti nechteli? je bezmasá, levná a strašně dobrá.

http://www.countrylife.cz/index.php?id=106
Kacenka1
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 16.7. 2007

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2009 8:56 pm    Předmět: Citovat

Badu, na Vysehrade jsem pracovala pred MD, kde tam presne budete?
Je tam spousta dobrych restauraci, kam chodi jist obedy ty z kancelare a za velice rozumne ceny, treba viz. smazak do 100.- i s prilohou a podobne.
A navic delaji poledni menu tusim kolem 80.- nebo vyber z jidelaku.
Napis, poradim.
Je tam i spousta pizerii ;)
chodili jsme treba sem: http://www.summaarx.cz/index.php?nid=1720&lid=CZ&oid=180750
Kami2008
Krafařka
Krafařka

Registrace: 6.3. 2008

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2009 9:24 pm    Předmět: Citovat

Taky jsem pred MD pracovala na Vysehrade Veselý

Summa Arx, jak pise Kacenka, je cenove naprosto v pohode, tam se do stanovene ceny krasne vejdete. Tak do 13h tam ale byva dost plno, tak bych doporucovala rezervaci, nebo prijit pozdeji, zvlast kdyz vas bude tolik.

Primo na Vysehrade je pak Hospudka na hradbach, tam se ted griluje a vedou to tam lidi, co taky asi nemaji radi zminene fast foody, tam by se tvym sverencum mohlo libit. ;) Je tam spousta mista (pod sirym nebem), nadherny vyhled...
Badu
Žvatlalka
Žvatlalka

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2009 9:27 pm    Předmět: Citovat

Dík všem, jste zlaté! ;)

Vypsala jsem si názvy a kde to je a předám dětem, ať si vyberou a mohou se rozdělit do skupinek a dojít si, kam bude kdo chtít. To, co je přímo u Václaváku, je super. S tak velkým výběrem jsem ani nepočítala. Osobně mě nejvíc zaujal Mušketýr, ale uvidíme, kde nakonec skončíme. Veselý Sice máme určitý plán, co kde a v kolik budeme asi dělat, ale bude to závislé i na počasí.
Badu
Žvatlalka
Žvatlalka

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2009 9:33 pm    Předmět: Citovat

Kacenka1 napsal:
Badu, na Vysehrade jsem pracovala pred MD, kde tam presne budete?
Je tam spousta dobrych restauraci, kam chodi jist obedy ty z kancelare a za velice rozumne ceny, treba viz. smazak do 100.- i s prilohou a podobne.
A navic delaji poledni menu tusim kolem 80.- nebo vyber z jidelaku.
Napis, poradim.
Je tam i spousta pizerii ;)
chodili jsme treba sem: http://www.summaarx.cz/index.php?nid=1720&lid=CZ&oid=180750

Na Vyšehradě budeme zhruba mezi 9.30 - 12.30, takže možná ne přímo oběd, ale nějaká menší svačinka a pro nás káva by se hodila. ;) Půjdeme od metra směr hřbitov, projdeme vyhlídky na Prahu... - prostě celý ten areál Vyšehradu a zase zpět na metro. Ani jsem to původně neměla v plánu, jedeme hlavně do Národního muzea, ale tak nějak jsme daly řeč a děti se zmínily, že tam ještě nikdy nebyly, tak tam aspoň na otočku sjedeme, je to jejich poslední exkurze.

Fajn by bylo něco při cestě zpět na metro. Vím,že tam něco bylo, naposledy jsem tam byla v létě, ale nevyzkoušela jsem, jen to občerstvení poblíž toho hřiště. Pokud tě něco napadne, budu ráda. Jdu mrknout na web té pizzerie. ;)
Badu
Žvatlalka
Žvatlalka

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2009 9:39 pm    Předmět: Citovat

Kami2008 napsal:
Taky jsem pred MD pracovala na Vysehrade Veselý

Summa Arx, jak pise Kacenka, je cenove naprosto v pohode, tam se do stanovene ceny krasne vejdete. Tak do 13h tam ale byva dost plno, tak bych doporucovala rezervaci, nebo prijit pozdeji, zvlast kdyz vas bude tolik.

Primo na Vysehrade je pak Hospudka na hradbach, tam se ted griluje a vedou to tam lidi, co taky asi nemaji radi zminene fast foody, tam by se tvym sverencum mohlo libit. ;) Je tam spousta mista (pod sirym nebem), nadherny vyhled...

Jj, grilované by určitě klukům chutnalo a kolegovi taky, dobrý nápad. ;) Tak už jen aby nepršelo a bylo aspoň trochu teplo. Jinak zkusíme pizzerii, mrkla jsem do mapy, je to je pár metrů od cesty na metro. Dík!
Ejudi
Howgh
Howgh

Registrace: 4.1. 2007

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2009 9:48 pm    Předmět: Citovat

Já jsem nedávno s rodinou také byla na Vyšehradě, a kousek od něj, směrem na metro (stanice Vyšehrad) je dobrá restaurace http://www.uztracenychklicu.cz/ cenově velmi přijatelné. tedy pokud by vyhovovala.
Tumajda
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 13.5. 2007

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2009 11:28 pm    Předmět: Citovat

http://www.restaurace.cz/praha-1/havelska-koruna.html

mohu doporučit toto místo,je to forma samoobslužné jídelny,když tam vejdeš,dostaneš konzumační lístek a platí se pak u kasy při odchodu.Jídlo mají od salátů po velké množství hotovek i sladké a ceny jsou velmi příjemné .Je tam velmi příjemné posezení.
Kaede
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 2.10. 2006

PříspěvekZaslal: pá květen 01, 2009 7:32 am    Předmět: Citovat

Ta Jizerka v horní půlce Václaváku je moje oblíbená. Dole je kavárna a v prvním patře samoobsluha s velkým výběrem, mají těstoviny, saláty, masa na objednáku a klasický hotovky, pokud se nepletu, tam jsou za 79 - 89,- tak nějak. Nekouří se tam.
Badu
Žvatlalka
Žvatlalka

PříspěvekZaslal: ne květen 03, 2009 11:56 am    Předmět: Citovat

Dík moc všem! Ušetřily jste mi spoustu času a práce s hledáním na netu a navíc není nad osobní zkušenost. ;) Určitě si z toho dlouhého seznamu vybereme.
Majinka
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 7.11. 2006

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2012 11:57 pm    Předmět: Citovat

nechci zbytečně zakládat novou diskuzi, zkouším tedy zde

Uvítám tipy na nejlépe samoobslužné restaurace (něco jako je v Ikea), i vegetariánské, nebo cenově přijatelné menu vhodné i pro děti (4a 8 let) , ale nejen v poledne. Jedem na Sokolský Slet, cvičíme většinou v čase brzy po obědovém ve Vršovicích. Nejlépe v blízkosti metra. Kde přesně se budem pohybovat nevím, ale chci jim ukázat Hrad, Karlův most, Petřín apod,( nikdy v Praze nebyli), takže asi spíš to směřovat směrem do těch Vršovic. Děkuji

Majinka
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Volný čas s dětmi - výlety, kroužky, mateřská centra Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2
Přidat do záložek

Přejít na: