Zaslal: út srpen 12, 2008 10:00 pm Předmět: Opravdu lehký a levný golfky II
Ahojte. Prosím prosím o radu. Sháním lehké a levné golfky víceméně pouze na cestování. Do kufru mini autíčka a dvakrát za rok na šílenou cestu vlakem s 5 přestupy. Můžete mi poradit, co koupit? Mám TFK Buggster, ale zbytečně si ho ničím a je mi ho líto. Mockrát děkuji za tipy. Linda
Registrace: 16.2. 2007 Příspěvky: 215 Bydliště: Praha 9
Zaslal: út srpen 12, 2008 10:06 pm Předmět:
Já jsem na takovéhle občasné ježdění koupila golfky Brevi B - light. Jsou lehounké - mají necelých pět kilo, pláštěnku, boudičku, pětibodové pásy a dají se trošinku polohovat. Celkově jsem s nimi moc spokojená Celý červenec jsme s nimi jezdili na chalupě a vydržely i cestu v lese Jen nevím, jestli Ti ta cena 1 980, Kč přijde velmi levná ;) _________________
Tarisko, já už jsem se někde na odkaz taky dívala. Ale nechtěla jsem kupovat zajíce v pytli. No hodně levná cena to sice není, ale taky žádná hrůza. Děkuji za tip.
Skládají se dobře? _________________
Máme neonato Mateo, díky diskusím na bc a spokojenost
4,3 kg, skládání lehké + taška na ně, hodí se přes rameno, kolečka ale sportovnější, takže ne taková ta hrkátka, ale zvládne i kamenitou cestu, apod.
Ale na to, co popisuješ, bych si našla na mmb nějaký fakt úplně obyč, který se prodávají třeba za tři stovky....
Registrace: 16.2. 2007 Příspěvky: 215 Bydliště: Praha 9
Zaslal: út srpen 12, 2008 10:38 pm Předmět:
Skládají se dobře a mají pojistku, aby se nesložily samy.. A jsou dost stabilní, i když jsem naložila košík a na rukojeti dala batůžek, tak byly v pohodě.. A to je malá dost šídlo... Jedna maminka odsud mi je doporučila a já jsem s nimi spokojená. Kupovala jsem je v kamenném obchodě v Praze, ale mají i e shop.
Ale je pravda, že pokud budete jezdit opravdu minimálně, tak by stačily i nějaké levnější..
Ahoj
Já mám z Německa super golfky. Jsou lehké, levné, dobře ovladatelné. Stály cca 1670kč značka Bruin. Na cestování super. Když se složí, tak mají ucho na přenášení. Pláštěnka samo v ceně. Taky mají pojistku pro samovolnému složení. _________________
Papu, kde jsi koupila ty neonato mateo? Nemůžu je nikde na netu najít, abych se podívala. Také jsem se dívala na nějaké na MMB, ale přijdou mi i jeté celkem drahé. Tak budu hledat. Ale moc se mi líbí i ty Nattou. Tak když tak koupím asi ty. _________________
Lindo, na podobné jsem taky koukala, když jsem sháněla. Jen nemají ta kolečka tolik do terénu - ale to záleží, kde budeš jezdit...
jinak malej, když tam usne, tak je mu fuk, že je v sedu a že nemá nahoru nohy. ale to je lepší.
Když jsme někde byli, tak jsem si sedli na pivo a malýho i v kočárku celýho položili, aby se vyspal.
Papu, ty Neonato jsou moc pěkný, ale ta cena a jsi spokojená jen s tou clonou? Asi je to zvyk mít stříšku.
Tak stále pátrám a nakonec mám dva favority. Chipolino - Erica, váha 5 kg a moc se mi líbí Brevi B light, váha 4,8 kg.
U toho Coneca Joker mi vadí ta váha 7,5 kg. Zítra jedeme na výlet do Brna, tak se podívám ještě tam. _________________
Lindo - ahojky, taky potřebuju golfky jako ty, tak prosím taky o rady:
Kde jsi zjistila takovou váhu u těch Coneco? Já na MMB vyčetla taky 5 kg. Tak by mě zajímalo, kolik váží doopravdy.
Chipolino Erika mám taky vyhlídnuté, ale zase jsem se nikde nedověděla, jestli mají ta přední kolečka zaaretovatelné. Na fotkách to vypadá že jo, ale nikde to nepíšou a třeba můj manža s otočnýma nazaaretovanýma kolama jezdit neumí. Nevíš jak to je?
Lindo stříška je asi fakt o zvyku, mně to ani nepřišlo. Na to, na jaký ježdění je používám, tak stačí. a byli jsme s nima i týden na šumavě a taky posloužily výborně.
Ty Brevi jsou taky moc pěkný ;)
Chipolino neznám...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.