Zaslal: ne září 28, 2008 2:15 pm Předmět: Sáňkování
Prosím poraďte, co koupit pro 20 měsíční dítě - sáňky dřevěné, plastové nebo boby?
Tatínek je pro dřevěné sáně, ale já mám strach aby syn nedával nohy pod saně ( myslím, že je na tech lyžinách neudrží)
Plastové sáně mají taková stupátka a jestě box na svačinu, ale neuvezou Tatínka (ty které mám vyhlédnuté mají nostnost do 80 kg)
Boby jsou zase lehké a dítě pokud by spadlo nepadá z velké výšky, ale musí jezdit samotné
???
Koupila bych dřevěné a posílala s nima taťku, když je chtěl
My máme dřevěné a teď budu ještě kupovat boby. _________________ [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10769;104/st/20070415/n/Katka/dt/6/k/76d9/age.png[/img]
My máme klasiku, dřevěné a na nich takovou tu dřevěnou ohrádku. Holky pěkně seděly jako malý opřený vzadu a bylo to super, nožičky netahaly po zemi a ještě pohodlně hačaly. Šla bych do klasiky a ohrádky.
ještě jsem nad tím příliš nepřemýšlela, ale nejsou plastové saně a boby moc tvrdé? není něco měkčího i než klasické sáně?
jako dítě jsem si naprosto nejlíp "zasáňkovala" u babičky na vesnici na pytli se senem, protože ani hrboly nebolí
chápu, že dnes jaksi nejde mít jen tak doma (ve městě) pytel se senem, ale není nějaká měkčí alternativa?
Registrace: 2.10. 2006 Příspěvky: 2068 Bydliště: Praha 9
Zaslal: ne září 28, 2008 4:07 pm Předmět:
Já si pamatuju. že jako malá jsem jezdila na bobech s tátou a moc velký výběr asi nebyl. No a pak jsem jednou mámě zdrhla, vylezla na umrznutou sjezdovku a pustila to dolů.....zkončilo to zlomenýma rukama..oběma bylo mi 4 a půl ruku
Já bych hlasovala pro dř.sáňky s ohrádkou, jenže za ní se nevejde dospělák _________________
my jezdili na vsech trech. u nasich klasika drevene sanky a boby, domu jsme poridili plastove sanky (nevim, jakou maji nosnost, jsou z kauflandu, ale jezdil na nich i muj manzel - to ma pres 90 kg a nic se jim nestalo).
jinak co se tyka bobu - jezdili jsme na nich ve dvou viz:
Registrace: 23.5. 2008 Příspěvky: 1322 Bydliště: kousek od Plzně na jih
Zaslal: ne září 28, 2008 6:16 pm Předmět:
My máme klasické dřevěné sáňky s ohrádkou. Když jsme malou táhli samotnou, měla ohrádku vzadu . Ale dávali jsme ji i doprostřed, aby za ní mohl sedět dospělý. A když byla už bez ohrádky, zvedala při jízdě nožičky na horu a křičela jedéém, takže ani přiskřípnutí nehrozilo.
Boby máme obyčejné z výprodeje z obchodáku. Jezdíme na nich i s dětma. Unesou i mě. A to je co říct Ale blbě se z nich vstává, alespoň mě. Opravdu se nedá mluvit o eleganci. ;)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.