Já teda vlastní zkušenost nemám vůbec žádnou, ale vím, že moje dcera by si s něčím takovým ve 3 letech určitě nehrála. Kamarádky dcerka má něco podobného, jakou značku nevím a taky říkali, že to byly vyhozené penízky. Určitě bych volila jinou hračku, ale vím, že na to jsi se neptala. _________________ Neplač, že to skončilo,
směj se, že se to vůbec stalo ...
Registrace: 13.12. 2007 Příspěvky: 21795 Bydliště: Where my body lies, my head is home.
Zaslal: ne červen 08, 2008 4:37 pm Předmět:
To radši lego, z toho si ten domeček taky může postavit.
Naše Malenka má domek na panenky z krabice a je to akorát, stejně si s ním moc nehraje, akorát teď tam strká kotě (k jeho velké radosti ).
Registrace: 18.7. 2007 Příspěvky: 718 Bydliště: Brno
Zaslal: ne červen 08, 2008 4:38 pm Předmět:
ten druhý je moooc pěkný!! Záleží, kolik do toho chceš investovat.
Cherry - každé dítě je ale jiné. Naše Janička, když jsme byli u zápisu ve školce, tak si tam s nějakým takovým domečkem hrála(byl ale plastový) - panáček byl hned ve vaně, na záchodě, v křesle u TV, nemohla jsem ji odtud dostat...a to je byly teprve dva roky!!
u nás je zatím k ničemu odrážedlo (nějak nám to nejde) _________________ Janička * 4.4.2006 3250g/49cm
Holky, diky za komentiky. Prave ze u kamaradky si s nim docela vyhrala tak me to napadlo. Zvazuju bud to nebo nejakou kuchynku. Tak uvidime, ale moc diky.
Ahoj Jituli, kámoška náhodou narazila na tuhle diskuzi, já jsem ta, co prodává 1. domeček - takže ho doporučuji.
Bane, osobně se mi více líbí ten druhý, ale zase je to holt o jiné ceně. Záleží na tom, kolik chceš investovat. Pokud penízky nehrají roli, kup ten druhý, je hezčí _________________
Tak my jsem dali nasi Babu domecek na vanoce a to nemela ani dva roky a musim uznat,ze jeden z nejoblibenejsich,je u rodicu,zatim na nej neni misto,ale opravdu si s nim perfektne vyhraje,mame od Eichhornu,takovy nadherny patrovy,ale u nas se spatne shani,musli jsme honakonec koupit v nemecku,ale zase byl o 800 levnejsi. Mala si tam taha doslova vsechno,zviratka ,panenky, vystrihane obrazky a vari a uspava apod. doma ma od te same firmy farmu a taky dobry,na kuchynku una s zatim neni misto,ale taky bych ji chtela,jo a ten domecek ma krasne vybaveni i s panenkami u nas ho prodava myslim Quelle
je ted jsem kukl ana ten tvuj druhy odkaz a je to on _________________ Pett
Registrace: 9.1. 2007 Příspěvky: 5142 Bydliště: Praha 4
Zaslal: po červen 09, 2008 12:55 am Předmět:
Šíma by si s domečkem taky hrál - hraje si s ním i v mateřském centru
Mě ho mamka vyráběla, ale nevím, kolik mi bylo - byla to velká jakoby krabice se 4 stěnama (podlaha a 3 stěny, ve dvou byla i okna se záclonkama) rozměrově asi jako od banánů, ale na výšku vyšší. V tom byla kuchyňka, stolek, židle a gauč. MOhla jsem si tam hrát s plyšákama i většíma panenkama, pokojíček u nás frčel asi do puberty, řekla bych. Dovnitř mi mamka koupila i nádobíčko, ubrus ušila, prostě paráda, luxus...
Škoda, že nemám fotku, ale tuhle jsem nábytek objevila ve sklepě v jedné krabici s hračkama - Rozinka se má na co těšit ;) _________________
tady mají dva domečky ze dřeva, ty podle mně přece jen vydrží o něco déle než ty plastové, které mají často ulomené části od toho, jak se válí všude po zemi
Registrace: 16.9. 2009 Příspěvky: 1120 Bydliště: Jižní Morava
Zaslal: po červen 20, 2011 9:39 am Předmět:
Máme ten druhý,je fakt super!Zrovna teď u něj sedí tříleťačka i roční Lucka a stěhují nábytek .
Těžko říct,jak to které dítě bude bavit,u nás dostala domek Linda k Vánocům,bylo jí 2 a půl roku a od té doby si tam hraje každý den.
Až se sama divím,jak moc je domeček využíván,všichni mě strašili,že jim to zbytečně leží doma.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.