Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Flexi8 - burza

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Máš, cos chtěla!
· 2 Máš, cos chtěla!
· 3 Máš, cos chtěla!
· 4 Máš, cos chtěla!
· 5 Máš, cos chtěla!
DOBROAKCE
BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

Poslední diskuse
· 1 Změna příjmení - soudně
· 2 Shanim kucharku...
· 3 Lily Lolo - hromádka Brno
· 4 stará hračka: malá televize s obrázky českých hradů
· 5 Šikana ve škole pro postižené
· 6 Potřebuji poradit
· 7 kdo to seděl u soudu??
· 8 Obaly na sešity
· 9 Kynutý koláč - efektní motání
· 10 Prirodni pripravky v domacnosti

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Zaostřeno na Flexi :-) (pro Gond)
·  2 Nechápu...
·  3 Nechápu...
·  4 Shanim kucharku...
·  5 stará hračka: malá televize s obrázky českých hradů
·  6 Listopad 2012
·  7 Shanim kucharku...
·  8 Zaostřeno na Flexi :-) (pro Gond)
·  9 Změna příjmení - soudně
·  10 Prosincova miminka 2009
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Roan
Přejít na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Kočárky, tandemy, vozíky a boardy
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gabka5
Pískle

Registrace: 16.1. 2007

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2007 8:41 am    Předmět: Roan Citovat

Holky, máte někdo zkušenost s kočáry značky ROAN Cortina nebo Marita? Líbí se mi jako hluboký kočár je rozměrově pohodlný, ale už se mi nelíbí sporťák. Ocením nějaké informace z praxe.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Kacka
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2007 9:40 am    Předmět: Citovat

Ahojky,

tak ROAN Cortina jsem pořídila k rodičům jako druhý kočár právě hluboký.. V Praze používám Jané.
S Cortinou jsem moc spokojená. Je to velký prostorný hlubokáč., HOUPACÍ, a hlavně super do terenu !!! Veselý

K.
Janina_2
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2007 11:11 am    Předmět: Citovat

Gabko pokud hledáš kočár kombinaci, tak stejně časem koupíš ještě samosatatný lehký skladný sporťák, jako 99% mamin. Kombinace jsou těžké neskladné potvory Veselý Teda pokud nemáte 20 tisíc na značku Mrk
po zkušenostech bych osobně brala právě Roan hluboký pro mimi a pak nějaký lehký sporťák, golfáče s většímy kolečky...

www.kvalitniautosedacky.cz a www.britax-romer.cz a www.autosedacky-cybex.cz
www.facebook.com/kvalitniautosedacky

Dopravné pro BC závislačky zdarma (objednávka nad 3000,-, do poznámky uveďte BC)

recenze z BC zde
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Martinak
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2007 11:50 am    Předmět: Citovat

Gabko taky jsem chtěla Cortinu něbo Maritu.Nechala jsem se ale ukecat na kombinaci Hugo a v 7.mi m jsme stějně kupovali Jané slalom pro.Lituju že jsem si ten hluboký nekoupila.Mě se opravdu hrozně líbil.S Hugem jsem byla taky spokojená ale ježdění se Slalomem je o něčem jiném.Doporučuju podívat se na MMB a potom koupit kvalitní sporťák.
Martina

http://www.emporiolashes.cz//
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Martinak
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2007 11:56 am    Předmět: Citovat

Nevím jestli budeš mít holčičku nebo chlapečka ale našla jsem na MMB tento:

obrázky byly smazány z MMB - váš moredátor

Martina

http://www.emporiolashes.cz//
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Ivik21
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 27.9. 2006

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2007 3:32 pm    Předmět: Citovat

Vychechtaný Vychechtaný ahojky Vychechtaný Vychechtaný

kdybych věděla, že budeme mít takové stabilní golfáče a moc nevyužijeme naší kombi (starší), tak si pořídim Roan cortinu či maritu.
Je to asi měsíc, co vedle v domě začli jezdit s překrásným Roanem Marita - je manžestrový béžový v kombinaci s koženkou béžovou . No zkrátka je krásný...

Roany houpací jsou fakt lepší jen hluboké, ta sportovní nástavba je už taková více vratká, proto pak lidé pořizují sporťáky či golfáče.
Krafařka
Krafařka

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2007 4:03 pm    Předmět: Citovat

Tak přesně takový modrý Roan jako je na fotce máme. Odjezdí v něm i mladší dcera. Korbička je opravdu krásně prostorná - na zimu, kdy tam potřebujete narvat fusak, idální. Oproti kombinacím je lehoučký, takže při nakládání třeba do auta nemusíš být namakaná.
Sporťák se mi vůbec nezdá nijak vratký - tedy dcerka chtěla brzy jen chodit, takže jsme ho používali jen na rychlé přesuny .
Jediný nedostatek vidím v brzdě - když jsem potřebovala rychle zabrdit kolečka v autobuse, tak to samozřejmě nešlo. Ale jinak fakt doporučuji!

...jsme svobodní ve svém rozhodnutí žít s radostí...
Gabka5
Pískle

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2007 5:12 pm    Předmět: Citovat

Děkuji všem za informace a jsem ráda, že jsem se dozvěděla zhruba to, co jsem si myslela. Maminy jsou spokojené s hlubokou verzí tohoto typu a pak bude snad i pro mě pohodlnější přejít na jiný kočár sporťák, který užiji více. Tam už bych volila tu kvalitu. Díky za typy na MMB už jsem tam jukla taky a vím, že se dá tento typ užívaného kočáku pořídit tak kolem 3000-4000 Kč. Nicméně si nejsem jistá a nemám v této souvislosti žádnou zkušenost jestli je dobré kupovat kočár přes bazar na netu. Nemůžu si to omakat a třeba bude více rozvyklaný než si představuji a než je v obchodech běžnénebo se mi na něm nebude něco líbit. No ještě to musím zvážit.
Bebet
Klevetnice
Klevetnice

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2007 5:13 pm    Předmět: Citovat

Já mám Roan Maritu kombinaci kůže slonové kosti a světle hnědého manžestru a je krásný. Terka má 7,5 kg a 8,5 měsíce (narozená začátkem května) a kdyby mi, potvůrka, z kočárku nelezla, protože už skoro měsíc stojí, tak ji v pohodě celou zimu odvozím v hluboké korbičce s tlustým fusakem a dekou (jak bylo původně v plánu).

Kočár krásně péruje, za 8 měsíců provozu jsem neobjevila žádný problém. Je fakt, že jsme nejezdili bůhvíjak moc, ale doma rozhodně nestál. Dá se na něj nacvaknout autosedačka, což považuji za obrovskou výhodu - využívám neustále i na malé vzdálenosti, protože jsem líná Terku v sedačce nosit v ruce.

Rozhodně doporučuji!!!

Bebet
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mandragora
Žvatlalka
Žvatlalka

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2007 5:20 pm    Předmět: Citovat

ahoj gabko, ja mam ten samy roan marita jako bebet a jsem s nim taky moc spokojena. sice se mi trochu vlnila ta kozenka co je po bocich, ale jinak velka spokojenost a vrele doporucuju.
Kdybych mohla, tak ho taky koupim bez sportaku. Ten je fakt hnusnej :-/

mandragora

Gabka5
Pískle

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2007 5:21 pm    Předmět: Citovat

Bebet-
Taky čekám mimčo v té době duben, květen a jediné v čem si nejsem ještě jistá je to, že na léto mi přijde ten kočár takový hrubý a nemá větrání. Jak jsi na tom byla ty?
Bebet
Klevetnice
Klevetnice

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2007 5:25 pm    Předmět: Citovat

Toto léto bylo tak brutální, že jsme vyjížděli ven až večer okolo sedmé (v té době princezna chodila do postele ve 21.30 Kulivočko ). Taky jsem se toho bála, ale fakt jsem to nijak nepocítila. Stejně za velkých hork přes poledne nevyjedeš, takže tě to nebude trápit. Když dáš dítko níž (ne úplně dozadu), tak v tom nevidím problém.

Holky, vy myslíte, že je to koženka? Já žiju v představě, že je to kůže!!!!

Bebet
Lalwen
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 25.9. 2006

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2007 5:45 pm    Předmět: Citovat

Já mám ten Roan Hugo, černo-tygrovaný, no moc spokojená nejsem, nehoupe, brzda vpředu (opravdu je mi na dvě věci, nepoužívám jí, to už radši dám za kolečko nohu) a pomalu se začíná rozpadat. Naštěstí už ho nepotřebujem, když někam jedu tak když tak beru golfky. Příště
Pískle

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2007 5:48 pm    Předmět: Citovat

Holky co máte manžestrový potah- jste s tím spokojené? V obchodě mě paní prodavačka odrazovala od kombinace manžestru,protože se prý rychleji od sluníčka vyšisuje a bledne a je horší na celkovou úpravu.
Bebet
Klevetnice
Klevetnice

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2007 6:28 pm    Předmět: Citovat

Taky jsem se údržby bála. Nevyšisoval nám, ale klepu se před každou špinkou, kterou bych měla čistit. Naštěstí zatím bylo zapotřebí jen na tašce a nevypadá to místo po fleku nijak okatě. Jestli vám hrozí častější riziko ušpinění, tak bych asi volila něco jiného.

Bebet
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Kočárky, tandemy, vozíky a boardy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2
Přidat do záložek

Přejít na: